RYLAH Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 ja da sam na svom mijestu odrekao bi se i diplome sa faksa kad vec razmisljas na taj nacin, ako bolje pogledas to ti svedeno na nivo nekadasnje srednje skole Не знам на који факс конкретно мислиш, ал ово што сам ја завршавао, није. Ал би ме било срамота да негде причам да сам Др, кад бих једног дана то и постао, кад се овакви у медијима називају Др. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Možda ovo? "Какве су ти мисли, такав ти је живот"- Отац Тадеј. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Nepismenost i sprdanje nisu isto. drvce, Милан Ракић, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Мислиш да сви они лажу? Да ли се запитао због чега би он лагао? APSOLUTNO lazu! Pa lepo te pitam a ti lepo preskaces... zasto ta vest nije odjeknula svim svetskim medijima? Zasto čiča nije po kratkom postupku dobio Noblesovu nagradu? Jel ti shvatas koja bi to senzacija bila da se prijavi slucaj IZLECENJA od side? Dal kapiras uopste kolko je to neverovatan podvig, do te mere da NEMA TEORIJE da od toga ne postane globalna vest... Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 A што ти Свето писмо пишеш малим словом? ja sve pisem malim slovom, vidis da nemam ni nasa slova jer zbog posla koristim US tastaturu, smisao pisanja je da ljudima prenosis poruke, informacije i da te oni razumiju, siguran sam da mozes da me razumijes, ja sam covijek praktican ko svabo,, inace kod programiranja se izbjegavaju velika slova, profesionalna deformacija.... sprdanje sa svetim pismom je nesto sasvim drugo, prvo nije fer da to cinis pred vijernicima tu, pljujes po nasoj svetinji, nije ljudski od tebe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Pa lepo te pitam a ti lepo preskaces... zasto ta vest nije odjeknula svim svetskim medijima? Zasto čiča nije po kratkom postupku dobio Noblesovu nagradu? Из истог разлога због којег су Николи Тесли обуставили изградњу пет торњева уз помоћ којих би се цео свет готово бесплатно напајао струјом, и ускратили му Нобелову награду. Од таквог лечења фармацеутска индустрија, нити било која компанија, не би имала никакву корист. Није никоме у интересу да се неко тако лечи. Када схватиш реалност света у којем живиш моћи ћеш да схватиш одговор. Sanja Т., Kaludjerovic Sreten, Натан and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Jel moze neko da me uputi gde u Bibliji pise bilo sta u vezi sa metodama ovog Sulca? И рече: Ако добро узаслушаш глас Господа Бога свог, и учиниш што је право у очима Његовим, и ако пригнеш ухо к заповестима Његовим и сачуваш све уредбе Његове, ниједну болест коју сам пустио на Мисир нећу пустити на тебе; јер сам ја Господ, лекар твој. (2Мој. 15:26) И служите Господу Богу свом, и Он ће благословити хлеб твој и воду твоју; и уклонићу болест између вас. (2Мој. 23:25) Ignjatije, ivanaika and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Из истог разлога због којег су Николи Тесли обуставили изградњу пет торњева уз помоћ којих би се цео свет готово бесплатно напајао струјом, и ускратили му Нобелову награду. Од таквог лечења фармацеутска индустрија, нити било која компанија, не би имала никакву корист. Није никоме у интересу да се неко тако лечи. Када схватиш реалност света у којем живиш моћи ћеш да схватиш одговор. ima li industrija jaca od farmaceutske i koja bi to bila? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Da je dovoljno, ne bih placao 15 evra za pola kile proteina od rafinisane surutke. Nemoj to da pijes, u to sipaju neku hemiju od koje mozes da postanes gej. pahulja and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=-exeauqbcUU RYLAH, Срђан Шијакињић, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 ima li industrija jaca od farmaceutske i koja bi to bila? Мој отац ми је говорио о једном старом доктору. Причао њему доца како сви помињу нарко мафију, потичаре мафијаше, банкаре... а скоро нико не помиње фармацеутску мафију која је много опаснија и јака. И да се свашта нагледао и доживео током свог радног века. Фармацеути плаћају појединим докторима летовања, излете... а ови преписују њихове лекове пацијентима. Чак су почели да дају лажне дијагнозе и шаљу на беспотребне операције како би зарадели. Ваде здраве органе, оперишу и лековима кљукају здраве људе. Продају вакцине за непостојећи прасећи грип. Дошла су луда времена. Овај Шулц је мала беба за њих. Tumaralo., kordun, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 ja sve pisem malim slovom, vidis da nemam ni nasa slova jer zbog posla koristim US tastaturu, smisao pisanja je da ljudima prenosis poruke, informacije i da te oni razumiju, siguran sam da mozes da me razumijes, ja sam covijek praktican ko svabo,, inace kod programiranja se izbjegavaju velika slova, profesionalna deformacija.... sprdanje sa svetim pismom je nesto sasvim drugo, prvo nije fer da to cinis pred vijernicima tu, pljujes po nasoj svetinji, nije ljudski od tebe Шалио сам се за велико слово. Што се тиче сврхе комуникације, не слажем да је форма небитна, ал' да не развлачимо, није тема. Што се тиче спрдње, уопште је нема. Порука је усмерена на то да све више верника у библијском тексту види оно што уопште не пише. Тамо нема података о развоју животињских врста, нема фармацеутских рецепата, нема датума кад је свет створен итд. Милан Ракић, Paradoksologija, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Да би неко испред имена ставио Др, некад је било обавезно да заврши неке поштене школе. Сад свака баба отвори неку школу за мађије или за травке и дели титуле ко Мирољуб. Мислио сам некад кад будем имао времена да упишем докторске, онако, за своју душу, ал сад мислим да би ме било срамота. Ma nemoj... a Dr. Nele? A dr. Iggy? Avocado, Juanito, Paradoksologija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Продају вакцине за непостојећи прасећи грип. Samo malo razmisli... da si ti farmaceutska mafija, jel bi vise zaradio na vakcini ili na lecenju bolesti koju ta vakcina sprecava? I nisi mi odgovorio na prethodni post... Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Продају вакцине за непостојећи прасећи грип. Samo malo razmisli... da si ti farmaceutska mafija, jel bi vise zaradio na vakcini ili na lecenju bolesti koju ta vakcina sprecava? Извињавам се Цлоуде што упадам овако ненајављен, али како да лече непостојећу болес'? ХД Измишљена је вакцина за измишљену болест. Разбираш ли? ;-) Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука