Anika Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Опрашта му се јер је велику љубав имао. Хаха! Можда. Ал' има нешто прљаво у томе, нешто избија из такве особе. Не умем да објасним. Скроз другачији осећај него кад станеш поред неке особе која живи чисто. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Ok... zele li zene lake muskarce? Žene žele sve ono što im genetika uslovljava, fizičku atraktivnost zarad lepog potomstva i materijalnu sigurnost zarad osgajanja istog i sigurnog života. Bile svesne ili ne, mislim da je tako, a i muškarci se dobrim delom uklapaju u sličan šablon. E sad, ne može i jare i pare, šta uspeš da dograbiš, dograbila si, a sve one lepe priče i pričice su samo fasada. bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Plavuša je više nego atraktivna, crni patuljak nije. Dakle, obzirom da imaš muža, nadam se da ovi tvoji zaključci o muškom ukusu nisu doneseni na osnovu postera iz vaše spavaće sobe? to nam krasi sobu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 vs naslov teme Da li danasnji muskarci cijene djevice ode skroz u suprotnom smeru tema Pa vidis sta su ti zene, cudo jedno, sve preokrenu u svoju korist Plavuša je više nego atraktivna, crni patuljak nije. Dakle, obzirom da imaš muža, nadam se da ovi tvoji zaključci o muškom ukusu nisu doneseni na osnovu postera iz vaše spavaće sobe? Ona plavusa sto je izuzetno pokrivena, jel? sHa_sarcasticlol Ja se izvinjavam, ali nesto mi je veceras sve jako smesno i koristim priliku da se smejem pre no sto pocne post feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Posto mi je izbrisan komentar Ne znam zašto i ko ga je izbrisao, komentar je na mestu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Ponavljam. Normalna djevojka ne zeli biti sa muskarcem koji je presao 25. godinu a koji nema nikakav nivo pri izboru zena ...Za takvog vazi nije svaka tvoja vec si ti svaciji ..Posto mi je izbrisan komentar У реду је Донг, што не кажеш лепо да те искулирао кулов, не мораш о`ма да вичеш на нас Добродошла! dragisa, Kaludjerovic Sreten, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Ona plavusa sto je izuzetno pokrivena, jel? Lepa je žena, ne deluje vulgarno i prosečno je obučena. Dijasporka and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Читам тему па реко' да питам да се није Сања Маринковић ИНфилтрирала у редове форума? A meni odzvanja smeh Lee Kis u glavi... :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 to nam krasi sobu Da vas podseća koliko je duša važna kod čoveka? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Lepa je žena, ne deluje vulgarno i prosečno je obučena. Ne poricem, stavise, sto se mene tice, nista ne smeta ni da se muskarcima svidjaju g'isave, samo plavojka ipak nije bas zakopcana do grla-otkrivena ramena umeju da budu fatalna Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Сања Маринковић ИНфилтрирала у редове форума? To je ona što reklamira nemačku auto industriju?U jednoj emisiji se priča da li je važan X5, u sledećoj Q7, u onoj trećoj mercedes c klase. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Da vas podseća koliko je duša važna kod čoveka? Dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dong yi Написано Фебруар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Hajde sto me ne podrzavaju muskarci vec ni zene Ne boj se ...VJERUJ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Ne poricem, stavise, sto se mene tice, nista ne smeta ni da se muskarcima svidjaju g'isave, samo plavojka ipak nije bas zakopcana do grla-otkrivena ramena umeju da budu fatalna Volim plavo, makar farbano Ne volim isuviše obnažene, niti ove sa dugim suknjama i nefarbanim kosama. Ne znam zašto je toliki problem prosečno se oblačiti, niti da su gola ramena fatalna, to je danas prosek. bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Dragisa..da se mozda iza laznog imena ne krije djevojcica cudno je da jednog muskarca u tolikoj mjeri vrijedja pohvala djevicama vidi duso ja razumem da nema poente razgovarati sa tobom posto uopste ne citas sta ljudi pisu, odgovaram ti samo zato sto ne mogu da ti nacrtam> ja ni u jednom trenutku nisam rekao da sam protiv devicanstva ili te upucivao na to da devstvenost nije dobra. ono na sta sam ja kometarisao je tvoj stav da devojke koje nisu nevine su manje vredne i po difoltu ovakve ili onakve (lose). usput sam ti ukazao na koren takvog tvog razmisljanja koji je gordost. ja razumem da tebe verovatno zaboli kada vidis da se neki decko okrene nekoj devojci koja ima drugacije poglede od tebe, ali to je teret sa kojim moras da se izboris jer si sama izabrala takav put. da ne bude zabune ja te (ako mene neko nesto pita) podrzavam u tome, ali nemoj nipodastavati druge ili sebe zbog devstvenosti automatski postavljati na pijedestal savrsenstva. kamo lepe srece da je svo sijanje "dijamanta" (kako si device opisala) u pitanju nevinosti, svet bi bio mnogo jednostavnije i lepse mesto.. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука