arizan Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Колико сам пута улазио у прелепе куће а унутра туробна атмосфера и по правилу сами ти људи су узрок те атмосфере и опет по правили сви се трипују да је нека "набача". Каква бре набача, какви бакрачи, људи својим мислима формирају свој свет. Ја кад сам нервозан и моје кере које иначе седе вазда око мене а има их чопор су исто тако нервозне и напете и сваки час скачу истрчавају из куће и као нешто шенлуче. Шта значи ''набача'' ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Они неће да се мењају. То је проблем. Па лакше је стан да се промени ИгорМ and arizan је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Misli vibriraraju, a da tog nismo svesni. Ja bar znam u kom grmu lezi zec kod nas u domu. Nemate pojma sta se zadnjih mesec dana sve desavalo, ali nijednom nisam pomislila na vradzbine, nit sam zvala popa. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Evo,ni ovde mi se ne svidja,kad bih samo imala neku ikonicu da je zakucam za zid...Nemam taj prozor po Svetom Justinu Celijskom...Taj svetitelj mi je nekako najdrazi.Bas,bas...ono bas bih da nadjem ikonu na kojoj nije zut u licu i namrsten.Ni jedna ikona mi se ne svidja,upropastise sve.Neki negativizam je prisutan u mom tonu,jasno je da sam prsla.Necu da ocajavam.Ojacavacu. :-D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
arizan Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Шта значи ''набача'' ? Мислим, значење вероватно разумем, него одакле овакав назив? Ја сам из потпуно другог краја. Јес да нема директне везе са темом, али ме занима Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 У бре,направисте зону сумрака од теме...шта знам,ја мислим да пријатност стана зависи од његових укућана,евентуално комшија... Мене комшије оће да бију само због прегласног рокен-рола,спомињиму фамилију и тако то... п.с. Мајо,који твој човек,ти рече да си разведена? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Ево ја имам решење за све који имају овакав проблем. Ако имате дом, стан, кућу у којем се не осећате пријатно донирајте мојој породици и мени. Вама добро, мени добро, Свима добро. За неупућене опширније на: Апел Заправо детектујем превише незахвалности за било какав дом у етру. Па се позивам на овај цитат тамо неког лика. Заправо ова тема је идеалан параван да тролом дођем до циља. Могу и да додам да ћу гратис да вадим демоне из ваше гајбе ако својом нисте задовољни а ради сте ми поклонити исту. Данче*, Срђан Шијакињић, Срђан Ранђеловић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Јун 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 п.с. Мајо,који твој човек,ти рече да си разведена? jesam, ali nisam vise sama... Зосима and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Не треба никога терати у Цркву. Причешћивати се треба и у посту и ван поста и кад год је литургија. Јер тако освећујемо себе. Само освећен човек освећује и простор око себе. И тад му је свеједно да ли је у конц-логору или на пустом острву или у Хајату или на Дедињу у некој вили или у манастиру, јер светиња која је у њему је јача од свих сила простора. Ако пак човек нема довољно светиње у себи, онда је утицај простора на њега јак. Човек је позван од Бога да собом освећује све око себе. Управо то... А док је овако: веле оно није успело Нема суштинске промене Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 А кандило (али да гори, не као украс) и кађење свакако помажу. Одавно позната "тајна" мирног дома. ines, obi-wan, Титаник and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 ... чу слабо памћење, дрогераше и набачаје... да му нешто ода по глави Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 ...to je primitivizam,sta li je.Mene to ne zanima,stvarno...a posebno ne moje okruzenje...Sta da se radi...postoje i andjeli i demoni...To vam je nesto poput stavicu Bibliju pod jastuk,da zraci svojom silom na moju od spavanja otupelu glavu...I ujutru,gle...recitujes Psaltir... :-)...i sijas jer si se Obiblio... obi-wan, Снежана, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Опростите можда није лепо, нећу се више убацивати тема је и озбиљна али ме самурај поцепао од смеха још се смејем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Не, ово није коментар који сте већ видели! Ево ја имам решење за све који имају овакав проблем.Ако имате дом, стан, кућу у којем се не осећате пријатно донирајте мојој породици и мени.Вама добро, мени добро, Свима добро.За неупућене опширније на: АпелЗаправо детектујем превише незахвалности за било какав дом у етру.Па се позивам на овај цитат тамо неког лика.Заправо ова тема је идеалан параван да тролом дођем до циља.Могу и да додам да ћу гратис да вадим демоне из ваше гајбе ако својом нисте задовољни а ради сте ми поклонити исту. Човек Жоја, Снежана, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Ево ја имам решење за све који имају овакав проблем. Ако имате дом, стан, кућу у којем се не осећате пријатно донирајте мојој породици и мени. Вама добро, мени добро, Свима добро. За неупућене опширније на: Апел :good2: ) Или још боље да се трампе с тобом. Твој дом је дефинитивно освештан што многим молитвама, што теолошким умовањем, што кандилом, што кадионицом, што људском муком. Значи само трампа свето за ново! Лидија Миленковић, -Владимир-, Ignjatije and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука