Jump to content

Sutra totalno pomračenje Sunca i „supermesec“

Препоручена порука

Osim toga, vrlo je zanimljivo da imamo jos cak 5 planeta prakticno u konjukciji (u istoj liniji sa Suncem i Mesecom, tj. u istom prividnom polozaju/udaljenosti). Odozgo na dole - gledano sa leve strane Venera, Mars i Uran, a sa desne strane Merkur i Neptun.

Ако нисам негде погрешио у прорачуну, то значи да ћу сутра добити паре. Увек ме убоде кад марс и уран уђу у кућу венере!

Подели на овим сајтовима

Је л' се ти то опрашташ од нас Игњатије!?? :D

Ко? Шта? Ја?

Одакле вам такве констатације уопште сада....? :.mislise.

Опасност је прошла. Стеј куууул! ;)

Подели на овим сајтовима

Били смо унутра, и само смо видели да је светлост другачија.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Ја чух да је Јула...

У чему је разлика? :)

Сећам се пред 5. октобар или неке друге демонстрације (небитно), излази она несрећна Миља Вујановић и чита хороскоп за сутра...Ован - очекује вас диван дан, али не би трбало да излазите на улицу, може да вам падне клавир на главу...

Бик - могућност добитка новца, али због опозиције Сатурна и Марса и велика вероватноћа  да вас прегази воз...

П.С. Извините на спаму

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Геније, видим да пратиш доста овог Ђовака. Је л' се мени чини, или је тип који стоји иза странице помало расистички настројен + притајено обожава Кристијана Голубовића?

Подели на овим сајтовима

I meni se čini to isto. Ima vrlo gadnih stereotipa o Romima. Npr:

11080473_369243059934856_180084159253309

Ovo i nije toliko drastično, obično su mu mnogo gadnije fore sa njima. I to mi uvek pokvari doživljaj, jer mi se mnogo sviđa sam koncept i crteži.

A za "Krileta" ne znam da l' se sprda sa njim, ili je obožavatelj. To je ono kad ne možeš da skontaš da li je istinito ili je dobro odrađena satira  :)))

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...