Jump to content

Препоручена порука

Treba mi pomoc. Ne znam  kome da se obratim? 

Bila sam u Manastir Tuman - Tumane kod mesta Rakove Bare, citali su mi molitvu za zdravlje, malo sam se smirila.

Ali mene muci nesto drugo, pocela je leva ruka da se pomera sama jos prosle godine, i da me miluje po kosi.

Pre neko vece sam ostala sama u kuci dok su moja i baba i deda spavali u drugoj kuci. 

Bila sam u kupatilo da stavim nesto na kosu bilo je oko 23h uvece, odjednom je pocelo nesto, ne znam ni ja, samo znam da me je to teralo da se okrecem u krug da lupam nogama u pod, i posle kao da me je nesto gurnulo i pala sam na pod, onda sam ustala i opet je pocelo isto da se vrtim u krug i lupam nogama, odjednom sam se bila odazvala i rekla pusti me, zaustavila sam se nisam imala vazduha grlo mi se osusilo, popila sam vode, pocela sam da kasljem kao da sam se gusila. Onda je to htelo da se ja opet okrecem  i lupam nogama. Onda sam se zabila u cosak i zgrcila, otvorila sam vrata nekako od kupatila, izasla sam iz njega i potrcala u drugu kucu kod babe i dede, onda sam uhvatila bravu vrata su njihova bila zakljucana, onako uplakana drala sam se iz sve snage, baba, baba, baba, oni su izasli iz sobe i rekli sta je? Nisam imala snage da im odgovorim otvorite vrata, posle su oni otvorili vrata, zagrlila sam jako babu i pocela jos vise a placem rekla sam joj pomagaj, baba pomozi mi. Ona me je upatala sta je bilo, sta se desilo, ispricala sam joj ovu pricu, tresla sam se cela jedva sam se smirila, i tada su mi se obe ruke tresle.

Za Svetog Vasilija Ostroskog Cudotvorca isli smo u Manastir Tuman, bili smo na sluzbu i posle posluzenja su mi citali molitvu. Smirena sam sada malo, ali jos uvek ima strah u meni, Mnogo puta sam sama u svojoj kuci spavala sama i nikada se nisam plasila, sada  vise nesmem sama da ostanem u kucu nocu. 

Moje pitanje je: Sta da radim, meni se i dalje leva ruka sama pomera? I kako da prebrodim ovaj strah?

Ne znam sta se desava samnom i sta je u meni, i sta mi ko radi i cini, ja to ne znam.

Samo vas molim da mi da neko odgovor. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 94
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Strah je sredstvo s kojim se vrši manipulacija.

Jedna devojčica je rekal mitropolitu Ilarionu Alfajevu da joj se prividjau neka bića i da je plaše, mitropolit joj je rekao da se ne boji jer nema razloga, prestala je da se boji i prikaze su nestale.

Da li si se pričestila u manastiru Tumane?

Подели на овим сајтовима

Ово је баш озбиљан случај, готово да не могу да повјерујем да је истина, али видим да си била узнемирена и док си писала. Не знам шта бих ти рекао. Што каже Бићанић: причешће. И још, ја бих у таквом случају пожурио под Острог, или у Лепавину, или у било који други манастир који има "репутацију". Али Острог и Лепавина свакако први избор. Такође, некада и "званична" медицина може да помогне, то са руком би могао бити неуролошки проблем, а страх је свакао питање колико за духовника, толико и за психолога.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

За администрацију: чини ми се да тема није на добром мјесту и да би је требало пребацити.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

On 14. 5. 2015. at 7:57, Goku рече
И још, ја бих у таквом случају пожурио под Острог

Да,што пре колико си у могућности, у доњем манастиру на Острог тражи Оца Павла(игуман манастира) испричај целу причу и надам се да ће благословити читање молитве пред моштију Светог Василија не само за здравље већ и за ђавоиманост.

Причешћивање што чешће, молитва, кађење кућу са тамјаном и нека гори кандило испред иконе ако не може увек бар уочи недеље и кад су празници тј. црвено слово.

И увек се сети Христове речи:"Не бој се, само веруј!"

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Прво позови свештеника да ти освешта кућу, држи се поста, исповести и Светог Причешћа. Молитве без Литургијског живота не верујем да могу да упале, то ми личи на магијску радњу ако се не Причешћујеш. Бог на помоћ.

Подели на овим сајтовима

On 14. 5. 2015. at 0:13, Дејан Бићанић рече

Strah je sredstvo s kojim se vrši manipulacija.

Jedna devojčica je rekal mitropolitu Ilarionu Alfajevu da joj se prividjau neka bića i da je plaše, mitropolit joj je rekao da se ne boji jer nema razloga, prestala je da se boji i prikaze su nestale.

Da li si se pričestila u manastiru Tumane?

Има ту проблем, прво девојка нека одговори иде ли на Литургију, пости ли, Причешћује ли се уопште, јер нисам сигурна да то питају у Туману.

