Grizzly Adams Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Ево за тебе и Зоскета... Tu su vec pocele novotarije... Priznajem samo tvrdu struju: Godine su prosle pune muka. Ginulo se za slobodu nijemo. Ili s pjesmom umesto jauka, Druze Tito mi ti se kunemo. Ili ona - Sve ljepote nasih snova... Jao majko moja kako su nas cimali, sta su nam radili... Човек Жоја and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Овог лика сам имао несрећу да упознам... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Ja mislim da sam bio zadnja generacija pionira. Pionirska zakletva se polagala pre polaska u prvi osnovne, koliko se sećam. Ja nisam izgovarao reči kad se polagalo, ne zato što sam bio subverzivni elemenat, nego zato što sam bio zbunjen: sam u onoj gomili dece, a nema mi ih nigde tata i mama Moj pionirski odred se zvao "Partizan Zvezdan", po mladom partizanu kome su Nemci urezali bajonetom zvezdu na čelu pre nego što su mu odsekli glavu, nekoliko dana pre nego da budu isterani odavde '44. Sećam se kolko me traumirala cela ta priča kad smo svi slušali u školi (pričao nam neki član SUBNORa). Jednom smo išli rano ujutru na smotru: ja nisam umeo da zavežem maramu, a nigde mi je nema kapa, pa sam onda morao da jurim kevu koja je žurila na posao da me obuče po propisima А пионирска значка? Чувам је бре к`о летачки знак GeniusAtWork, Ignjatije and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Od revolucionarnih smo pevali samo druze tito mi ti SEKU nemo ... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Овог лика сам имао несрећу да упознам... poahahahahahhah saosecanje sa vama Druze Juane ! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Ih bre jarani ja sam bio u antikomunistickim vodama uveliko sa 16 godina ... to je bilo negde 1980 ... samo freedom, demokratija , visepartijski slobodni izbori ...kakvi crni sletovi, to je bilo za one bez pameti ...od muzike se slusao Led Zeppelin, Stonesi i slicno ...sta drug tito i partija ... A sad si napravio pun krug pa nazad u komunjare... Crveni Baron and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Sećam se kolko me traumirala cela ta priča kad smo svi slušali u školi (pričao nam neki član SUBNORa). Da bre, to im je bilo bas pederski kako su traumirali decu. Namerno, da bi im lakse isprali mozak... Stoka komunjarska. GeniusAtWork and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Tu su vec pocele novotarije... Priznajem samo tvrdu struju: Godine su prosle pune muka. Ginulo se za slobodu nijemo. Ili s pjesmom umesto jauka, Druze Tito mi ti se kunemo. Ili ona - Sve ljepote nasih snova... Jao majko moja kako su nas cimali, sta su nam radili... Аха! Гризли Адамсе, признај да си у Америке заборавио наслов те песме... Јер у противном би поставио видео. Али песма се не зове тако, тј. Све љепоте наших снова, него "Титовим путем"! Човек Жоја, Grizzly Adams, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 A sad si napravio pun krug pa nazad u komunjare... E da znas, nakon visedecenijskog iskustva sam shvatio da sam pogresio ...ne potpuno ali delimicno jesam te sam danas ubedjeni socijalista i to sa antikomunistickim pedigreom. I ubedjeni demokrata. Upravo je zapadnoevropski sistem ta zlatna sredina ( koja se jos doteruje ) prava stvar i pravo drustveno uredjenje ... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Da bre, to im je bilo bas pederski kako su traumirali decu. Namerno, da bi im lakse isprali mozak... Stoka komunjarska. Па добро, не разликују се баш много приче о светим мученицима са те ”медицинске” стране... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Гризли Адамсе, признај да си у Америке заборавио наслов те песме... Јер у противном би поставио видео. Али песма се не зове тако, тј. Све љепоте наших снова, него "Титовим путем"! Naslov sam zaboravio, al` tekst mislim da i sad znam ceo - kad bi popio dve-tri ljute da me opuste odpevao bi od pocetka do kraja bez greske. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Па добро, не разликују се баш много приче о светим мученицима са те ”медицинске” стране... Pa ko to cita deci, stvarno se ne razlikuje previse... Samo se nadam da smo koliko-toliko normalni. Плутон and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 imao ja profesora.. teskog anti titovca..... fizicko mi predavao... ali bio dobar sa mojim dedom pa sam mogao da pravim havarije kod njega na casu.. nisam nikad isao na fizicko... iso sam da pusim cigare u wc-u sa "losim" devojkama koje beze s casova :Pelem.. i dodjem ti ja jedan dan na fizicko.. profa" OOO MLADJO KOJA CAST TI KOD MENE NA CASU! " (sprda me) ja: "Jeste, ja predlzem da zapevamo nesto u to ime, da se proveselimo ovim svecanim momentom!" profa" pocni mladjo" Ja: "Marsalaaa titattaaa junackogaaa sinaa"profa: " napusti halu... " pokazujuci prstom u pravcu vrata ... Човек Жоја, Милан Ракић, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 E da znas, nakon visedecenijskog iskustva sam shvatio da sam pogresio ...ne potpuno ali delimicno jesam te sam danas ubedjeni socijalista i to sa antikomunistickim pedigreom. I ubedjeni demokrata. Upravo je zapadnoevropski sistem ta zlatna sredina ( koja se jos doteruje ) prava stvar i pravo drustveno uredjenje ... Vazno da si nas, sve ostalo moze da se izleci pivom... GeniusAtWork and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 A kad se setim koliko nam je super krenula drzavnost... . Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука