Млађони Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 @@Млађони, Brak ne može da bude gej. Zar je logično da sve što se dotiče polova može biti brak? Crkveni brak ne, to je sveta tajna braka, duhovna zajednica. Gradjanski brak moze, to je obican papir, pravna institucija. Jos jednom, nauci da raazlikujes ta dva. To su dve sasvim razlicite stvari, ne znam koliko puta da ti ponovim tu prostu ociglednu cinjenicu razliku izmedju neceg duhovnog, i neceg pravnog. Evo ti jedan primer: ortakluk. Pravno gledano kada smo ja i ti u ortakluku je jedno, a duhovno glednao kada smo ja i ti ortaci i drugari sasvim drugo. Kapisko mi amigo? No habla espanjol? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Već imamo svedočenje čoveka koji je odrastao usvojen od gej roditelja. On se pita gde su njegova prava da ima majku i oca a ne jednopolne roditelje. Gde su moja prava da imam bogate roditelje koji imaju mnogo para i 6 kuca svud po svetu!? Na istom mestu su i njegova. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Već imamo svedočenje čoveka koji je odrastao usvojen od gej roditelja. On se pita gde su njegova prava da ima majku i oca a ne jednopolne roditelje. Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Ja sam zbog tog genijalca na odobravanju jer sam mu rekao da "laprda"... Riletu si rekao nešto mnogo gore. Možda si zbog tog prkosa na odobravanju. Neka bude da sam ja krivac. Znam da nije prijatno da ti odobravaju poruke, imao sam to i ja od Milojkova, ali to ima neki određeni period. Moja je krivica što neću da prestajem da govorim. Iako oštro, kao što jevanđeljski treba da bude, gledam da ne psujem i ne koristim pogredne reči - samo to bih te posavetovao da ne činiš. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Riletu si rekao nešto mnogo gore. Možda si zbog tog prkosa na odobravanju. Neka bude da sam ja krivac. Znam da nije prijatno da ti odobravaju poruke, imao sam to i ja od Milojkova, ali to ima neki određeni period. Moja je krivica što neću da prestajem da govorim. Iako oštro, kao što jevanđeljski treba da bude, gledam da ne psujem i ne koristim pogredne reči - samo to bih te posavetovao da ne činiš. Ne pricas ti nista jevandjeljski osim ako politicki program dveri nije jevandjeljski. Je l znas da su ljudi koji psuju tri puta iskreniji od ovih "finih" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Znam da nije prijatno da ti odobravaju poruke, imao sam to i ja od Milojkova, ali to ima neki određeni period. Kod mene evo treca godina kako traje taj "period" a isto je od Milojkova... uvek je od Milojkova... Џуманџи and Млађони је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Ако могу да искористим кратко осврт на правац који је добила тема.. Ако би могао можда неко, да ми каже шта је природа? Да ли природу можеш преварити? Ок, истополни бракови у грађанској држави нек постоје. Није проблем наравно, ионако је мало непријатно завиривати у било чије кревете. Забраном не постижеш ништа. Међутим овде имам, барем ја у глави један проблем без одговора.... Ако је дете природно могуће добити само спајањем мушкарцаа и жене, одакле онда потреба хомосексуалцима да усвајају децу? Зар није природно, да они не могу имати децу, као продукт те њихове љубави? Сећам се ја још једног примера, који није баш исти као облаков, ради се најме о двојици хомосексуалаца, који су усвојили, (нисам сигуран, мислим да је дете било из русије) дечака, који им је служио искључиво за сексуално злоставаљање. Ок, овде се говори и о томе да хомосексуалац не може да бира своју природу и то је разлог због чега треба сви ми да их разумемо, (не тражимо од њих аскетски подвиг сузбијања грешне природе). Да ако послушају онда своју природу и неће се борити против ње, онда би требало да буду свесни да на такав начин они никад неће имати могућност добити дете. Како одредити и знати да ће усвојено дете бити срећно ако га усвоје истополни родитељи? Није ли то такође неприродни чин, кад се већ хомосексуалци позивају толико на своју природу а не слободан избор хомосексуалне склоности илити несклоности. Зар се овде појам природа не користи мало лицемерно? nana је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 @@cloudking, Začas sam pomislio da je narodna skupština SRB. Takva nadahnuća pratim već izvesno vreme. