Милан Ракић Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Ево још једне - јаче је од мене. Балашевић, Чола, Мери Цетинић и "7 младих"... Juanito, Grizzly Adams, Аурор and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Ово са подсећањем на Титово доба уз ове песмице и слетове, а у контексту наслова теме, "дође" му к`о историјско НЕ 1948. године Пг, Juanito, Млађони and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Ko svaka sekta... Isprogramiraju te da budes "srecan" kad pevaju svojim idolima tupave pesmice. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Ma kakav bravar.... Čovek je profi! Млађони је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 А пионирска значка? Чувам је бре к`о летачки знак Joj, daaaa!! Moja je bila sa špenadlom nekom ogromnom, valjda se kačila na kapu, ne sećam se više... E, pazite ovo: ja imao 3-4 godine i sa mojima otišao u Beograd i posetimo mi Kuću Cveća. To je bilo godinu-dve posle Titove smrti. Gužva velika, puno naroda. I tamo su valjda bili izloženi njegovi lovački trofeji. I tu se ja iznerviram i rasplačem i počnem da se derem: KOJA JE STOKA POBILA OVE DIVNE ŽIVOTINJE??? Ono, počeše svi ljudi unaolo da se okreću. Moji su se izgubili totalno i počeli da me izvlače napolje: 'Umukni, idiote, uhapsiće nas sve zbog tebe!!!' Zayron, Grizzly Adams, Дуња and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Joj, daaaa!! Moja je bila sa špenadlom nekom ogromnom, valjda se kačila na kapu, ne sećam se više... E, pazite ovo: ja imao 3-4 godine i sa mojima otišao u Beograd i posetimo mi Kuću Cveća. To je bilo godinu-dve posle Titove smrti. Gužva velika, puno naroda. I tamo su valjda bili izloženi njegovi lovački trofeji. I tu se ja iznerviram i rasplačem i počnem da se derem: KOJA JE STOKA POBILA OVE DIVNE ŽIVOTINJE??? Ono, počeše svi ljudi unaolo da se okreću. Moji su se izgubili totalno i počeli da me izvlače napolje: 'Umukni, idiote, uhapsiće nas sve zbog tebe!!!' Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Ko svaka sekta... Isprogramiraju te da budes "srecan" kad pevaju svojim idolima tupave pesmice. Ајде да склепамо нешто за Вучка. "Александре, дико наша, ти си понос форумаша. Теби се, о царе славни, клања чак и админ главни." feeble, Човек Жоја, Дуња and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Ko svaka sekta... Isprogramiraju te da budes "srecan" kad pevaju svojim idolima tupave pesmice. Звоне, ај још 5 порука, па д' заокружиш на 20000. А ја муштулука ради, и'ам пиво кад дођеш у престоницу... :-) Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Jeste i bice! Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Joj, daaaa!! Moja je bila sa špenadlom nekom ogromnom, valjda se kačila na kapu, ne sećam se više... E, pazite ovo: ja imao 3-4 godine i sa mojima otišao u Beograd i posetimo mi Kuću Cveća. To je bilo godinu-dve posle Titove smrti. Gužva velika, puno naroda. I tamo su valjda bili izloženi njegovi lovački trofeji. I tu se ja iznerviram i rasplačem i počnem da se derem: KOJA JE STOKA POBILA OVE DIVNE ŽIVOTINJE??? Ono, počeše svi ljudi unaolo da se okreću. Moji su se izgubili totalno i počeli da me izvlače napolje: 'Umukni, idiote, uhapsiće nas sve zbog tebe!!!' Užaaaaas! To smo ja i Nebojša isto rekli kad smo bili u Konopištu, koji idiot je pobio ove krasne jelene, srndaće, bambije, medvjede, lavove, tigrove, slonove i sve ostalo. A ona průvodkinje što nam je bila kao vodič u zamku počela nešto pričat o atentatu, Sarajevu, 28.06.1914. Franzu Ferdinandu itd a mi oba utekli, nismo imali živaca to slušat. Franz Ferdinand je bio masovni vráh, ubica nevinih životinjica šumskih, prašumskih i stepnih. Tamo bili kilometri hodnika, a kud god si pogledao ugledao si ovo, noćna mora i zona sumraka! Sve punjene glave zamordovanih jelena i s rogovima od dva metra, punjeni fazani, jarebice, zecovi i medjedi. Mi smo si odmah rekli nije ni čudo to što ga je snašlo, dobio na kraju šta je zaslužio. Manijak. Svuda gdje si pogledao bilo je ovo, puni zidovi i hale trofeja, glava od životinja, rogova, punjenih ptica, medvjedje kože svuda po komnatama, odajama i po podovima, strašno! u strejdy Ferdinanda na chodbě GeniusAtWork and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Neko rece bio bezbedan zivot....jeste ali po njihovim pravilima. Cik ispricaj vic o drugu Titi i odma u okove. Koliko ljudi je pobijeno pod velom noci i tajne? samo nestane covek. O idealizovanju druga Tite i komunizma i sektastva od male dece pa nadalje da ne pricam. Koliko se otimalo ljudima? Moj deda je godinu dana ziveo u rovu nedaleko od kuce jer su pretili da ga ubiju. E sad sa te perspektive da li je bio bezbedan zivot?! Pritom obicno jugo-nostalgicari povezuju zivot pod drugom Titom i onda ratove koji su gle cuda direktna posledica vladavine druga Tite i u toj kostalaciji 90te ili 70te ili 80te deluju kao mali raj i normalno da ce reci ej tad je bilo super. A pritom su bili mladji.... Ja sam takodje 1987 ali meni 90te isto predstavljaju jedan lep period,ne zato sto je to realno,vec zato sto sam bio klinac i deo odrastanja tog perioda mi je ostao u lepom secanju,ma koliko se ratovi tad vodili,inflacija,siromastvo,sigurno se ne secam toga. Kad smo kod pesama a evo jedna i nasa :P Млађони and Пг је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Tito je nase Sunce, Tito je nase srce, nasoj sreci nigde kraja, jer nas ista ljubav spaja Sta je gej parada za ovo braaate... Problem je što je Zapadu sve ovo bilo super. Super je i sve što S.Arabija danas radi. To je licemerje bez granica. Пг, Crveni Baron and МилошБГ је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Pritom obicno jugo-nostalgicari povezuju zivot pod drugom Titom i onda ratove koji su gle cuda direktna posledica vladavine druga Tite i u toj kostalaciji 90te ili 70te ili 80te deluju kao mali raj i normalno da ce reci ej tad je bilo super. 8086.gif facenew22222222 Jugonostalgicari uglavnom kukaju kako ih "Razbio zapad"... nije morao zpad da razbija tu nista.... komunizam sve to razbija kako zapad nece moci nikad Пг је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Problem je što je Zapadu sve ovo bilo super. Super je i sve što S.Arabija danas radi. To je licemerje bez granica. A koliko esto vidis politiacara koji nije lecemer? Zapadnog istocnog severnog juznog? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Ne znam. Samo znam da sam jedini iz razreda bio izopšten sa sleta. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука