Баба Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 I obavezno okadim stan kad ode neka negativna osoba, koja mi je dosla u posetu.... Ја изађем из куће и прошетам једно 20 минута. Тако понесем са собом сву негативност те особе и бачим је негде на ледину и добро је изгазим и онда се кући врнем миран. Мада у последње време држим тарабу закључану. Па гвирнем кроз прозор ако ми се не свиџа тко је ја не отварам. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Осветлење и мириси јако утичу на наш доживљај простора. Зато су тржни центри осветљени без мрачних ћошкова, намирисани и са позадинском музиком... То ето да кренемо од практичног, приземног... Полумрачан стан са крцкавим паркетом и неизветривим задахом на давно куване купусе не подстиче баш лучење допамина. stan mi je osvetljen, prozracan, nije prenatrpan, ma bonbona, dok ne budeš u njemu par sati....nije do toga Gordana. Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 i trcati sa kandilom za komsijama, plus ovi katolicki obredi za isCerivanje demona Opet podrugljivo. Nimalo ljudski, nimalo hriscanski. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Jer ono što sam doživeo pred Veliki Petak ili uoči Bogojavljenja ne želim ni da spomenem... Ех сад си заголицао машту свих форумаша. Сад ће ти на пп стизати поруке: реци нам, реци , реци... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 i trcati sa kandilom za komsijama, plus ovi katolicki obredi za isCerivanje demona šta drugo očekivati od četnika, nego ovakav komentar? A o fobiji prema katoilicima ne želim da komentarišem. Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Ех сад си заголицао машту свих форумаша. Сад ће ти на пп стизати поруке: реци нам, реци , реци... Ma, dovešću ja mog omiljenog Episkopa, rešiću ovaj problem... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 stan mi je osvetljen, prozracan, nije prenatrpan, ma bonbona, dok ne budeš u njemu par sati....nije do toga Gordana. Питај оца Јована Јеленкова, не знам у ком је манастиру сад, био је у манастиру Црна Река. Он схвата озбиљно да демони постоје и да нам је потребна молитвена помоћ. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 odakel toliki strahovi nije mi jasno... Nije to strah uopste...jednostavno necu tudj oblak negativne energije u svom stanu. Nek si ide svojoj kuci pa nek ropce, tuzi i mrsti se do mile volje....kod mene samo zen.... lab_man је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 А ти држиш тапију на критеријуме подругљивог, људског и хришћанског. zašto si se Miroslave okomio čitavo veče na obija i mene? :.mislise. Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Opet podrugljivo. Nimalo ljudski, nimalo hriscanski. ma daj obi, pa ja imam prijatelja, mucenika jednog koji ima petoro djece, a njegovi roditelji ne podnose snajku, pa akd saam ja dosao da im pomazem da sele u drugi stan baba ide i kadi hodnik za nama ko neka padavicarka, jel to hriscanski, nemoj sve da generalizujes, ja cu se tome uvijek rugati jer je to psihicka bolest , najbolje da se sad svaka baba uvati kandila pa da se brani od cijelog svijeta sa njime a ne vidi probleme u sebi samoj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Ко није осетио на сопственој кожи тешко да може да разуме. Баба, Никола Ђоловић , Maja Pavlovic and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Питај оца Јована Јеленкова, не знам у ком је манастиру сад, био је у манастиру Црна Река. Он схвата озбиљно да демони постоје и да нам је потребна молитвена помоћ. Uzecu ovo kao opciju...mada već radim na tome da konačno rešim ovaj problem. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 nije mi jasno... Ниси доживео, зато ти није јасно. Поп и ја смо једном затекли човека потпуно бледог у кући док је чеко да дођемо да му освештамо кућу. Чоек крајишник, има га 2 са 2 метра. Човек сео у неку фотељчину склупчо се ко мало дете. Пита га поп шта му је. Он вели: "Сад пре него ћете ви доћи проломи ми се звук таваном ко да пуче плоча и нешто врисну и зарежа, ево сав сам се накострешио. Ма ја то нисам ни ћео свештати него жена навалила. А она ето није могла ту бити отишла је на посо. Па ми је рекла да вас ја дочекам.И ето, ја ово никад нисам у животу доживиЈо" Gordana ., obi-wan and lab_man је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 A i volim miris tamjana sa jasminom... obi-wan and Баба је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Opet podrugljivo. Nimalo ljudski, nimalo hriscansk Оби, није подругљиво, нити цинично...једноставно људима је јако тешко да прихвате да треба на себи да раде, да себе преумљују, своје односе са другима да мењају, са својим страховима да се боре...у томе је сва проблематика, а не у окреченим/неокреченим зидовима, демонима, шупама или вилама. Никола Ђоловић , arizan and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука