Jump to content

Neprijatnost u stanu

Препоручена порука

Prostor kao i ljudi upija i odasilje energiju...to neki ljudi osete neki ne...ponovno osvestavanje stana i kadjenje bi moglo da pomogne ukoliko je nekome neprijatno u zivotnom prostoru. 

stvari naročito progrediraju pred velike Hrišćanske praznike, naročito Bogojavljenje, Vaskrs i Duhove...

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 306
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ne, brate..najbolje da se više ne diskutuje o tome, nego da se vidi kome ljudi koji imaju taj problem mogu da se obrate u instituciji pravoslavne crkve..jer ono što sam čitao i gledao, problem uopšte nije ni lak ni jednostavan, a čoveku može da zagorča život.

Знам..... А шта ће ти људи док не нађу праву помоћ? Да ћуте? Ваљда смо и ми нека утјеха када саслушамо и бар тако братски подијелимо терет са онима којима је то потребно.

Подели на овим сајтовима

a brale katolici imaju i kljuc od carstva nebeskog a mi ga nemamo, sta stalno pominjes katolici pa katolici, stvar je u ljudima ne u objektima, stanovima, travkama....maja se vise plasi nego sto ima problem ja bi rekao, a ne bi se trebao niko plasiti ko je uz hrista...

za mene je hatolička crkva takođe crkva Hristova i da znam da mi oni mogu pomoći, bez razmišljanja bi im se obratio!

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

Подели на овим сајтовима

Страх није вољна радња. И обично постоје неки поводи за њега. И Господ нам свима помаже у свим нашим људским слабостима.

Дакле, решење сигурно постоји.

Подели на овим сајтовима

stvari naročito progrediraju pred velike Hrišćanske praznike, naročito Bogojavljenje, Vaskrs i Duhove...

Razumem imala sam slicnih problema dok nisam pocela da kadim stan, idem redovno u crkvu, pricescujem se i dok nisam osvestala stan...sad je uzivancija. :good2:  

I obavezno okadim stan kad ode neka negativna osoba, koja mi je dosla u posetu.... 1324_womens  

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Шта ово значи?

postaju jači, intenzivniji....nasilniji

Подели на овим сајтовима

Осветлење и мириси јако утичу на наш доживљај простора. Зато су тржни центри осветљени без мрачних ћошкова, намирисани и са позадинском музиком...

То ето да кренемо од практичног, приземног... Полумрачан стан са крцкавим паркетом и неизветривим задахом на давно куване купусе не подстиче баш лучење допамина.

Подели на овим сајтовима

Razumem imala sam slicnih problema dok nisam pocela da kadim stan, idem redovno u crkvu, pricescujem se i dok nisam osvestala stan...sad je uzivancija. :good2:

I obavezno okadim stan kad ode neka negativna osoba, koja mi je dosla u posetu.... 1324_womens  

el si ti ko i ona baba moja bivsa komsinica sto je kadila stepeniste na 7 spratova kad ja prodjem ahahha, daj ljudi sta je sa vama, odakel toliki strahovi nije mi jasno...

Подели на овим сајтовима

ja sam do sada palio kandilo pred velike Hristove praznike, ali uvešću svake nedelje, ako je potrebno...Jer ono što sam doživeo pred Veliki Petak ili uoči Bogojavljenja ne želim ni da spomenem...

Подели на овим сајтовима

Знам..... А шта ће ти људи док не нађу праву помоћ? Да ћуте? Ваљда смо и ми нека утјеха када саслушамо и бар тако братски подијелимо терет са онима којима је то потребно.

Само још да се надовежем. Знам неке људе који су се обраћали за помоћ и у Цркви око оваквих ствари па и нису наишли на неко разумијевање. Немојте да идеалузујете јер за овакве ствари су потребни ријетке личности пуне стрпљења и љубави.
Подели на овим сајтовима

Људи, Жељко је дао одговор и решење још на самом почетку теме, погодио је саму самцијату срж, ни лево ни десно већ право у центар. Освећивати себе, учествовати у Богу, бити његов део. То је и оружје и оклоп.

i trcati sa kandilom za komsijama, plus ovi katolicki obredi za isCerivanje demona

Подели на овим сајтовима

Аделаида, једном је у препуној продавници један човек почео да се свађа, урла и физички насрће на жене. Почела сам да кадим и он је исте секунде ућутао, каже сестра после је био као неки други човек да је.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...