Драгана Милошевић Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 Није ми јасно кад ставе пола кила парфема, угуше све око себе. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Strahinja1 Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 пре 11 минута, Драгана Милошевић рече Није ми јасно кад ставе пола кила парфема, угуше све око себе. Не то се само ми гушимо,што смо алергични на та сумпорна испарења са њихових вратова,они остали се сви ложе,нема везе што ти парфем зачепи поре на кожи,па још запале цигару,направе смдрљак угушим се Рапсоди and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 А кад седнемо у кола сви четворо, онда је хаос. Рапсоди and Strahinja1 је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 пре 12 часа, Снежана рече никада не пробај више од два A ja bas mislio da pomesam ovi` 7-8 sto ste mi preporucili, pa kad se namirisem, ih... cista alhemija... idem ulicom, a snase se okrecu, `oce kola da i` pogaze... Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 пре 15 часа, Поуке.орг инфо рече Овај парфем је за озбиљног мушкарца, са правим стилом, углађеним понашањем, културним и пажљивим... Evo me. Imam dekant ovog parfema...vintage. Ubija koliko je jak. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 пре 16 часа, Поуке.орг инфо рече Овај парфем је за озбиљног мушкарца, са правим стилом, углађеним понашањем, културним и пажљивим... Znaci, nije za mene... meni prosto treba miris za drvosecu zarobljenog u telu pesnika... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 пре 4 часа, Драгана Милошевић рече А кад седнемо у кола сви четворо, онда је хаос. Sad sam se setio fazona kad Djogani priča:" Sednemo u kola nas četvoro i ja petoro" Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 The Beat for Men Burberry Parfem The Beat for Men kreiran je kao drveno sveži miris, koji donosi arome grma leatherwood (dirca palustris) vetiver Bourbon-a, citrusa, crnog bibera i listova ljubičice. Veoma urban, moderan, i u konekciji sa londonskim rock'n'roll-om. Bočica je iste forme kao žensko izdanje, sa tamnim zapušačem, i staklom u zelenom koloritu, sa prepoznatljivim motivom kuće Burberry duž bočice. https://www.punmiris.com/parfem/Burberry/The-Beat-for-Men-4509.html Врхунски парфем, за мене најбољи Burberry. Тренутно је у DM-у на екстра попусту од 50% Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 On 4.2.2018. at 11:34, Снежана рече Одличан је али ми је Beat некако бољи.. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 Управо сада, Поуке.орг инфо рече Одличан је али ми је Beat некако бољи.. нисам га омирисала још... иначе имам од данас новог парфемског фаворита "Оlympea" , пандан мушком "Invictus" Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 Jel ovo aqua verzija ili ona stara? Meni se Invictus ne dopada previše, mislim na stari, ali niva aqua verzija 2018 je vrhunska Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 1 минут, Поуке.орг инфо рече Jel ovo aqua verzija ili ona stara? Meni se Invictus ne dopada previše, mislim na stari, ali niva aqua verzija 2018 je vrhunska stara verzija iz 2015. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 Kako je lep osećaj kad se okupaš uveče pa staneš pred kolekciju parfema i gledaš koji da staviš z asvoju dušu. Neprocenjivo. Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука