Jump to content

Neprijatnost u stanu

Препоручена порука

Шта бре не може да се сакрије? Шта си ти видео? Нис' ти видео ништа, него си се испројектовао па си се исто као на почетку теме ко свако размажено дериште увредио. Увредила те туђа реч. Пивце те на почетку мало зеза, и то у неколико постова, ти ниси у стању да укапираш. И још се љутиш "кмеее, неправдааа, зашто опомена, неће да ми купе играчку, кмееее". И ти ми сад овде пишеш како "ово не може да се сакрије". Шта бре не може да се сакрије кад ти најочигледније ствари, испред носа не видиш?  

У теби је миле проблем, у теби лично, и само и искључиво у теби. Не у стварима које пуцкетају, бууу комшијским бајалицама, зечијим шапама, зидовима који се претварају у демоне, већ у теби, у теби лично. Ти треба да се мењаш, ти треба да победиш тог отпалог ниткова Господњег што те тера да се вређаш на сваку туђу реч, и што ти штанцује психолошке штаке правећи имагинарне проблеме да би те одвојио од правих. 

Miroslave, ja sam dobio opomenu za koju ni Željko nije znao zašto mi je data, ali to nije problem, pošto se na to ne obazirem...O onom što sam tražio da bude obrisano ne želim da komentarišem javno, jer to izaziva sprdacenje, a to mi nije potrebno. Sugestije koje sam dobio od jednog administratora izgleda da su spasonosne za problem.

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 306
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Имамо два потпуно различита проблема и мешамо их ко бабе и жабе.

Ниједан проблем није имагинаран уколико га неко има.

То да ли постоји гори проблем друге врсте није релевантно. То му дође као оно " поједи све из тањира има гладне деце у африци"

Факат је да то што неко има гори проблем од мог мени не решава мој мали проблем и обрнуто.

Подели на овим сајтовима

Jedino sto ovde tema nije o oba. A neki potrcali djonom, kao da su pretplaceni da kritikuju druge onako s visine.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ниједан проблем није имагинаран уколико га неко има.

То да ли постоји гори проблем друге врсте није релевантно. То му дође као оно " поједи све из тањира има гладне деце у африци"

Факат је да то што неко има гори проблем од мог мени не решава мој мали проблем и обрнуто.

Ovo je suština, draga naša Goco! 

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

Подели на овим сајтовима

А ја таман хтела свој проблем да изложим :koka10:

Најзад провалих ,ко си,Снежана... joooj

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Искрено ја сам стварно изненађен да оволико људи има исти овај проблем.

Био сам убеђен да је то далеко мањи проценат форумаша, а самим тим и људи у окружењу.

По овоме како је на теми изложено скоро да сваки 4. (активан форумаш) има тај проблем.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Најзад провалих ,ко си,Снежана... joooj

ih, kada sam je ja provalio...znam da me je propitivala kada sam pokrenuo svoju temu na Zdravlju... :)

Подели на овим сајтовима

Искрено ја сам стварно изненађен да оволико људи има исти овај проблем.

Био сам убеђен да је то далеко мањи проценат форумаша, а самим тим и људи у окружењу.

По овоме како је на теми изложено скоро да сваки 4. (активан форумаш) има тај проблем.

Zato katolička crkva ima posebne obrede za tu priliku...A na ID Chanelly je postojala i serija Haunted Houses u kojima su ljudi pričali o tome koliko tako nešto može da im zagorča život. I svi su, dok ih to nije zadesilo, ismejavali nesrećnike koji su to doživljavali...

Подели на овим сајтовима

Сећам се да сам шетајући новобеоградским кејом тамо деведесетих, увек код једног сплава осећала ужасну нелагодност и враћала се назад. Заборавила сам и како се звао. Углавном, редовне туче и убиства, на крају је изгорео. И да, није био страх у питању јер тада нисам имала појма шта се догађа јер сам престала да пратим вести. После ми неко рекао.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Браћо смирите мало страсти. Дајте да чујемо какве људи имају проблеме па ко има искуства нека изложи свој приједлог за рјешење. Мене конкретно интересују Мајини страхови и панични напади. Како се све манифестују? Данас има много оваквих проблема. Мајо настави, и не замјери нам. Сви смо људи са својим манама па некад мало и зкухамо на форуму.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Zato katolička crkva ima posebne obrede za tu priliku...A na ID Chanelly je postojala i serija Haunted Houses u kojima su ljudi pričali o tome koliko tako nešto može da im zagorča život. I svi su, dok ih to nije zadesilo, ismejavali nesrećnike koji su to doživljavali...

Па јесте уврежен је тај став да су људи који то исповеде достојни ниподаштавања и подјебанције.

Али многи људи су гадно пропатили због ових појава.

Подели на овим сајтовима

Браћо смирите мало страсти. Дајте да чујемо какве људи имају проблеме па ко има искуства нека изложи свој приједлог за рјешење проблема. Мене конкретно интересују Мајини страхови и панични напади. Како се све манифестују? Данас има много оваквих проблема. Мајо настави, и не замјери нам. Сви смо људи са својим манама па некад мало и зкухамо на форуму.

Ne, brate..najbolje da se više ne diskutuje o tome, nego da se vidi kome ljudi koji imaju taj problem mogu da se obrate u instituciji pravoslavne crkve..jer ono što sam čitao i gledao, problem uopšte nije ni lak ni jednostavan, a čoveku može da zagorča život. 

Подели на овим сајтовима

Prostor kao i ljudi upija i odasilje energiju...to neki ljudi osete neki ne...ponovno osvestavanje stana i kadjenje bi moglo da pomogne ukoliko je nekome neprijatno u zivotnom prostoru. 

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

a brale katolici imaju i kljuc od carstva nebeskog a mi ga nemamo, sta stalno pominjes katolici pa katolici, stvar je u ljudima ne u objektima, stanovima, travkama....maja se vise plasi nego sto ima problem ja bi rekao, a ne bi se trebao niko plasiti ko je uz hrista...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...