Севастократор Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Та источна Србија је готово патолошки везана за влашку магију... мислим да сам већ једном поменуо овде на форуму,пре пер година причао нам је свештеник,не сећам се имена,знам да је брат тада владике Јустина тимочког, да је јако тешко излазио на крај са народом тог краја,колико је јак утицај те влашке магијске приче,па скоро хорор филм... Тако да та прича није безазлена... А и ми смо томе доста допринели. У страху су велике очи, а што су људи даље од Источне Србије, то мистичније приче о њој испредају. Још замишљају Влахе као некакве штрумпфове, а не као људе од крви и меса. takođe može ti pomoći i otac Joil u Kolašinu u manastiru Ćirilovac, on je živi Svetac Отац Јоил није живи светац, него јединствен човек каквог није било и каквог дуго неће бити. Такве глупости прича, а опет му је вера тако чиста и неупрљана, да верујем да му ни Бог неће узети за зло оне глупарије о масонима, Дарвину, католицима, пушачима, него да ће се и сам томе смејати. Kristina Tinči Milenković and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Glavu nisam udarila. Jer sam glavu snimala na EEG i sve je u redu. Da nije videlo bi se. To što sam se bila tresa je zbog stresova, jer od svakog svašta čujem i onda mi se skupi i misli mi odu ko zna dokle daleko. I onda se to sve desi. Kad budem išla u Manastir kupiću lanče sa krstom. Jer sam sanjala da mi jedan dečko poklanja to lanče. A ja sam sinoc sanjala moju majku koja vice na mene i kaze mi-Nemoj slucajno da prestanes da postis.Da li si me cula?Jesam...ja kao mis odgovaram.Cula sam...Ja stalno sanjam,ali ne mislim da to ima neke velike vaznosti.Zaista.To sto nisi povredila glavu je odlicno. :-D Pod stresom si.Zivot jeste tezak,ali ti moras da budes jaka.I hrabra i bezobrazno istrajna na tom putu...Svako dobro. Kristina Tinči Milenković је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ацо Конатар Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Sto se tice doktora moze jos da sr uradi ct i mag. Rezon. Najbolje resenje je da jo osoba prvenstveno krstena. Bitna karika je ispovest jer se demonu grehom daje vlast. A sto se tice strasti i demona samo nas bog moze spasiti. Kristina Tinči Milenković је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ацо Конатар Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 I ovo nije stvar niti za sprdnju niti za vrijedjanje Kristina Tinči Milenković је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kristina Tinči Milenković Написано Јун 30, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Hvala vam. Da moji su razvedeni od moje 11 godine i kao sto sam rekla imam 2 starija brata i polu sestru po ocu, moj najstariji brat je najbvise dobijao batine od oca mnogo puta sam to videla i sada imam posledice toga da mi se te slike vracaju i da pocnem da placem.Jer moj brat je dobijao batine od oca samo zbog te bivse macehe. I da mnogo mi majka fali, ona zivi u Svajcarskoj, idem kod nje svakih 3 meseca, pa onda moram 3 meseca da budem u Srbiji. Majka je majka, jedna i ne zamenljiva! Ona ne moze da zameni ni oca, ni babe i dede. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука