Зосима Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Хаха,мени ће ове "рибе" доћи главе и ја сам на месту бр 2 Мада су се зезнули за Моцарта,он није из Ниш,колико је мени познато... Драшко and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Мада су се зезнули за Моцарта,он није из Ниш :good2: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Зоске, нисам знао да си ДС-овац. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Boze pomozi... Sta ako bace neku anatemu na forum? Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Зоске, нисам знао да си ДС-овац. Хаха,ни ја , ајд да су рекли металац сатаниста,па и некако, али ја и Дс ... Данче*, Плутон, Н И Н Е and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Човек Жоја, RYLAH, nana and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 "Мене су послали из Штаба, ја ћу вам помоћи". Скоро сам завршио текст о овоме. Сутра га имате. Са све битним тачкама, није научничка студија, јер је време кратко, али све утемељено и проверљиво. Може само да се обогати и прецизира. Rašo, Зосима, Adelaida and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Boze pomozi... Sta ako bace neku anatemu na forum? Ludnica... Ova mržnja koju šire prema forumašima je pravi pokazatelj u kakvoj su "istini".Da živimo svi u slozi, sveti Savo ti pomozi! Благовесник and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 29, 2015 Пријави Подели Написано Април 29, 2015 Ludnica... Ova mržnja koju šire prema forumašima je pravi pokazatelj u kakvoj su "istini". Upravo...Gde nema ljubavi, nema ni Boga. Ah... sta da se radi, niko nije imun na iskusenja... samo mi zao naroda...kao da nam nije dosta svih muka nego ce sad jos i crkva da nas deli...sta je sledece...krstaski ratovi? Tuzno je sve to. Човек Жоја, Zoran Đurović, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Април 29, 2015 Пријави Подели Написано Април 29, 2015 Gaze fundamentalne kanone na kojima pociva Pravoslavna Crkva, a tvrde da cuvaju kanone i veru svetosavsku Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 29, 2015 Пријави Подели Написано Април 29, 2015 Хаха,мени ће ове "рибе" доћи главе и ја сам на месту бр 2 Мада су се зезнули за Моцарта,он није из Ниш,колико је мени познато... oni bolje od tebe informisani LOL JESSY је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 29, 2015 Пријави Подели Написано Април 29, 2015 https://sr-rs.facebook.com/pages/%D0%98%D0%A1%D0%A2%D0%98%D0%9D%D0%90-%D0%88%D0%95-%D0%A1%D0%90%D0%9C%D0%9E-%D0%88%D0%95%D0%94%D0%9D%D0%90-%D0%92%D0%9B%D0%90%D0%94%D0%98%D0%9A%D0%90-%D0%90%D0%A0%D0%A2%D0%95%D0%9C%D0%98%D0%88%D0%95/93589526605 Недуго после форумских заташкивања, али и негодовања због "дирања у највеће чудо у женском монаштву"(Јessy-форумска београдска новотарка која сања да се замонаши, али ако би постала ђакониса тог момента), ) ) ) odsada da mi se obracate sa "djakonisa"... Трачарење укључује и процес перцепција доброг и лошег (културне вредности) и бави се сукобом интереса. Трачеви о непознатим људима као што си ти Jessy су обично прилично досадни и неразумљиви. То о теби стварно не може да се користи за било шта уколико се не користи на пример путем таблоида или ове странице, и гради се искуство личног односа са неком галеријом – са „познатима“. Сензационално трачарење је само сензационално, ако се дели перцепција онога што је генерално катастрофално. Прича се иначе заснива на неку врсту друштвене или моралне заједнице, и функционише као оговарање. То што овде једни другима одговарају (како тако комуницирају) знак је да мисле једни на друге и да су у неком степену заједница. Није само доказ негативности, већ и интереса. Трачарње је иначе средство против анксиозности. У основи се мере своји и туђи напори и у односу на остваривање циља. Они што осећају недостатак пажње и признања, и несигурност, подразумева да несвесно траже причу о недостацима других. На пример овде на форуму би рекли ”Jessy сигурно није лоша тако као што су они“, и тако на кратко време надокнађује сигурност, попуњавају рупе у комуникацији. Група као целина може да осећа недостатак правца и пати од нејасних, неартикулираних или имплицитних правила о томе како да постигну признање и позиције у хијерархији. Примећујем конкуренција је оштра .Фокус на туђе недостатке доприноси вишем рангу у хијерархији групе или организације , и ако се не добије на признању, тражи се нека врста компензације кроз трачарење истичући неправичност. Трачеви који омаловажавају друге са фокусом на њихове мане може се рећи да су несвесан језик, који се у основи не односи на недостатке других, већ на личне недостатке. Важно је разумети овај језик трачарења и дати искрене повратне информације уместо омаловажавања оних што трачаре. Све у свему трачарење нестаје када се више нема потребе за ублажавање анксиозности. Иначе нисам знала да имају ФБ страницу, први пут је читам. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 29, 2015 Пријави Подели Написано Април 29, 2015 Ево, ава је сочинио одговор на Артемијев акт. Писао сам дан и по и претекао владику Атанасија. Овде га имате: https://www.pouke.org/forum/topic/38922-%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D1%92%D1%83%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B-%D0%BE-%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%98%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%BC-%D1%80%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D1%9A%D1%83-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE/ nana, w.a.mozart, Благовесник and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 29, 2015 Пријави Подели Написано Април 29, 2015 @@Тања1, Ubitacna im ta njihova stranica za citanje. Ne stede nikog, samo me cudi onih 15000 lajkova. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 29, 2015 Пријави Подели Написано Април 29, 2015 он није из Ниш Из Ниш је онАј други,а овАј је у Ниш....или тако нештоЕлем моја другарица Џеси ђакониса.... ЊОЊ! Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука