Lore Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Свака ствар може да се употреби и злоупотреби. Нож служи за сечење хлеба, али кад га злоупотребљавамо може да убије. Тако и са овим ако га употребљавамо у смислу неке опрезности, дакле да будемо опрезни у бдењу кад је антихрист и све његово у питању и при том не правимо пометњу са тим онда је то добро. Уосталом пише и у Новом завету када се каже "појавиће се лажни пророци" и његов је број 666 па ко и ""проверавајте духове јесу ли од Бога јер су многи лажни пророци изашли у свет". А и Свети Јован Кронштатски и Свети Јован Шангјаски су написали о антихристу који долази. Дакле врло је битан начин на који то прихватамо и како се у складу с тим понашамо према окружењу. Али ако плашимо друге са тим стварајући при том духовну парализу од људи и страх код људи онда то није добро ("Страх има казну"). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Mene ponekad plase ljudi, kao vrsta. Plasi me kada saznam koliko su zla sposobni da ucine, sebi, drugima, zivotinjama, prirodi...Bogu. I onda mi bude zao. Kaludjerovic Sreten, Драшко and ............. је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Mene ponekad plase ljudi, kao vrsta. Plasi me kada saznam koliko su zla sposobni da ucine, sebi, drugima, zivotinjama, prirodi...Bogu. I onda mi bude zao. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Мене плаши само ова комшика... Плавуша, фото модел, а има дуж целих леђа истетовирано "μακάριος". Да, са грчким словима. Фатаморгана. Блажени јесте јегда поносјат вам... Kaludjerovic Sreten, ivanaika, Juanito and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 има дуж целих леђа истетовирано "μακάριος". kako joj vidis cela ledja? :.mislise. Драшко, Juanito, коЖељ њацИ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 kako joj vidis cela ledja? :.mislise. Упс... Adelaida, Deki992, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Мене плаши само ова комшика... Плавуша, фото модел, а има дуж целих леђа истетовирано "μακάριος". Да, са грчким словима. Фатаморгана. Блажени јесте јегда поносјат вам... Bože sačuvaj, hvala Bogu moja desna komšinica je starija od mene, moja lijeva komšinica nikad nije kod kuće, vidim je 1x mjesečno a ta treća što je tamo na mom spratu je velika ko ormar. Kaludjerovic Sreten, Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Имаш среће бро... Леђа сам иначе видо на базену, да се не бринете. Држим се храбро. Agaton Vuzman, Juanito and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 ma pusti ti bazen, ovo, ono...ko jos ide na bazen u ovo vreme i to jos da se potrefi da budete u isto vreme na bazenu....kako to da ja ne srecem moje komsije po bazenima? Dijasporka, Agaton Vuzman, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 kako to da ja ne srecem moje komsije po bazenima? Па не трудиш се... Kaludjerovic Sreten, Adelaida and Juanito је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 :0102_laugh: a mozda oni vide mene a ja njih ne vidim.... Grizzly Adams and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Адо сестро, али пази сад заплет - женска има кеву која је тетка од 50 и кусур година, исто изгледа као авион и агресивна је до бола. Тренира кик-бокс или тако нешто. Стално доводи неке младе типове, каже "волим младиће али не идем испод 24". Моја жена се више ње боји него ових младих... Kaludjerovic Sreten, Аурор, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Адо сестро, али пази сад заплет - женска има кеву која је тетка од 50 и кусур година, исто изгледа као авион и агресивна је до бола. Тренира кик-бокс или тако нешто. Стално доводи неке младе типове, каже "волим младиће али не идем испод 24". Моја жена се више ње боји него ових младих... Пошто гајба у твом крају? Kaludjerovic Sreten, Adelaida and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Адо сестро, али пази сад заплет - женска има кеву која је тетка од 50 и кусур година, исто изгледа као авион и агресивна је до бола. Тренира кик-бокс или тако нешто. Стално доводи неке младе типове, каже "волим младиће али не идем испод 24". Моја жена се више ње боји него ових младих... Ja imam 23 ali svi mi kazu da izgledam dosta starije... Dijasporka, Kaludjerovic Sreten, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Причао неки познаник што је ишао да ради у Америкама, негде горе на северу, како је седео у једном бару и циркао пиће, кад му је једна госпоја у четрдесетим пришла и рекла: "Ја живим један блок одавде, број (лупам) 52." Овај се насмеје, промрмља нешто, ништа не конта. Мисли, луди Американци, што би њега занимало где они живе. Тек после неког времена се лупи по глави: "Будало, идиоте! Госпођо, госпођо..." Нису навикли наши младићи да је тако лако. Овде мораш или да родиш мечку или да набациш неки фини аутић. Kaludjerovic Sreten, ............. and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука