Никола Ђоловић Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Za stambeno-finansijske probleme ima drugih tema, ova nije ta. Истекло ти је време модерације... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Који проблем? Зар и ти падаш на ову причу? Sram te bilo za ovo, jesi cuo. Ne vredjaj zenu. Ako ti ne verujes da takvih stvari ima, ne moras jos i da joj se podsmevas. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Истекло ти је време модерације... Povukao sam se sam, inace. So? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Ima i neupordivo gorih stvari, verovao ti to ili ne. Нигде нисам ни стварао култ од своје ситуације. Извини што сам и теби скинуо круну са главе споменом о мом проблему. А знам како живиш у Крагујевцу, веома добро сам информисан. http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Ако је нешто субјективно не значи да није вредно. Дакле, ипак се спрдаш? Моја маленкост је рођена у 15 туђих квадрата и 35 година се вучем по лешинарницама. Da se sprdam nečijim teškim životom??? Ja ga bolje nego mnogi razumeju..Ali i oni koji imaju probleme koje je postavljačica teme pomenula (a takvih je puno) imaju pravo da se reše problema, pa su u tu svrhu i otvorili ovu temu. obi-wan and Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 2 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Ок хајде да прекинемо офтопик и да се вратимо на тему. Дакле мнозина овде људи се пожалила на непријатност у стану. Да ли сем те реченице "непријатност" имате још коју којом бисте описали то што доживљавате и тим и таквим становима? lab_man је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 . ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 А знам како живиш у Крагујевцу, веома добро сам информисан. Nemoj da pricas... ti si velis informisan... evo pozivam te, dodji cim budes mogao, javi se ovde da te sacekam da me ne bi trazio. Pa da vidis u kakvim uslovima zivim. lab_man је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Sram te bilo za ovo, jesi cuo. Ne vredjaj zenu. Ako ti ne verujes da takvih stvari ima, ne moras jos i da joj se podsmevas. Ево га, и овај глув. Маји и Зоскету сам објаснио своје намере. Али ја сам сада баук што износим свој став да има горег. Онда на моје горе долази критичар који каже да од мене има још горе. И то сам потврдио. Па онда све из почетка: ја сам госпођу омаловажио. Ок. Разумном довољно. Наставите, да не испадне још и да сам неки насилник над женама. http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Нигде нисам ни стварао култ од своје ситуације. Извини што сам и теби скинуо круну са главе споменом о мом проблему. А знам како живиш у Крагујевцу, веома добро сам информисан. Nebitno je za temu ko kako živi...Imamo jasno i legalno postavljenu temu..Problem postoji..katolička crkva ima različite obrede za tu situaciju, koje primenjuje..Ima li i pravoslavna crkva nešto slično.. Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Чоек види да је тема посјећена па ко вели можда се неко одобровољи. Degutantno. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Нигде нисам ни стварао култ од своје ситуације. Извини што сам и теби скинуо круну са главе споменом о мом проблему. А знам како живиш у Крагујевцу, веома добро сам информисан. Brate, ukoliko ne ide od teologije, probaj neku drugu delatnost... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Људи касно је, мањак концентрације... можда наставити тему одморне главе ујутру. Не могу више да похватам. Баба and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Mislim da bi mogao ponovo da se osvesta stan...a sad posto vidim da je rasparva neka zapocela...moram da citam celu temu od pocetka.... Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Да се не понављам од овог поста све што није тема бришем Драган άσημος :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука