Кеди Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 здравооо гледам називе подфорума и тема, покушавам да се просторно oријентишем пошто сам тек нашла овај форум, и тако приметим да постоји дијалог са атеистима, али да их не називате браћом, као што стоји у именима осталих подфорума... зашто не? „Као што сте, наиме, ви некад били Богу непослушни, а сад се смиловао на вас због њихове непослушности, тако су и они сад постали непослушни – ради вашег помиловања, да би и они били помиловани. Јер Бог је све заједно затворио у непослушност – да би свима показао своју милост.“ ја сам верник тек од пре пар месеци, све особе које познајем су атеисти, осим типа професорке српског из гимназије, и баш такво окружење ме је довело до вере, и тиме су и они помиловани размишљам о она Лајбницова 4 типа односа између добра и зла верник не треба да прихвати однос дефинишуће супротности са атеистима, него да се побратими са атеистима по другим динамичким односима добра и зла, а пре свега по врлинама које они исто имају... ако њихов промашај доноси богатство свету, шта ли ће тек учинити њихова пуноћа љубав за браћу и сестре атеисте Баба, Avocado, Petar-M and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Dobro došla na forum! Volim_Sina_Bozjeg, Milan Nikolic, Плутон and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Ја не називам ни ујке ни турке браћом што би атеисте? Четник, Crveni Baron, zuti car and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Ја не називам ни ујке ни турке браћом што би атеисте? Tako je. Kakva crna braća, ma sve to treba........... пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Ја не називам ни ујке ни турке браћом што би атеисте? Pa i njih gresne je valjda taj isti Bog stvorio tako atestirane stara mu majka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Tako je. Kakva crna braća, ma sve to treba........... Krstom po celu nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Тако смо се договорили са атеистима, ако се добро сећам Млађони and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кеди Написано Март 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Dobro došla na forum! хвала, лепо вам је овде него нисам навикла на ћирилицу, сад сам укуцала у претраживач Њондер Њоман Ја не називам ни ујке ни турке браћом што би атеисте? зато што треба да називамо ствари правим именом ниси добио речи да би писао ко је теби симпатија из одељења, него да би писао истину Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Добродошла на форум! Volim_Sina_Bozjeg and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кеди Написано Март 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Тако смо се договорили са атеистима, ако се добро сећам нисам знала то да ли сте постигли консензус око још нечег што није у складу са НЗ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Немам обичај да називам људе браћом и сестрама. Нешто ми је то мало безвезе. Не мора свако ко је верујући да ми буде близак. Имам моју сестру, једну једину, највреднију , сви остали су нешто друго. С атеистима само на пристојној дистанци. zuti car је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 нисам знала то да ли сте постигли консензус око још нечег што није у складу са НЗ? Gde pise u NZ da se ateisti trebaju nazivati bracom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 нисам знала то да ли сте постигли консензус око још нечег што није у складу са НЗ? Био је доста развијен дијалог, имали су пуну слободу, као и сада, али нам је мало дијалог сада замро. Неке смо одстранили, већина је остала, ова трибина је до сада најзначајнији дијалог који смо остварили. Срђан Ранђеловић and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кеди Написано Март 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Gde pise u NZ da se ateisti trebaju nazivati bracom? не пише експилицитно, као што и много шта друго није експлицитно написано бавимо се тумачењем и навела сам цитат из НЗ у првом посту Дејане, одгледаћу овај клип, хвала могу они да се изборе за то да их не зовемо браћом, али не могу да нас спрече да их волимо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кеди Написано Март 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2015 уупс, случајно сам одабрала ову добродошлицу, мислила сам да је то опција за лајк не знам како да променим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука