Tumaralo. Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Otac Tadej, starac Gavrilo i starac Pajsije sve paranoik do paranoika. Ranije su ih drugacije zvali.... feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 женска има кеву која је тетка од 50 и кусур година, исто изгледа као авион и агресивна је до бола. Тренира кик-бокс или тако нешто. Стално доводи неке младе типове, каже "волим младиће али не идем испод 24". Pa sta sad da radim ja brate ....ja sam zensko... Nego mislim se nesto, da imam takve komsinice i ja bih se plasila, zato razumem i tebe i tvoju zenu sto ih se plasite. Neka vam je Bog u pomoci... Grizzly Adams, Kaludjerovic Sreten, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Pa sta sad da radim ja brate ....ja sam zensko... Nego mislim se nesto, da imam takve komsinice i ja bih se plasila, zato razumem i tebe i tvoju zenu sto ih se plasite. Neka vam je Bog u pomoci... Кажу да љубав изгони страх напоље. Тако да... Grizzly Adams, Adelaida and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 All we need is love Juanito, ............., Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Причао неки познаник што је ишао да ради у Америкама, негде горе на северу, како је седео у једном бару и циркао пиће, кад му је једна госпоја у четрдесетим пришла и рекла: "Ја живим један блок одавде, број (лупам) 52." Овај се насмеје, промрмља нешто, ништа не конта. Мисли, луди Американци, што би њега занимало где они живе. Тек после неког времена се лупи по глави: "Будало, идиоте! Госпођо, госпођо..." Нису навикли наши младићи да је тако лако. Овде мораш или да родиш мечку или да набациш неки фини аутић. Да бре, има их доста у том фазону. Нема губљења времена, одма` се прелази на ствар... Мени једна колегеница својевремено каже - I so need to get laid today, how about you? Како сам побегао главом без обзира, као Брзи Гонзалес... Православне параноје... Аурор, feeble, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 American dream... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Pa lako je Amerima...oni ne poste. Juanito and Dijasporka је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 има дуж целих леђа истетовирано "μακάριος". Да, са грчким словима. Ти истетовирај ”αμαρτία” на својим леђима. Grizzly Adams and ............. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Ти истетовирај ”αμαρτία” на својим леђима. Па би он, да нема (православну) параноју, да ће жена да му "истетовира осмех од ува до ува"... ivanaika, Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Свјати мученици, иже добрје страдалчествоваше... Драгана Милошевић, Аурор, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Свјати мученици, иже добрје страдалчествоваше... и вјенчавшесја....молитесја ко Господу.... Драгана Милошевић, Grizzly Adams and Adelaida је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Pa sta sad da radim ja brate ....ja sam zensko... Ма нема везе, nobody's perfect... Juanito and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Ма нема везе, nobody's perfect... Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 1. трип - Христос се није смејао. Јесте се смејао, није се керебечио. Јер у свему је био човек дакле ни смех му није био стран али се није откачињао док се смеје и сигурно се није зацењивао од смеха. 2. трип - Христос је само плакао. Јесте плакао јер у свему је био човек. Али није кукао жалопојке нити је ридао наричући нити се бацо по патосу плачући. А нарочито није остајао у тужном расположењу цео живот нити је проповедао веру у депресију. 3. трип - Христос је рекао будимо као деца. Јесте рекао будимо као деца али није рекао будимо неодговорни и малоумни и понашајмо се као размажена дерлад. Него имајмо поверење-веру као што имају деца. 4. Анђели су мале дебеле гузате бебе које стрелицама спајају заљубљене. Мислим да је то нека друга религија у питању или пре митологија. Анђели су војници, наоружани до зуба, без патетике и оштрог погледа. 5. Нећу се причестити јер нисам достојан. А да знаш да сутра умиреш 100% да ли би одбио причешће? А од куд знаш да неш сутра умрети? 6. настави по нахођењу Adelaida, RYLAH, Dijasporka and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 4. Анђели су мале дебеле гузате бебе које стрелицама спајају заљубљене Ignjatije, коЖељ њацИ , Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука