Jump to content

атеиста ноу мор

Оцени ову тему

Препоручена порука

хвала

када је Исус рекао да је себе начинио свачијим робом, није мислио да је робовао свaкаквим предрасудама

један селфи за тебе

2w36o7c.jpg

Предрасуде? Немам ја предрасуде.

Узвраћам селфи.

hte811.jpg

• Волим 1

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Ццц. А ви можете све, никакав проблем. Какви двоструки аршини. :)

Sestro draga, jesi citala u Pismu i kod Otaca o musko-zenskim odnosima i tom zapadnom feminizmu? Ako jesi, onda sigurno znas da tu nema nikakvih duplih arsina, vec da su covek i zena od Boga stvoreni nejednaki. Ako ja lazem, Pismo ne laze.

I molim te da ne smucujes nasu novu sestru u Hristu i odvodis je na put telesnog umovanja u koje spada i ta takozvana jednakost. A ako Kedi ima neka dodatna pitanja, moze slobodno da mi se javi na pp pa da odemo na pice. Posle mozemo i kod mene da ocitamo koju molitvu.

Prastaj sestro ako sam te icim recenim uvredio i svima zelim da nas Gospod umudri i pomogne da izdrzimo ove dane Velikog posta. Amin, Boze daj!

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

moze slobodno da mi se javi na pp pa da odemo na pice. Posle mozemo i kod mene da ocitamo koju molitvu.

... тако је и мој бивши мене звао на кафу пре две деценије     "... можемо код мене да преслушамо нови ЦД ... биће нас шесторо ...          У2, ти и ја  ...."

Подели на овим сајтовима

Sestro draga, jesi citala u Pismu i kod Otaca o musko-zenskim odnosima i tom zapadnom feminizmu? Ako jesi, onda sigurno znas da tu nema nikakvih duplih arsina, vec da su covek i zena od Boga stvoreni nejednaki. Ako ja lazem, Pismo ne laze.

I molim te da ne smucujes nasu novu sestru u Hristu i odvodis je na put telesnog umovanja u koje spada i ta takozvana jednakost. A ako Kedi ima neka dodatna pitanja, moze slobodno da mi se javi na pp pa da odemo na pice. Posle mozemo i kod mene da ocitamo koju molitvu.

Prastaj sestro ako sam te icim recenim uvredio i svima zelim da nas Gospod umudri i pomogne da izdrzimo ove dane Velikog posta. Amin, Boze daj!

Е слатко си ме насмејао. Посебно ово за пиће.

Не секирај се, прво ја је не могу одвести на пут "телесног умовања" шта год ти то значило, све и да хоћу. А нећу. И немам чиме да је смутим. Свачији је избор како ће да се понаша, да ли ће да носи мараму или да иде откривеног лица, да ли ће да прави селфије и качи на нет или не. То само по себи не мора ништа да значи. Смешни сте кад се појави неко женско на форуму. Крене се од сумње у полни идентитет, а заврши се с нечим десетим... Једино је та понуда за пиће била искрена. :)

И да, далеко од тога да мислим да смо једнаки. Немој ми одмах спочитавати неки феминизам и слично, дајте једном праве аргументе кад неког нападате.

Праштај и ти.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

... тако је и мој бивши мене звао на кафу пре две деценије     "... можемо код мене да преслушамо нови ЦД ... биће нас шесторо ...          У2, ти и ја  ...."

Бивши ти је имао цд плејер 95-те? Забављала си се са Марком Милошевићем?

Подели на овим сајтовима

A ako Kedi ima neka dodatna pitanja, moze slobodno da mi se javi na pp pa da odemo na pice. Posle mozemo i kod mene da ocitamo koju molitvu.

Poseban stepen zagorelosti - kad startuješ devojke na pravoslavnom forumu...

:P

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

:))  :))  :))  :))  :))

Pa jos ono , kao,   hajdemo kod mene na gajbu da se malo molimo ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Тема је постала невиђено розикаста, да се тако колоквијално одразим. Разумем ја да је пост и да се овакве ствари можда и очекују од верника у време свеопштег одрицања ради созерцавања, ал га претерасте. Мушкарци који каче мишићаве полунаге плавушане по теми...

a nije loš ni Dilan Dože.

Имал де на Нету да се нађе скенирано? Нашо сам само Форда од онога што ме интересује, ал Дога нигде да нађем.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

А још се поуздано и не зна да ли је у питањЕ девојка или дечко... 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Bilo  kako bilo ...

Postoje dve mogucnosti > trol ili neko dete koje djavo obmanu da sedi za kompom i  da kao nesto razmislja o veri ,o zivotu i smrti ,o ateizmu ,ko da je to mnogo vazno, ko da ce da izmisli toplu vodu   ,umesto da uci i sprema taj kolokvijum.  Pa posle moze da misli,ko joj brani... 

Ne zamerite mi ...   1324_womens ...  

Forumasi , sram vas bilo !    :ljut:

P.s. Vladimire , ti li si ...  ?    Pozdravila te Baba Dusmanka ...  

:351780:

Подели на овим сајтовима

Имал де на Нету да се нађе скенирано? Нашо сам само Форда од онога што ме интересује, ал Дога нигде да нађем.

Има :)))

http://www.stripzona.com/port/index.php?s=e89aca26143824dbcc6f96f26761b60e&showforum=59

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

здравооо

гледам називе подфорума и тема, покушавам да се просторно oријентишем пошто сам тек нашла овај форум, и тако приметим да постоји дијалог са атеистима, али да их не називате браћом, као што стоји у именима осталих подфорума...

зашто не?

„Као што сте, наиме, ви некад били Богу непослушни, а сад се смиловао на вас због њихове непослушности, тако су и они сад постали непослушни – ради вашег помиловања, да би и они били помиловани. Јер Бог је све заједно затворио у непослушност – да би свима показао своју милост.“

ја сам верник тек од пре пар месеци, све особе које познајем су атеисти, осим типа професорке српског из гимназије, и баш такво окружење ме је довело до вере, и тиме су и они помиловани

размишљам о она Лајбницова 4 типа односа између добра и зла

верник не треба да прихвати однос дефинишуће супротности са атеистима, него да се побратими са атеистима по другим динамичким односима добра и зла, а пре свега по врлинама које они исто имају... ако њихов промашај доноси богатство свету, шта ли ће тек учинити њихова пуноћа

љубав за браћу и сестре атеисте

Bog ti dobra dao sestro !

Za tako kratko vreme koliko si u veri imaš veliki dar rasuđivanja i spoznaju ljubavi Božije. Neguj i umnoži :-)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...