Подели на овим сајтовима

Попричај и са лекаром и са свештеником.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

On 14. 5. 2015. at 12:08, Срђан Шијакињић рече

Попричај и са лекаром и са свештеником.

Slazem se. Samo treba potraziti pomoc sto pre. Svaki problem je resiv.

Kapiram da se na ovaj nacin moze dati jako malo informacija da bi se ista ozbiljnije uradilo. Situacija zaista zvuci cudno.

Подели на овим сајтовима

On 14. 5. 2015. at 11:56, Милијана Џодић рече

Прво позови свештеника да ти освешта кућу, држи се поста, исповести и Светог Причешћа. Молитве без Литургијског живота не верујем да могу да упале, то ми личи на магијску радњу ако се не Причешћујеш.

Ово није истина..То би значило да молитве "пале" само на литургијским(црквеним)људима,а није тако..потребна је вјера и добро настројење(жеља да се буде бољи) и онда Господ помаже и услишује,осим ако нам другачије није на корист..

Подели на овим сајтовима

Hvala vam svima na pomoci. Kao prvo nisam se pricestila jer nisam postila, a i iznenada smo otisli u manastir, jer uvek kada zelimo i kada se dogovaramo da idemo u manastir uvek nesto iskrsne i neda se... Kad bude sledeci post, ja cu postiti...

Moram vam reci moji su razvedeni, imam i 2 starija brata, majka mi je u Svajcarskoj a brat najstariji u Austriji ima i porodicu...

Imali smo macehu, mnogo toga smo proziveli i ja i moja braca, Najstariji brat je mnogo dobijao batine od oca zbog te macehe. Ta maceha se bavila vradzbinama, isla je kod mnogih vracala, vracala je i mom ocu... Neko vreme je moj otac ziveo kod nje kuci u Kucevu. Tada kad on nije bio tu samo ja i moj drugi brat stariji smo spavali u ovoj kuci, mnogo puta sam cula korake uza stepenice i niz stepenice i kako skripe i lupaju kao da namerno neko hoda. Ja sam pitala brata da li si ti nesto cuo on je rekao da nije. Jednom mi se desilo da mi je nesto ispred kreveta stojalo u crnoj haljini gore nisam smela da vidim sta je jer sam se uplasila. 

Kad mi se desavalo sve ovo, mnogo puta kada sam se pogledala u oogledalo levo oko mi je bilo cudno zenica mi je bila drugacija i kad se zagledam dugo u ogledalo lice mi se menja kao u staro, ili je htela neka osoba da se prikaze ali nije..

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Баш имаш проблеме. Препоручујем ти да се молиш Богу да ти подару веру, све јачу и јачу веру.

Мислим да ћеш тако победити све поменуте муке. Страх ће се отерати, а вера ће стално расти.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Evo ovako......

Ako treba da se molis 12 sati dok te strah ne popusti, onda se moli.!!!

Kad te @zgrabi@ taj strah, kao tudjinac i neprijatana pojava, koju osecas strujanjem po celom telu i kad ti se kosa dize na glavi, skupi svu snagu prekrsti se i mirno i strahopostovanjem ponavljaj molitvu Gospodnju Oce nas i veruj da si pred Hristom sve vreme, moli se za svoje grehe i svoju snagu, moli se sestro onako kao sto sin moli oca, onako kao sto kcer moli Onoga koji te je rodio i stvorio.   Istinskog Oca svih nas, koji ima snagu i to onu koja tebi trenutno nedostaje.

Nemoj da prekidas molitvu dok god ne osetis snagu i bistru pamet svoju, ne zaboravi nesto jako bitno, a to je: iako se molis zbog straha i osecas strujanje koje te lomi i kochi, nikad ne zaboravi da se molis sve vreme pred Hristom i sve vreme misli samo o Hristu, koji je pred tobom.

Moli se iz ljubavi prema Hristu iako te muka tera na to!! Ne zaboravi, moli se iz ljubavi!

Posle toga, bices sposobna ti da pozajmljujes hrabrost pred strahom drugima u to sam siguran.

Sve u svemu, ovo je pozivnica za ljubav prema Ocu, to ces kasnije uvideti i sama. 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ja sam licno muku mucio sa strahovima, anskioznoscu i slicno ali meni molitva nije pomogla, da budem iskren.

Medjutim, ako sam dobro skapirao pricu, njoj se desavaju paranormalne stvari i ono, nemam nikakvu ideju sta bi to tacno moglo biti.

Zato i kazem moj savet, nemoj nista na svoju ruku da radi, neka se posavetuje sa strucnim licima.

Подели на овим сајтовима

Nemojte bezati od molitve kad se dese ovakvi napadi straha, vise snage treba da stanes hrabro pred Hrista i da se molis, nego da vristis i bezis, jer neprijatelj vas nije telesan ovde nego je duhovne prirode!!!

Imamo blagodat Svetoga Duha, duhom, voljom i ljubavlju pobedite drugog duha!

Vristanje i kocenje ne pomaze!

Slobodno iskazite hrabrosti znam da je imate!

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...