Jump to content

DOKTOR KORISTI BOŽJI LEK: Receptima iz Biblije leči sve najteže bolesti!

Ignjatije

Препоручена порука

el jos neko rimecuje sablon da uvek isti ljudi veruju u sve i svasta? Ka god se pojavi neka glupost u koju samo... khm... "odredjeni ljudi" mogu da veruju, uvek se izdvoji ekipa od njih 5- 6 na forumu? I to je po difoltu ista ekipa koja ne "veruje" u evoluciju ili vakcinaciju a veruje u kreacionizam. haarp i svtsku vladu... Ne znam, ali tesko da je slucajnost...

Исти је случај и са оним другим "одређеним људима", када се помену неке друге ствари. И да увек ту екипу прати и та друга екипа која им контрира.

Не знам, али тешко да је случајност.

Подели на овим сајтовима

Исти је случај и са оним другим "одређеним људима", када се помену неке друге ствари. И да увек ту екипу прати и та друга екипа која им контрира.

Не знам, али тешко да је случајност.

To vec nikako nij slucajnost... Kad imas na jednoj strani ljude koji bezglavo veruju svakakve gluposti od kojih vecina ima potencijal da nanese ozbiljne povrede drustvu i civiliaciji noramlno je da ce da se prirodno oformi kontra front koji ce pokusati da stvari ispravi i stavi na svoje mesto... da makar proba da svet ucini boljim mestom...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Prijatelju, gore pise da je lik ljude lecio od SIDE... jel kapiras? Od SIDE.

А зашто мислиш да људе није успео излечити од поменутих болести? Мислиш да сви они лажу? Да ли се запитао због чега би он лагао?

i cedi ih za poslednju kap energije ( i kinte naravno)

Е, ту сам те чекао. Управо је ситуација супротна. Он рецепте за лекове којима лечи, као и саме терапије, је детаљно објаснио на начин да свако може то да спроведе. Он не крије ништа. Чак шта више подстиче самостално прављење тинктура и препарата као најбоље и најсигурније за лечење. Биље је по њему најбоље лично убрати у природи. Све је у детаље објаснио како се шта и кад бере, прави и спроводи. Његове терапије нису засноване на њему самом, неком његовом натприридном утицају, или на лековима које само он може да произведе, који су само код њега сигурни да се набаве. Али ти ниси читао његове књиге и ниси гледао његове емисије. Зато тако и причаш.

То ће се пре применити на фармацеутску индистрију(мафију) која се све више разоткрива. Они ти узимају енормне количине новца за лекове које само они могу да произведу, а које опет само одређени људи(доктори) могу да препишу. Та два елемта нема ког Ричарда Шулца.

Да не помињем лекове који су били дуго времена на "црној листи надрилекарства" а који су касније прихваћени од званичне медицине и ушли у употребу.

Не дај Боже да оболим од рака, али бих пре применио методе Шулца него зрачење и хемиотерапије које нису у складу са природом и деструктивне су. Ретко кога су спасили. Ја лично не знам за ни једног човека коме је зрачење излечило рак. Али зато знам људе који су променом начина исхране и живота доста променили своје здравствено стање, личност и живот уопште.

Подели на овим сајтовима

Зато што имају ефекта. Када кренеш да се храниш искључиво сировом биљном храном осетиш промене на самом почетку. Може доћи до благих непријатности на том почетку док се организам привикне. Касније се осећаш много боље и лепше. Доживиш процес избацивања токсина из организма. Касније када поједеш прву намирницу животињског порекла осетиш као да си камен појео и организам је брзо избаци из себе. Штета што се већина, укључујући и мене, врати старом начину исхране.

Možda ovo? 

Подели на овим сајтовима

Ovo stvarno nije potrebno za forum ovakvog tipa. Zar treba da nas proglase za verske fanatike koji su, eto, toliko "zatucani" pa pobijaju dostignuća savremene medicine.

Drugo, čovek se u nevolji i za slamku hvata i ne bi me začudilo da neko kaže: Vidi, ovo piše u knjizi, pa da se lečim ja time, šta će mi hemoterapija.

ovde se pominje slučaj Isidore Bjelice. Ona jeste možda primenila sve i svašta u terapiji, ali nije se odricala oficinalne terapije i nije gubila veru i nadu: skoro svake nedelje bila je u Crkvi i pristupala Svetom pričešću.

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

placebo efekat je pokazan i dokazan!

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

Подели на овим сајтовима

DOKTOR KORISTI BOŽJI LEK: Receptima iz Biblije leči sve najteže bolesti!

Verovаli ili ne, ovаj lekаr kаo osnovu u svom medicinskom rаdu koristi drevne principe higijene i izlečenjа koji su zаpisаni pre više hiljаdа godinа u Bibliji.

http://www.kurir.rs/zabava/doktor/doktor-koristi-bozji-lek-receptima-iz-biblije-leci-sve-najteze-bolesti-clanak-1670435

Golemi bulsit.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Врло кратко, све што човеку може да помогне, да га излечи од неке болести, ја сам за, али да се јасно и недвосмислено разграничи шта је медицина а шта не.  И мене је моја баба док сам био клинац лечила народним методама у неким ситуацијама па није била др медицине. А лечила ме је и рођена тетка, педијатар специјалиста. Ако разумете...

Они стално наглашавају да су лекари природне медицине.

Дакле, научни приступ природном начину лечења.

Ако разумеш...

Подели на овим сајтовима

zasto to mislis, ko moze negirati prirodnu medicinu, pa sama farmacija dobrano pociva na prirodnoj medicini, bez veze je iskljucivati jedno ili drugo

iz prirode treba uzeti ono čije je dejstvo potvrđeno i dokazano naučnim putem.

Подели на овим сајтовима

Je l postoji nesto izmedju paranoicnih ljudi, koji veruju u sve sto im se servira, i izmedju umisljenih sveznalica koji su, na primer zavrsili neku tehnicku skolu a tudja misljenja iz, na primer medicine odbacuju kao da su popili svu pamet sveta, ili ipqk nije sve tako crno belo?!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Je l postoji nesto izmedju paranoicnih ljudi, koji veruju u sve sto im se servira, i izmedju umisljenih sveznalica koji su, na primer zavrsili neku tehnicku skolu a tudja misljenja iz, na primer medicine odbacuju kao da su popili svu pamet sveta, ili ipqk nije sve tako crno belo?!

Између су они што су стручни за дату област и они који не знају, па питају ове прве.

Подели на овим сајтовима

iz prirode treba uzeti ono čije je dejstvo potvrđeno i dokazano naučnim putem.

pa ne ni tako, postoje stavri koje ne trebaju naucnu potvrdu jer su ih potvrdile geenracije i generacije nasih predaka u praksi, kad ispadnes iz aviona i iskrenes nogu odlicno je staviti oblogu sa kolutovima luka na to mijesto, meni ne treba naucna potvrda toga jer meni funkcionise odlicno, bolje nego alkoholne obloge ili ovi farmaceutski sprejevi koji djeluju samo trenutno

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...