Jump to content

Америка постоји 239 година, а у рату је провела 222 године

Препоручена порука

I ovo nije uvreda?  Normalno, Ryleta boli uvce za ovo... sto bi iko reagovao ovako nesot

То је Милан Николић. Опуштено, све је ОК док те не пошаље у небиће и то поткрепи неким Зизјуласовим текстом.

Подели на овим сајтовима

Ali stvar je sto one izjave i frka oko parade ne bivaju iz ljubavi i brige za njihovu dusu, nego sto se ne podnose gejevi...

Pa to je laz i licemerje.. kako se on brine za njihovu dusu....al verovatno ovaj post nece da mi odobre.. jer je "ureda" reci za laz da je laz....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

То је Милан Николић. Опуштено, све је ОК док те не пошаље у небиће и то поткрепи неким Зизјуласовим текстом.

Ja sam zbog tog genijalca na odobravanju jer sam mu rekao da "laprda" i to je strasna uvreda.. resio rile da me "prevaspitava" dobio palicu, pa ajde da menja onog ko mu najvise smeta..

Samo sto je rile pglu pa ne kapira da prevaspitavnje ne ide palicom... ni kuce ne mozes trik da naucis batinom.. a ni coveka..

Подели на овим сајтовима

Karakter u smislu svojstva čemu forum služi.

Kako nisi ateista kada si sam rekao da jesi. Ako si se predomislio to je druga stvar. Možda je samo ispalo da nisi više u Crkvi, a i dalje imaš ''veru'', mislim treba da nam to objasniš.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ali stvar je sto one izjave i frka oko parade ne bivaju iz ljubavi i brige za njihovu dusu, nego sto se ne podnose gejevi...

Изјаве су оштре да би се освестили, није то из мржње (ако мислиш на митрополита Амфилохија). Што се тиче фрке - агресије, сећам се да су се правиле казнене експедиције за пребијање гејева по парковима још док сам ја био клинац, нема то везе са православљем. Овде је била реч о православним ставовима на форуму ако сам добро разумео.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

I ovo nije uvreda?  Normalno, Ryleta boli uvce za ovo... sto bi iko reagovao ovako nesot

Mislio sam samo u poređenju sa artemijevcima. Zaista sam zabrinut i želim da ti i ja uđemo u debatu.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Изјаве су оштре да би се освестили, није то из мржње (ако мислиш на митрополита Амфилохија).

То је можда тако, али нас двојица то не можемо да знамо.

Што се тиче фрке - агресије, сећам се да су се правиле казнене експедиције за пребијање гејева по парковима још док сам ја био клинац, нема то везе са православљем.

Па нема везе, ја то хоћу и да кажем :)

Не можемо рећи да они не пролазе кроз зло и невоље само јер су гејеви...  

Подели на овим сајтовима

Amerika je došla dotle da većina podržava gej brakove. Toliki narod da bude prevaren.

Hrišćanstvo je zakazalo u tom smislu. Razumem koliko je Zapad udavljen od strane ''hrišćana'' koji su toliko dugo vodili Zapad, razumem i revolt ljudi, čak i poraz anglikanaca i sličnih koji su u svojim zajednicama prihvatili gej parove i sveštenike, ali ne mogu razumeti ostale hrišćane - pogotovo sa Istoka - koji se toliko malo trude da rasvetle ta izopačenja i pomognu Zapadu.

Sami ćemo doći do toga da budemo udavljeni moralističkim pričama i licemerjem takvih priča. Sve je više izopačenja i kod nas.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Mislio sam samo u poređenju sa artemijevcima. Zaista sam zabrinut i želim da ti i ja uđemo u debatu.

Ne mozemo ja i ti u debatu jer si intelektualni licemer, i jer ne shvatas da to sto vecina amerikanaca podrzva pravo na gej brak ne znaci da podrzva odluku da dvoje ljudi hoce da udju u brak

Ja podrzvam pravo coveka da se napije  dok ne podrzavam odluku covek da se napije.

tebi je to 100 puta objasnjeno i zato si zasluzio titulu lupetaca gluposti, jer si ignrorisaoa tu cinjenicu...

A sto se vere tice.. od iste mozes samo da me odaljis, kao sto su me od iste takvi likovi kao ti, koji bez stida i srama mere veru drugim ljudima, glume internet duhovnike i slicne gluposti, odbili od iste.

Подели на овим сајтовима

Amerika je došla dotle da većina podržava gej brakove. Toliki narod da bude prevaren.

Sami ćemo doći do toga da budemo udavljeni moralističkim pričama i licemerjem takvih priča. Sve je više izopačenja i kod nas.

Sad cu da ti objasnim kako NORMALNI ljudi (tebi i mnogima u Srbiji stran pojam)

JA- Ja brate mislim da su homoseksualci gresni i da ako udjes u homoseksualni brak, ti sebi nanosis stetu

GEj - Ali ja volim tog coveka i hocu sa njim da zivim u zjednici.

Ja - Ok, tvoje pravo ja i dalje mislim da to nije ispravno.

A vi dverasi to radite ovako...

VI- Ja brate mislim da su homoseksualci gresni i da ako udjes u homoseksualni brak, ti sebi nanosis stetu

GEj - Ali ja volim tog coveka i hocu sa njim da zivim u zjednici.

Vi - HOCU DA TE DRZAVA SPRECI DA URADIS TO SEBI  I DA TI BUDE ZABRANJENO! TO JE RESENJE I SPAS ZA TVOJU DUSU

Jel kapiras sad razliku izmedju normalnih i dverasa?

Подели на овим сајтовима

@@Млађони,

Brak ne može da bude gej. Zar je logično da sve što se dotiče polova može biti brak?

Sramota je spominjati detalje izopačenja. Glavni problem je što brak nosi druga prava, na primer usvajanje dece, koja se žele primeniti na gejeve.

Gej zajednica ne može biti brak. To je (takav brak) neka nova vrsta zločina.

Već imamo svedočenje čoveka koji je odrastao usvojen od gej roditelja. On se pita gde su njegova prava da ima majku i oca a ne jednopolne roditelje.

Ništa od toga nam neće biti jasno dok ne pokrenemo neke teološke debate. Pitanje same seksualnosti i prirodnih principa mora biti rasvetljeno.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...