Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 211
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Srđan Kotur
нарцису један..... dobar decko

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

dragi i omiljeni Dzasmin, Drasko, Sanja T, Srki Kotur :D Mirodjija Lidija Milenkovic, otkud znam to je stara garda ;)

i jedna pobegulja :)

a da Nikola Popovic od ovih novijih drugara

i videh Muramasa se vratio bas me uveseljava :)

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Један од лица које ја ценим је и Ниџока .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Овде би издвојио и уредника Милана Ракића.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Немам омиљеног лика на форуму. Осим мањине која ми је омражена (рекао сам ко све у оној другој теми), нико ми баш није омиљен, али има пуно који су ми ок.

Имао сам једног омиљеног, али он се повукао ...

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Сада би издвојио Заурона .

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

S obzirom da nam je forumaska godina dosta ozbiljno pocela, valja se malo opustiti u ove praznicne dane. :)

Znaci, svako bira jednog forumasa "po svojoj meri".

Namerno sam stavio jednog, da bi se malo namucili oko izbora a i da se prica ne bi svela na klasicno nabrajanje imena.
Znaci, izabere jednog clana foruma, vama omiljenog (kao forumasa) i argumentujete zasto je bas on clan po vasoj meri.

Pa, da pocnemo...

Подели на овим сајтовима

Forumas po mojoj meri je:

photo-6726.gif?_r=1385632595 :)

Zasto je to tako? 

Pa, iako je logicno da ima dosta ljudi ciji mi se nastup na forumu svidja, izabrao sam Rylah-a zbog nekoliko stvari:

Kao prvo, svidja mi se njegov odnos prema drugim forumasima. Dalje, svidja mi se njegova odmerenost na forumu u smislu da, kada je potrebno zna biti izuzetno ozbiljan a sa druge strane zna (za moj ukus) dosta dobro da se sprda, onda kada je to primereno. Takodje, svidja mi se i njegova strucnost u pisanju na nekim temama u kojima vrlo cesto delim njegovo misljenje ali ne znam da se izrazim kao i on, nesam skolovala.

Okvirno, to su neke najosnovnije stvari koje postujem kod njega. Imam neki utisak da je on cak i jedini forumas za koga mislim da bih mogao svaki njegov procitani post da aminujem a da pritom ne smatram da sam napravio gresku zbog toga.
Ima jos jedan forumas koji je kod mene bio u "mrtvoj trci" sa Riletom, ali je malo manje aktivan pa je ipak ispao iz finala. :)

To je to od mene, sada vi? :)

Подели на овим сајтовима

Хехеех, а баш сам продискутовала са ћерком о једном новом пријатељству на форуму.И баш јој кажем да сам до сада ја позивала у пријатеље форумаше "по мојој мери", а сада ето ...исто  тако, дивна форумашица," по мојој мери" , позва мене за пријатеља :)

(Што волим ове ствари кад нам се сретну мисли у универзуму :)))   )

Елем: Наташа Малиновић-  свиђа ми се њено размишљање, сензитивност и како исповеда веру и још много тога.

Подели на овим сајтовима

Срђан Шијакињић. Увек остави „нит“ за дебату, па немам проблема да изразим своје мишљење. Покупи знања па онда заузме став о стварима. Сигурно узме и друга искуства да дође до различитих закључака, потпуно другачија него што их можда доживљава. Можеш причати са њим колико хоћеш, не очекуј увреде и провокације и где је разноврсност људи. Интелигентан дебатор. Изабрала сам Срђана Шијакињића зато што трипут мери, једном сече.

Има вас још људи. Моле се млатаранти да нам после ове поруке не спајају аватаре. :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

@Sanja T.

"Pravilo" je samo jedan forumas.
Tako ce tema biti zanimljivija, bar se meni cini. A i vec imamo onu jednu gde "nabrajamo" omiljene likove. Ovo sam zamislio malo drugacije.
Znaci, forumas neka bude jedan ali opis neka bude vredan! :) :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...