Deki992 Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Између су они што су стручни за дату област и они који не знају, па питају ове прве. Treba imati poverenja u neciju strucnost svakako kao i svesti da su neke oblasti toliko kompleksne i neistrazene da je tesko ocekivati njihovu sveobuhvatnu pokrivenost necijim znanjem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 DOKTOR KORISTI BOŽJI LEK: Receptima iz Biblije leči sve najteže bolesti! Jel moze neko da me uputi gde u Bibliji pise bilo sta u vezi sa metodama ovog Sulca? АлександраВ, Срђан Шијакињић and Млађони је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 zasto to mislis, ko moze negirati prirodnu medicinu, pa sama farmacija dobrano pociva na prirodnoj medicini, bez veze je iskljucivati jedno ili drugo Sto bi rekli, informacija nije maksimalno potpuna bez bulsita. Medicina i farmacija su samo jedna strana medalje, one su potpuno nemocne bez lupetanja gluposti o lecenju neizlecivih bolesti u nekoliko jednostavnih koraka. Tek kad se sagleda i druga, jednako validna, moram naglasiti, strana, tek, dakle, tada mozemo zauzeti nekakav umeren, uravnotezen i izbalansirano maksimalno potpun stav o temi. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Jel moze neko da me uputi gde u Bibliji pise bilo sta u vezi sa metodama ovog Sulca? to vec imas kod mojsija u starom zavijetu pa na dalje Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Jel moze neko da me uputi gde u Bibliji pise bilo sta u vezi sa metodama ovog Sulca? У Првој фармацеутима. RYLAH, ivanaika, Срђан Шијакињић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 to vec imas kod mojsija u starom zavijetu pa na dalje Stari Zavet je bre mnogo velika knjiga, čak i kad se svede samo na Mojsija (petoknjižje)... jel može neko konkretnije upućivanje? (knjiga, glava, stih) А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Treba imati poverenja u neciju strucnost svakako kao i svesti da su neke oblasti toliko kompleksne i neistrazene da je tesko ocekivati njihovu sveobuhvatnu pokrivenost necijim znanjem. Тачно, само што је онај који није стручан још даље од тог комплексног знања него стручњак. Стручњак свакако не зна све, али зна нешто. Не видим на коју фору треба веровати о ”неистраженим стварима” неком тамо лику који нема појма, а сумњати у стручњака који зна нешто. Стручњак има одређену количину знања и искуства да може да просуди о ”неистраженим стварима”, иако не може ништа са сигурношћу да тврди. С друге стране ,неки тамо ликови немају никакво знање, а при томе увек са сигурношћу тврде и то тврде много велике ствари. Ниједан од ових ликова не каже да ”то и то можда лечи ово и оно у тим и тим условима”, него одма сасвим сигурно лече сиду и рак. Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Stari Zavet je bre mnogo velika knjiga, čak i kad se svede samo na Mojsija (petoknjižje)... jel može neko konkretnije upućivanje? (knjiga, glava, stih) ne sjecam se sad u glavu, da znam rekao bih ti, sjecam se da se ticalo one kolone jevreja koja je isla pustinjom iz egipta, potrazi sam, eto ti tu na poukama stari zavijet u digitalnom obliku, lako ces naci u pretrazi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Jel moze neko da me uputi gde u Bibliji pise bilo sta u vezi sa metodama ovog Sulca? "И одговарајући Исус рече им: чувајте се да вас ко не превари." (Matej 24: 4) RYLAH, Срђан Шијакињић, Avocado and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 У Првој фармацеутима. a sta se ti sprdas sa svetim pismom Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 a sta se ti sprdas sa svetim pismom A што ти Свето писмо пишеш малим словом? Млађони, cloudking and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Тачно, само што је онај који није стручан још даље од тог комплексног знања него стручњак. Стручњак свакако не зна све, али зна нешто. Не видим на коју фору треба веровати о ”неистраженим стварима” неком тамо лику који нема појма, а сумњати у стручњака који зна нешто. Стручњак има одређену количину знања и искуства да може да просуди о ”неистраженим стварима”, иако не може ништа са сигурношћу да тврди. С друге стране ,неки тамо ликови немају никакво знање, а при томе увек са сигурношћу тврде и то тврде много велике ствари. Ниједан од ових ликова не каже да ”то и то можда лечи ово и оно у тим и тим условима”, него одма сасвим сигурно лече сиду и рак. Samo sto ja u svom prvom postu uopste nisam pominjao strucne ljude. Ja sam se osvrnuo na one koji o nekoj temi nemaju pojma u strucnom smislu a kao iz topa su spremni da tudje misljenje etiketiraju kao glupost, zatucanost i slicno. Jednostavno presiroka je tema da bi neko sa tolikom samouverenoscu mogao reci "da, sve je tacno" ili "ne, ovo su sve gluposti" a da pri tom nema ni osnovno teorijsko i prakticno znanje (koje je ipak malo vise od vikipedije i slicno) o nekoj temi. Jednostavno, problem je u prepotentnom pristupu sagovornicima koje dolazi od nesvesti o svom neznanju. pahulja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 A што ти Свето писмо пишеш малим словом? Nepismenost i sprdanje nisu isto. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Да би неко испред имена ставио Др, некад је било обавезно да заврши неке поштене школе. Сад свака баба отвори неку школу за мађије или за травке и дели титуле ко Мирољуб. Мислио сам некад кад будем имао времена да упишем докторске, онако, за своју душу, ал сад мислим да би ме било срамота. Paradoksologija, Плутон and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Да би неко испред имена ставио Др, некад је било обавезно да заврши неке поштене школе. Сад свака баба отвори неку школу за мађије или за травке и дели титуле ко Мирољуб. Мислио сам некад кад будем имао времена да упишем докторске, онако, за своју душу, ал сад мислим да би ме било срамота. ja da sam na svom mijestu odrekao bi se i diplome sa faksa kad vec razmisljas na taj nacin, ako bolje pogledas to ti svedeno na nivo nekadasnje srednje skole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука