lab_man Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Ide inkvizicija i u Eparhiju Bačku... Znači, izgleda da je baš, baš preterao... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Ide inkvizicija i u Eparhiju Bačku... Znači, izgleda da je baš, baš preterao... Posto sam neinformisan, moze li se znati ko je to preterao? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Исаија чини небројна „чудеса“. Isaije likuj... i proče Рилски, Orthophill, александар живаљев and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Posto sam neinformisan, moze li se znati ko je to preterao? ako je istina što sam ovde pročitao da ide komisija u Eparhiju bačku, znači da je preterao +Irinej... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Posto sam neinformisan, moze li se znati ko je to preterao? Ustvari,ko salje komisije, koje telo je zato zaduzeno i koliko su te komisije neutralne, odnosno koliko su ti kanoni, po kojima deluju komisije u jedinstvu sa svim vladikama ili vecinom, odnosno ima li neko ko osporava kanone na osnovu kojih radi komisija. Vise mi nije jasno, da li je odredjeni vladika preterao, pa dobio kao nagradu komisiju ili su preterali oni ili neko ko salje komisiju? Zaista bi bio zahvalan za neki vrlo ozbiljan odgovor. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 da je ljudima neko zvanično saopštio bar 1/3 informacija koje iz tabloida čujemo, svega ovog ne bi bilo... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Зна ли се кад иде следећа серија? verum est in beer, Лазар Нешић, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Или да је Перица отишао право у полицију. obaška što je 90% onoga što se napiše, kasnije ispadne tačno... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Или да је Перица отишао право у полицију. Koliko znam do sada, osim vilotica niko u policiju nije ni pomislio a novac je jedan od razloga smene. Kako? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Е чиме се ви замајавате. Никад од вас светитељи. Прави светитељи су бежали у шуметине и нису пристајали на игру престола. А ви као да гледате истоимену серију. Још само да истакнете за кога навијате, ко су вам фаворити. Даааа, саће неко да ми помене оне свете који су били на саборима па се свадили тамо, па јес били су а да су могли не би ни били. Али већ касу били свадили су се наравно. Но како год они су прво достигли светитељство па су се онда лепо свадили и ишћеривали мак на конац и тако нам саставили вјерују. Елем по мом нескромном мишљењу све је ово добро. Прво су кренули кланови, па су се кланови покачили, па је сад свачија митра доведена у питање. Е то је баш лепо, тако сад више нема недодирљивих. Видите да увек нешто добро изађе из свега. Барем ја тако видим, а не ко ви вечити песимисти. Вама хришћанство служи само да покријете ваш песимизам! Срам вас било! Ваки сте наки сте!!! Pontifex Emeritus, Човек Жоја, александар живаљев and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Ја не знам да ли би после неких овде остао камен на камену, тј владика у СПЦ. Па ако имате доказе, зашто их не предате надлежнима у СПЦ или тужилаштву. Ипак је одговорност и на вама, ако имате доказе. Не треба осуђивати на прву лопту, ко зна која је позадина зашто неки владика или свештеник није разрешен, ипак смо Хришћани и имамо покајање, опроштај или је можда нешто дубље у питању, а изгледа као да је неко крив. Више се осудило због наслова у новинама, него због тога што неко заиста зна истину. Испада да нам је цела СПЦ у неком дубоком греху, грешкама, заверама... А није баш тако. Ма шалим се, само наставите. Ne treba osudjivati na prvu loptu??? Pa ti si i jos par ovde pricao prvi o negativnim stvarima kod vladike Nikanora,imao si bar 5 poruka o tome kako se neki svestenici bune kako nije sjajna situacija i onda je nas nekoliko doslo i reklo cekaj ajde da pricamo o drugim negativnim stvarima u drugim eparhijama koja su mnogo negativnija pa da vidimo gde je to sjajnije i bajnije? Gde tad bejase ne treba osudjivati,ko zna kakva je pozadina,ipak smo Hriscani,imamo pokajanje. To ne vazi kod episkopa Nikanora,jedino kad se pomene neko od ovih posle pomenutih,tu vec nije hriscanski. Ko sme da dira episkopa Grigorija,episkopa Lavrentija,episkopa Irineja i druge i jos da prica o tome ej?...nego daj da skinemo glavu Nikanoru! Sta rece jel tlaci one svestenike? Jel im smanjio parohiju? Koliko je lose duhovno stanje tamo? Jel da da ima neki snimak episkop Nikanor gde je manit? Ma salim se,nastavi. Orthophill, lab_man and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Moj sabor su sv.Vasilije Ostroski,sv. avva Justin,sv.vladika Nikolaj Velimirovic,sveti starci...Za to vreme u eparhiji bačkoj... @@ Pontifex Emeritus, Јефимија Крунић, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Прво су кренули кланови, па су се кланови покачили, па је сад свачија митра доведена у питање. Е то је баш лепо, тако сад више нема недодирљивих. Sta se desilo sa klanovima? Ujedinili se u jedno Telo ili su se primirili na nacin koji koza nostra deluje, kad osvaja vlast? Po ovome sto procitah od tebe sve je sjajno ali ne daje odgovor kako zasija sada ova nova "nema nedodirljivih" zvezda? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Po ovome sto procitah od tebe sve je sjajno ali ne daje odgovor kako zasija sada ova nova "nema nedodirljivih" zvezda? Лахко, видиш да сад свакога преиспитују. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Јесам рекао сам, али због тога што сте га хвалили. Не треба превише хвалити владике зато што могу да се погорде. Нигде није идеално, али је проблем што покушавамо наш калуп да убацимо у калуп Цркве. Прво да се запитамо шта ми радимо. Ако знамо за неваљалства, па то онда треба пријавити. А не критикују се владике и попови, а ми немамо херца да урадимо нешто. Није лако ни њима, ветрови их бију са свих страна, а ми још дувамо да појачамо тај ветар. Ja nikad nisam hvalio nijednog episkopa,osim nekog direktne izjave ili intervjua gde sam prokomentarisao mozda pozitivno. Samo smo rekli da je stanje mozda bolje nego u drugim eparhijama,pa se u tim drugim eparhijama ne razmatra komisija i rascinjavanje episkopa,onda je vas nekolicina doslo i izlvacilo od stanja imovinskog svestenika,do toga da su neki svestenici otisli kod Artemija (pa sta cemo onda o celim manastirima koji su otisli?) do nekih dalje sitnica,koji tom logikom bi moglo da se spocitava sve do jednom episkopu. A sa druge strane strahota. Pa da je episkop Nikanor poznat po svom protivljenju ekumenizma ima 10% stanja onoga sto ima u nekim drugim eparhijama gde su episkopi dobri,moderni pa taj Nikanor bi bio svrgnut ne danas,nego jos juce! Ali eto...sto ne pricati o tome? jel to posteno? mislim da ne. I jel ti posto znas za nevaljalstva episkopa Nikanora,gde si ga prijavio? koja pisarnica? da pokusam i ja ondak izvini ali to mi lici ko ono kad Vucic kaze ako neko ima dokaza da je neki snsovac korumpiran,neka ga prijavi prvo meni. александар живаљев and Orthophill је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука