Jump to content

Хришћански трипови и остала прелесна умовања (најчешће заблуде и параноје)

Препоручена порука

• Одговори 147
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Biti pravoslavac, hriscanin ili Bogu mio, ne znaci ici okolo masne kose, sa licem koje izrazava svu svu tugu ovoga sveta, u odeci dva broja vecoj da se ne istice figura...niti ostali spoljasnji znaci treba da odaju versku pripadnost. Vera i Bog se nose u srcu i sa osmehom.

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Biti pravoslavac, hriscanin ili Bogu mio, ne znaci ici okolo masne kose, sa licem koje izrazava svu svu tugu ovoga sveta, u odeci dva broja vecoj da se ne istice figura...niti ostali spoljasnji znaci treba da odaju versku pripadnost. Vera i Bog se nose u srcu i sa osmehom.

Трип21: Хришћани су на плажи намазани блатом од главе до пете.

• Волим 1

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Хришћани су на плажи намазани блатом од главе до пете.

Ja se blatom mazem i u Banji Vrujci.... :)))  a Hriscanka sam....

Подели на овим сајтовима

Pravoslavni vernik,kad se kupa, mora da koristi bezazlenu deciju kozmetiku,ph neutralnu ...Kupke,sapune,sampone,sve je dozvoljeno samo ako je bejbi. Jer sve ostalo je zacinjeno dozom zla .

:351780:

Подели на овим сајтовима

Pravoslavne hriscanke se ne mogu sminkati....( ne znam zasto - nikad mi nije bilo jasno) to sminkanje je valjda nesto lose....ono jest lose ko ne ume da se sminka.... 1324_womens

A sad ozbiljno: Pravoslavnim hriscankama bi trebalo zabraniti da crtaju obrve i da ih tetoviraju....( to je krajnje ruzno i zaista obmanjuje ljude i dovodi ih u prelest)

Подели на овим сајтовима

Трип 14:

Не смеју се прати зуби пре Литургије ни до краја дана.

Трип 15:

Деца воле мрачне типове (апропо Христове сталне туге и деце која су му радо долазила. Јесте видели дете да таквом човеку прилазе?)

Да ли би Симон Кананит кренуо за типом који је плакао или туговао на његовој свадби? Хајде замислите Христа како долази на свадбу и тужног лица честита младенцима...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Да ли би Симон Кананит кренуо за типом који је плакао или туговао на његовој свадби? Хајде замислите Христа како долази на свадбу и тужног лица честита младенцима...

:D 8086.gif

Подели на овим сајтовима

Hriscanin ne sme da koristi toalet papir

:.mislise.  mislila sam da muslimani ne koriste to... :stadaradim: 

meni je vrh kad mi je jedna hriscanka dusebrizno skrenula paznju da u toku posta ne treba da pijem koka -kolu....ljubazno sam joj zahvalila i rekla da je ne pijem ni van posta... 

Подели на овим сајтовима

Hriscanka ne sme u Crkvu da udje ako nema suknju i maramu nit je hriscanka uopste!?

A sta sa onim zenama koje ni za to nemaju? (samo iznosim nebulozu 8086.gif )

evo primer-kad mi se otac razboleo isli smo u manastir (necu reci koji) i monahinje su se drale sto sam usla u pantalonama!?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...