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Што се тиче теме.... Америка има потпуно јасну и развијену идеологију, Амерички начин живота, више није само сан, већ је постало агресивни закон, који је на себе узео ловорику исправноумља. Сваки американац (демократска већина барем), Је/су шрафић у једној машинерији. Идеологија сама по себи није зло наравно, али јесте исконско зло, та жеља да је прошириш и заразиш све које видиш. У америци нема комунизма, забрањен је, није ни чудо да га нема, мала је то маца. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Сећам се ја још једног примера, који није баш исти као облаков, ради се најме о двојици хомосексуалаца, који су усвојили, (нисам сигуран, мислим да је дете било из русије) дечака, који им је служио искључиво за сексуално злоставаљање. Na svaki takav homoseksualni primer imas oko hiljadu heteroseksualnih... Ko sto nije svaki heteroseksualni brak pogodan za potomstvo tako nije ni svaki homoseksualni nepodoban. Bitno je kakvi su ljudi a ne kakvi su seksualni odnosi... covke je u centru svega, covek je najbitniji... i zasto ponovo ja vama pricam ovakve stvari a ne vi meni? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Gde su moja prava da imam bogate roditelje koji imaju mnogo para i 6 kuca svud po svetu!? Na istom mestu su i njegova. На једној слици коју си ономад објавио, видесмо и више од 6 куца... Само фале родитељи са много пара Juanito, Човек Жоја, Млађони and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 На једној слици коју си ономад објавио, видесмо и више од 6 куца... Само фале родитељи са много пара Hehe! nasemeja me slatko Човек Жоја, Juanito, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Hehe! nasemeja me slatko jel prodajes te pse ili svako drzis za kuce? kako uspijevas da ih hranis njih 8 i njihivu majku ? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Ko sto nije svaki heteroseksualni brak pogodan za potomstvo tako nije ni svaki homoseksualni nepodoban. Bitno je kakvi su ljudi a ne kakvi su seksualni odnosi... covke je u centru svega, covek je najbitniji... i zasto ponovo ja vama pricam ovakve stvari a ne vi meni? Osoba sa homoseksualnom sklonošću može svoje starateljske potrebe prema deci ostvariti u određenim slučajevima osim u instituciji (gej) braka. Može se starati o deci iz familije, iz domova i obdaništa, a ukoliko je njegova homoseksualna sklonost poznata drugima, staranje zavisi od saglasnosti roditelja i obaveze da svoju sklonost - što se odnosi na svaki vid seksualnosti - ne učini primetnom. Osobe sa homoseksualnom sklonošću su dobrodošle u Crkvu. Tu imaju mogućnost preobraženja, pod uslovom da svoju sklonost ne propagiraju, ne upražnjavaju i da se za to bore kroz pokajanje. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Na svaki takav homoseksualni primer imas oko hiljadu heteroseksualnih... То му оно дође, да ти имаш права на свој пример а ја немам? Не би било лоше да наведеш пример, где је по закону брачни пар хетеросексуалаца, усвојио дете, само зато да се изживљава на њему. Ако можемо можда мало и математички, ти нам онда дугујеш хиљаду примера. Ћеш моћи, мислим ако ти није фрка, да си одузмеш неки минут времена, као што сам си га и ја одузео. Ko sto nije svaki heteroseksualni brak pogodan za potomstvo tako nije ni svaki homoseksualni nepodoban. Bitno je kakvi su ljudi a ne kakvi su seksualni odnosi... covke je u centru svega, covek je najbitniji... Говорио сам о природи. Теби је наравно, главни аргумент то што хомосексуалац, не може, да контролише своју природу и због тога улази у хомосексуалне односе. Ок рекао сам ти већ, то је потпуно њихова ствар, ја је спречавати нећу. Природа таквих односа јесте немогућност добијања потпомста. Шта је сад природа и што се сви позивамо на њу? i zasto ponovo ja vama pricam ovakve stvari a ne vi meni? И ја се чудим већ месецима. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука