Аурор Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 По њој се подразумева да је најздравије распоредити дневне активности тако да у току дана буде 8 сати одмора, 8 сати молитве и 8 сати рада. Тако се живи у манастирима, како сам чуо, тај режим... Млађони, Kaludjerovic Sreten, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 Тако се живи у манастирима, како сам чуо, тај режим... То ти је здравље... JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 ''Ако неко неће да ради, нека и не једе. '' ... i. http://wiadomosci.wp.pl/gid,11799907,gpage,3,img,11799910,kat,1342,title,Skradziony-napis,galeria.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 Тако се живи у манастирима, како сам чуо, тај режим... E, to je zivot. Jedino monasima na ovom svetu zavidim... Kaludjerovic Sreten, Млађони, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 E, to je zivot. Jedino monasima na ovom svetu zavidim... Стварно? :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 E, to je zivot. Jedino monasima na ovom svetu zavidim... Zavist je greh :P Kaludjerovic Sreten, Grizzly Adams and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Такође из искуства могу потврдити речи проф Јеротића да је човек ритмично биће и све што с тим иде. Ja sam onda totalno aritmično biće, kad nešto radim a hoće mi se spavat onda sam bijesan što mi se spava i prekida me to u tom poslu a kad spavam i moram se probudit, zvoni mi sat onda sam van sebe što me nešto budi i prekida mi san. :1304348s94os9382e: Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Стварно? :.mislise. Да, много волим. Некад сам ишао често, сад немам баш у близини неки манастир. Један дан са њима ми је ко две недеље одмора. Једна од ретких ствари које ми недостају у Вавилону. JESSY and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Једна од ретких ствари које ми недостају у Вавилону. USA is Babylon? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Rad oslobadja. I ovo je 100% tacno. Mislim na rad kao sredstvo za obezbedjivanje egzistencije. To je jedna od osnovnih funkcija coveka uz radjanja poroda. Nerad, odnosno parazitiranje je slicno sterilnosti i ostavlja posledice. Dusevne. Tu ne mislim samo na fizicki rad vec bilo koji u zavisnosti za sta se neko opredelio. A fizicke aktivnosti sto se tice moze i u teretani... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Rad oslobadja. I ovo je 100% tacno. Ма класика. http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A0%D0%B0%D0%B4_%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D1%92%D0%B0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 какав је ваш поглед на рад.....? колико је по вама он битан за наш живот...? шта мислите о људима који не воле да раде....? а шта са друге стране мислите о онима којима је рад све у животу.....? Ja volim da radim fizicke poslove . Mene ne mrzi da radim ono sto ne treba da radim,mene mrzi iskljucivo ono sto moram ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Ма класика. http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A0%D0%B0%D0%B4_%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D1%92%D0%B0 Potpuno tacna nemacka poslovica- Rad oslobadja. Tacna i to 100 %. Порекло[уреди] У 1872. години, немачки националист и аутор Лоренц Дифенбах је написао новелу назива "Arbeit Macht Frei", те је због тога израз остао добро познат код националиста. Израз је у 1928. години узела Вајмарска влада као слоган хвале њихове велике политике јавних радова, која је требала „избацити“ незапосленост. Израз је настао због имитирања средњовековног израза "Stadtluft macht frei" ("Градски ваздух ослобађа"). Израз је се наставио користити у НСДАП-у (Националсоцијалистичка радничка странка) када је дошла на власт у 1933. години. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Мада су програмери реално најближи том идеалу... Veni, vidi, виц... а што би баш програмери били "реално најближи идеалу" Ренесансног човека? Ако се не варам, Grizzly-ју ту бежи термин uomo universale, ил' баш ако мора homo universalis ( мада је по мом мишљењу најисправније полимат пошто је и сам период хуманизма и ренесансе заправо само западна фотокопија византијске цивилизације, или бар наставак ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Potpuno tacna nemacka poslovica- Rad oslobadja. Tacna i to 100 %. Па да, и проверена... Иди бре, ем си Crven па си још и Baron, добро ту ниси у'ватио и "рад је од мајмуна створио човека" паролу да мантраш. Размисли и о "нова радна места" синтагми, па питај ове наше врле политичаре из чије то кухиње. Можда неки од њих буде и знао шта заправо рецитује, али би то било веома изненађујуће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука