Jump to content

Neprijatnost u stanu

Препоручена порука

Ма бре Никола,удри по мени, ја живим сам у стану са три собе, саможив ,себичан  и слични епитети својствени самцу...

Наравно да смо сви разумели твоју опаску ,која није директно упућена Маји, али бате залуфао си се, без потребе,у том смислу сам стао у Мајину одбрану...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Одговори 306
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Не спрдам се, објаснио сам своје намере и Маји и Зоскету.

И сваком нормалном ко увиђа каква реалност може бити у поређењу са горим стварима.

Шта сад теби није јасно?

napisao sam ti šta mi nije logično...Tebi je problem da si bez stana,...niko ti za to nije kriv. Ovde se govori o nečemu drugom...ti ljudi su još manje krivi za muku koja ih je snašla...

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Изволи, нађи дестинацију, пакујем се првом приликом.

Па зар не видиш да се ти спрдаш са мном?

Да нећу можда и шатор да раширим поред светосавске порте?

Зар неки од вас тобоже не знају да су безбројне могућности након 10 месеци апела (десет месеци ало!) испуцане?

Шта, ја као седим и чекам да ми падне са неба?

Нисам молио да будем примљен било где?

Ako si  dobio odobrenje ili blagoslov nadležnog episkopa za upis na Bogoslovski fakultet, valjda je red da ti taj isti episkop obezdedi i posao u Eparhiji iz koje potičeš?

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

Подели на овим сајтовима

Ма бре Никола,удри по мени, ја живим сам у стану са три собе, саможив ,себичан  и слични епитети својствени самцу...

Наравно да смо сви разумели твоју опаску ,која није директно упућена Маји, али бате залуфао си се, без потребе,у том смислу сам стао у Мајину одбрану...

Тебе нисам нигде напао док ниси први почео са јасним алузијама.

Ја не могу да држим страну било коме ко у овој теми заговара било какав проблем јер је проблем - имагинаран.

Подели на овим сајтовима

Ako si  dobio odobrenje ili blagoslov nadležnog episkopa za upis na Bogoslovski fakultet, valjda je red da ti taj isti episkop obezdedi i posao u Eparhiji iz koje potičeš?

Посао имам, кућу немам.

Подели на овим сајтовима

Тебе нисам нигде напао док ниси први почео са јасним алузијама.

Ја не могу да држим страну било коме ко у овој теми заговара било какав проблем јер је проблем - имагинаран.

E, ovo je već subjektivno...Da li se nešto događa ili ne u tuđem stanu nikako ne možeš sa sigurnošću da znaš!

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Може бит да би Горану требало да проживи неколике дане у резиденцији Николе, како би му било јасније.

Подели на овим сајтовима

Посао имам, кућу немам.

Znaš li ti koliko poslova ja obavljam da bih sve obezbedio, uključujući i stan koji sam kupio? Nekada ne znam ni gde udaram..a o odmoru, brate i ne razmišljam...

Подели на овим сајтовима

Може бит да би Горану требало да проживи неколике дане у резиденцији Николе, како би му било јасније.

veruj mi da on ne bi živeo u rupama u kojima sam ja živeo...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

To uopste i nimalo nema veze sa temom koju je Maja zapocela.

Zena lepo zatrazila savet za svoj jasno postojeci problem, a medju odgovorima je pola cinizam.

Ko ume da cita srpski jasno je mogao da procita da je brat Goran na to mislio.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

E, ovo je već subjektivno...Da li se nešto događa ili ne u tuđem stanu nikako ne možeš sa sigurnošću da znaš!

Ако је нешто субјективно не значи да није вредно.

veruj mi da on ne bi živeo u rupama u kojima sam ja živeo...

Дакле, ипак се спрдаш? Моја маленкост је рођена у 15 туђих квадрата и 35 година се вучем по лешинарницама.

Подели на овим сајтовима

Да смиримо страсти.

Тешко је имати старе распале ципеле али исто тако и нове ако жуљају.

Неки смо срећни са решеним егзистенцијалним питањима. Другима је тешко. Генерално, сви смо на ивици и углавном нисмо способни да конкретно некоме решимо муку, а често ни да је ублажимо.

И то је тешко, кад брат зове у помоћ а ти ниси у ситуацији да можеш...

С друге стране, не можемо се ни осећати кривима ако имамо, Богу хвала, основно.

Не свађајмо се. Углавном нам само узајамна љубав остаје. Јер и ми што данас имамо не знамо шта доноси сутра...

Подели на овим сајтовима

Inace, ja zivim u jako skromnim i oskudnim uslovima, pa razumem sta je Maja i zasto pitala.

Za stambeno-finansijske probleme ima drugih tema, ova nije ta.

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

To uopste i nimalo nema veze sa temom koju je Maja zapocela.

Zena lepo zatrazila savet za svoj jasno postojeci problem, a medju odgovorima je pola cinizam.

Ko ume da cita srpski jasno je mogao da procita da je brat Goran na to mislio.

Који проблем?

Зар и ти падаш на ову причу?

Свако је одговоран да себе мотивише.

Нема то везе са станом.

О чему више причате?

Ја сам мислио да ја тролујем.

Подели на овим сајтовима

Моја маленкост је рођена у 15 туђих квадрата и 35 година се вучем по лешинарницама.

Ima i neupordivo gorih stvari, verovao ti to ili ne.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...