Дуња Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Доста драгих, али два омиљена - Таша и Walter. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Srđan Kotur Mилена КШ, RYLAH, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Srđan Kotur нарцису један..... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Srđan Kotur http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 dragi i omiljeni Dzasmin, Drasko, Sanja T, Srki Kotur Mirodjija Lidija Milenkovic, otkud znam to je stara garda i jedna pobegulja a da Nikola Popovic od ovih novijih drugara i videh Muramasa se vratio bas me uveseljava Драшко, Никола Поповић and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Један од лица које ја ценим је и Ниџока . Никола Поповић, Дијана., Н И Н Е and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Овде би издвојио и уредника Милана Ракића. Данче*, Никола Поповић, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Немам омиљеног лика на форуму. Осим мањине која ми је омражена (рекао сам ко све у оној другој теми), нико ми баш није омиљен, али има пуно који су ми ок. Имао сам једног омиљеног, али он се повукао ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 Сада би издвојио Заурона . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 S obzirom da nam je forumaska godina dosta ozbiljno pocela, valja se malo opustiti u ove praznicne dane. Znaci, svako bira jednog forumasa "po svojoj meri". Namerno sam stavio jednog, da bi se malo namucili oko izbora a i da se prica ne bi svela na klasicno nabrajanje imena.Znaci, izabere jednog clana foruma, vama omiljenog (kao forumasa) i argumentujete zasto je bas on clan po vasoj meri.Pa, da pocnemo... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Forumas po mojoj meri je: Zasto je to tako? Pa, iako je logicno da ima dosta ljudi ciji mi se nastup na forumu svidja, izabrao sam Rylah-a zbog nekoliko stvari: Kao prvo, svidja mi se njegov odnos prema drugim forumasima. Dalje, svidja mi se njegova odmerenost na forumu u smislu da, kada je potrebno zna biti izuzetno ozbiljan a sa druge strane zna (za moj ukus) dosta dobro da se sprda, onda kada je to primereno. Takodje, svidja mi se i njegova strucnost u pisanju na nekim temama u kojima vrlo cesto delim njegovo misljenje ali ne znam da se izrazim kao i on, nesam skolovala. Okvirno, to su neke najosnovnije stvari koje postujem kod njega. Imam neki utisak da je on cak i jedini forumas za koga mislim da bih mogao svaki njegov procitani post da aminujem a da pritom ne smatram da sam napravio gresku zbog toga.Ima jos jedan forumas koji je kod mene bio u "mrtvoj trci" sa Riletom, ali je malo manje aktivan pa je ipak ispao iz finala. To je to od mene, sada vi? Саша од Москве, Данче*, Nina 777 and 19 осталих је реаговао/ла на ово 22 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Хехеех, а баш сам продискутовала са ћерком о једном новом пријатељству на форуму.И баш јој кажем да сам до сада ја позивала у пријатеље форумаше "по мојој мери", а сада ето ...исто тако, дивна форумашица," по мојој мери" , позва мене за пријатеља . (Што волим ове ствари кад нам се сретну мисли у универзуму ) Елем: Наташа Малиновић- свиђа ми се њено размишљање, сензитивност и како исповеда веру и још много тога. Ljubičasta, Саша од Москве, Данче* and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Срђан Шијакињић. Увек остави „нит“ за дебату, па немам проблема да изразим своје мишљење. Покупи знања па онда заузме став о стварима. Сигурно узме и друга искуства да дође до различитих закључака, потпуно другачија него што их можда доживљава. Можеш причати са њим колико хоћеш, не очекуј увреде и провокације и где је разноврсност људи. Интелигентан дебатор. Изабрала сам Срђана Шијакињића зато што трипут мери, једном сече. Има вас још људи. Моле се млатаранти да нам после ове поруке не спајају аватаре. Nina 777, Плутон, Саша од Москве and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 @Sanja T."Pravilo" je samo jedan forumas.Tako ce tema biti zanimljivija, bar se meni cini. A i vec imamo onu jednu gde "nabrajamo" omiljene likove. Ovo sam zamislio malo drugacije.Znaci, forumas neka bude jedan ali opis neka bude vredan! :) Sanja Т. and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Ок, опрости. Исправљено Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука