w.a.mozart Написано Мај 28, 2015 Пријави Подели Написано Мај 28, 2015 zašto ti žao nekog ko Crkvu gura svesno u cepanje? ne budi toliko siguran da je svesno - pre će biti nesvesno na višem nivou lab_man је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 28, 2015 Пријави Подели Написано Мај 28, 2015 Девојчице од 5-6 год. са марамом на глави. Ужас. pa jeste vala, preznojiće se deca kad krenu vrućine Nebojš.a је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 28, 2015 Пријави Подели Написано Мај 28, 2015 pa jeste vala, preznojiće se deca kad krenu vrućine ne ide to, brate...nije ovo džamahirija... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 28, 2015 Пријави Подели Написано Мај 28, 2015 pa jeste vala, preznojiće se deca kad krenu vrućine Pa u katakombama ne bi trebalo da je vrucina Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 28, 2015 Пријави Подели Написано Мај 28, 2015 Pa u katakombama ne bi trebalo da je vrucina jedina prednost katakombi u ovim letnjim mesecima pred nama... feeble је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 28, 2015 Пријави Подели Написано Мај 28, 2015 ne znam da li ste listali po internetu... evo jedne -katakombe- Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Мај 28, 2015 Пријави Подели Написано Мај 28, 2015 Само да се подсетимо речи чика Марка ... Gde onaj klip gde bivsi vladika Artemije tvrdi da je sada njegova eparhija citav svet? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 28, 2015 Пријави Подели Написано Мај 28, 2015 Пратећи коментаре овде и њихове на фејсбук страници,просто је невероватно колико су они у хејт фазону без иоле жеље да бар на тренутак помисле на помирење,страшно је колико је тај секташки менталитет јак, тај зао дух им недозвољава да дођу ксеби,да тако кажем, јер ако се освесте и скапирају шта чине,може се десити да се обесе о воденичин камен... Драгана Милошевић, Срђан Ранђеловић, Благовесник and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 28, 2015 Пријави Подели Написано Мај 28, 2015 ne ide to, brate...nije ovo džamahirija... moram priznati da sam zbunjen ovim komentarom... možda zbog ovih katakombi, ko zna... Inače, bio sam nekoliko puta kod njih. Fin i iskren svet, bogotražitelji. Sakupili se svi oko vladike Artemija kao pilići oko kokoške a on im -kokodače- o Carstvu. Zaista jedna idilična slika. Treba to videti i opitovati. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 28, 2015 Пријави Подели Написано Мај 28, 2015 moram priznati da sam zbunjen ovim komentarom... možda zbog ovih katakombi, ko zna... Inače, bio sam nekoliko puta kod njih. Fin i iskren svet, bogotražitelji. Sakupili se svi oko vladike Artemija kao pilići oko kokoške a on im -kokodače- o Carstvu. Zaista jedna idilična slika. Treba to videti i opitovati. da su bogobojažljivi i bogotražitelji, bili bi u Crkvama u kojima su kršteni, ne u sekti... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 28, 2015 Мени је најжалије кад видим фотографије деце из "катакомби" ових расколника. Девојчице од 5-6 год. са марамом на глави. Ужас. Шта је ту ужас? Погледај мало старе фотографије Србаља, сва жемска чељад је носила мараме. nana and Nebojš.a је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 28, 2015 Пријави Подели Написано Мај 28, 2015 da su bogobojažljivi i bogotražitelji, bili bi u Crkvama u kojima su kršteni, ne u sekti... ajde... odakle ti to da su svi bogotražitelji u crkvi? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 28, 2015 Пријави Подели Написано Мај 28, 2015 Пратећи коментаре овде и њихове на фејсбук страници,просто је невероватно колико су они у хејт фазону без иоле жеље да бар на тренутак помисле на помирење,страшно је колико је тај секташки менталитет јак, тај зао дух им недозвољава да дођу ксеби,да тако кажем, јер ако се освесте и скапирају шта чине,може се десити да се обесе о воденичин камен... Ajde, to znamo ali mene su zacudili ovde neki komentari kao da su se ljudi plasili da bi Artemije mogao prihvatiti poziv patrijarha. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 28, 2015 Пријави Подели Написано Мај 28, 2015 Шта је ту ужас? Погледај мало старе фотографије Србаља, сва жемска чељад је носила мараме. Ja sam to vidjao i u regularnim crkvama, doduse retko. Devojcica od 6-7 godina sa maramom a mislim da se zvala Onisima Баба је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 28, 2015 Пријави Подели Написано Мај 28, 2015 Па тако, брате рођени. Показа ко му шапће на ухо. "Не идите у Цркве!". То је циљ, зна се чији: lab_man, RYLAH and Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука