Ignjatije Написано Фебруар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 el jos neko rimecuje sablon da uvek isti ljudi veruju u sve i svasta? Ka god se pojavi neka glupost u koju samo... khm... "odredjeni ljudi" mogu da veruju, uvek se izdvoji ekipa od njih 5- 6 na forumu? I to je po difoltu ista ekipa koja ne "veruje" u evoluciju ili vakcinaciju a veruje u kreacionizam. haarp i svtsku vladu... Ne znam, ali tesko da je slucajnost... Исти је случај и са оним другим "одређеним људима", када се помену неке друге ствари. И да увек ту екипу прати и та друга екипа која им контрира. Не знам, али тешко да је случајност. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Исти је случај и са оним другим "одређеним људима", када се помену неке друге ствари. И да увек ту екипу прати и та друга екипа која им контрира. Не знам, али тешко да је случајност. To vec nikako nij slucajnost... Kad imas na jednoj strani ljude koji bezglavo veruju svakakve gluposti od kojih vecina ima potencijal da nanese ozbiljne povrede drustvu i civiliaciji noramlno je da ce da se prirodno oformi kontra front koji ce pokusati da stvari ispravi i stavi na svoje mesto... da makar proba da svet ucini boljim mestom... Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Prijatelju, gore pise da je lik ljude lecio od SIDE... jel kapiras? Od SIDE. А зашто мислиш да људе није успео излечити од поменутих болести? Мислиш да сви они лажу? Да ли се запитао због чега би он лагао? i cedi ih za poslednju kap energije ( i kinte naravno) Е, ту сам те чекао. Управо је ситуација супротна. Он рецепте за лекове којима лечи, као и саме терапије, је детаљно објаснио на начин да свако може то да спроведе. Он не крије ништа. Чак шта више подстиче самостално прављење тинктура и препарата као најбоље и најсигурније за лечење. Биље је по њему најбоље лично убрати у природи. Све је у детаље објаснио како се шта и кад бере, прави и спроводи. Његове терапије нису засноване на њему самом, неком његовом натприридном утицају, или на лековима које само он може да произведе, који су само код њега сигурни да се набаве. Али ти ниси читао његове књиге и ниси гледао његове емисије. Зато тако и причаш. То ће се пре применити на фармацеутску индистрију(мафију) која се све више разоткрива. Они ти узимају енормне количине новца за лекове које само они могу да произведу, а које опет само одређени људи(доктори) могу да препишу. Та два елемта нема ког Ричарда Шулца. Да не помињем лекове који су били дуго времена на "црној листи надрилекарства" а који су касније прихваћени од званичне медицине и ушли у употребу. Не дај Боже да оболим од рака, али бих пре применио методе Шулца него зрачење и хемиотерапије које нису у складу са природом и деструктивне су. Ретко кога су спасили. Ја лично не знам за ни једног човека коме је зрачење излечило рак. Али зато знам људе који су променом начина исхране и живота доста променили своје здравствено стање, личност и живот уопште. Драган Јашић, Натан and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/Ricard_Sulc--Lecenje_neizlecivih_bolesti.pdf Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Зато што имају ефекта. Када кренеш да се храниш искључиво сировом биљном храном осетиш промене на самом почетку. Може доћи до благих непријатности на том почетку док се организам привикне. Касније се осећаш много боље и лепше. Доживиш процес избацивања токсина из организма. Касније када поједеш прву намирницу животињског порекла осетиш као да си камен појео и организам је брзо избаци из себе. Штета што се већина, укључујући и мене, врати старом начину исхране. Možda ovo? lab_man and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Ovo stvarno nije potrebno za forum ovakvog tipa. Zar treba da nas proglase za verske fanatike koji su, eto, toliko "zatucani" pa pobijaju dostignuća savremene medicine. Drugo, čovek se u nevolji i za slamku hvata i ne bi me začudilo da neko kaže: Vidi, ovo piše u knjizi, pa da se lečim ja time, šta će mi hemoterapija. ovde se pominje slučaj Isidore Bjelice. Ona jeste možda primenila sve i svašta u terapiji, ali nije se odricala oficinalne terapije i nije gubila veru i nadu: skoro svake nedelje bila je u Crkvi i pristupala Svetom pričešću. АлександраВ, Paradoksologija, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Možda ovo? placebo efekat je pokazan i dokazan! Paradoksologija and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 DOKTOR KORISTI BOŽJI LEK: Receptima iz Biblije leči sve najteže bolesti! Verovаli ili ne, ovаj lekаr kаo osnovu u svom medicinskom rаdu koristi drevne principe higijene i izlečenjа koji su zаpisаni pre više hiljаdа godinа u Bibliji. http://www.kurir.rs/zabava/doktor/doktor-koristi-bozji-lek-receptima-iz-biblije-leci-sve-najteze-bolesti-clanak-1670435 Golemi bulsit. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Врло кратко, све што човеку може да помогне, да га излечи од неке болести, ја сам за, али да се јасно и недвосмислено разграничи шта је медицина а шта не. И мене је моја баба док сам био клинац лечила народним методама у неким ситуацијама па није била др медицине. А лечила ме је и рођена тетка, педијатар специјалиста. Ако разумете... Они стално наглашавају да су лекари природне медицине. Дакле, научни приступ природном начину лечења. Ако разумеш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Golemi bulsit. ... vaistina. evo ga i link: P&T epizoda Alt.Medicina Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Golemi bulsit. zasto to mislis, ko moze negirati prirodnu medicinu, pa sama farmacija dobrano pociva na prirodnoj medicini, bez veze je iskljucivati jedno ili drugo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 zasto to mislis, ko moze negirati prirodnu medicinu, pa sama farmacija dobrano pociva na prirodnoj medicini, bez veze je iskljucivati jedno ili drugo iz prirode treba uzeti ono čije je dejstvo potvrđeno i dokazano naučnim putem. Млађони and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Je l postoji nesto izmedju paranoicnih ljudi, koji veruju u sve sto im se servira, i izmedju umisljenih sveznalica koji su, na primer zavrsili neku tehnicku skolu a tudja misljenja iz, na primer medicine odbacuju kao da su popili svu pamet sveta, ili ipqk nije sve tako crno belo?! pahulja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Je l postoji nesto izmedju paranoicnih ljudi, koji veruju u sve sto im se servira, i izmedju umisljenih sveznalica koji su, na primer zavrsili neku tehnicku skolu a tudja misljenja iz, na primer medicine odbacuju kao da su popili svu pamet sveta, ili ipqk nije sve tako crno belo?! Између су они што су стручни за дату област и они који не знају, па питају ове прве. Млађони, Плутон, ivanaika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 iz prirode treba uzeti ono čije je dejstvo potvrđeno i dokazano naučnim putem. pa ne ni tako, postoje stavri koje ne trebaju naucnu potvrdu jer su ih potvrdile geenracije i generacije nasih predaka u praksi, kad ispadnes iz aviona i iskrenes nogu odlicno je staviti oblogu sa kolutovima luka na to mijesto, meni ne treba naucna potvrda toga jer meni funkcionise odlicno, bolje nego alkoholne obloge ili ovi farmaceutski sprejevi koji djeluju samo trenutno Deki992, Kaludjerovic Sreten and Натан је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука