Зосима Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Лепи,како си почео са ових хитовима,има да поставиш тему фејт ноу мор... Човек Жоја, Juanito, Лазар Нешић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Hvala bratijo, cenim to! Evo onda za vas nešto posebno: Симпатичне оне цицке Juanito, Лазар Нешић, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 ''И последња свећа полако се гаси, док ми младос' пролази'' :-ддд Што раније не чу' за Лепог? хд Лазар Нешић, Manolis and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Лепи,како си почео са ових хитовима,има да поставиш тему фејт ноу мор... Da znaš da sam to sledeće hteo da napišem ... Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Занимљиво,кад укуцам "Кеди" на гуглу,изађеу три ствари: Гомила неких мачића, индијски филм и вулканизер из новог сада... Шта је била инспирација нашој гошћи... ИгорМ, Manolis, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 https://www.google.rs/search?q=volkswagen+caddy+srbija&rlz=1C2CHNQ_srRS548RS548&biw=1366&bih=653&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ZN8AVZjJA4LBPaaCgeAH&ved=0CAYQ_AUoAQ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Занимљиво,кад укуцам "Кеди" на гуглу,изађеу три ствари: Гомила неких мачића, индијски филм и вулканизер из новог сада... Шта је била инспирација нашој гошћи... Volkswagen Caddy? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Занимљиво,кад укуцам "Кеди" на гуглу,изађеу три ствари: Гомила неких мачића, индијски филм и вулканизер из новог сада... Шта је била инспирација нашој гошћи... Volkswagen Caddy? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Jedino da postavis neku sliku na kojoj se... vidi nesto vise... Da me ne shvatis pogresno, ja to da bi' bolje pogledao te senke o kojima govoris. Сад више нема ни пиће?? Е Кеди, настави ти да учиш... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Добро нам дошао, брате! Hvala brate ! Bolje vas našao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 вулканизер из новог сада Плутон, Crveni Baron and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Ова тема је прешла пут од вере преко благе еротике до аутомибилизма...занимљиво. Шта би рекао Фројд на све ово, можда неки архитип се ту провлачи неприметно... Аурор and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Sve je to zato sto se ne placa porez drzavi ... RYLAH, Дуња, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Сад више нема ни пиће?? Е Кеди, настави ти да учиш... Sestro draga, nemoj i ti da mi stajes na muku. El vidis da je iskulirala poziv za pice. Ne znam sta sad da radim, da l' da postavim neke svoje slike il' sta. Ako treba, i tu zrtvu cu da podnesem, nije problem. Sve za Hrista. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Замишљам Кеди како пева: ”Избриши, Петре, његов траааг...” на ову мелодију: https://www.youtube.com/watch?v=TmIEKDfMtqc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука