Ненад Р. Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Млађони, може ли још једно пиво и за пријатеља. Све је то Божија воља . Када то кажем , не мислим , рецимо , да не треба да се лечимо и да се препустимо судбини , напротив , треба да се боримо стално , али Господ има увек задњу реч. Volim_Sina_Bozjeg, Драгана Милошевић, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Млађони, може ли још једно пиво и за пријатеља. Све је то Божија воља . Када то кажем , не мислим , рецимо , да не треба да се лечимо и да се препустимо судбини , напротив , треба да се боримо стално , али Господ има увек задњу реч. Јесте Млађо, али заборављаш да је Мурамаса Интелектуалац, како он воли да се похвали спада међу два посто популације. А један тако паметан лик не може да призна да није у праву и да тек тако промени мишљење. Но но, он ће се радије убити. Видиш како ђаво вара човека да је он нешто посебно и да је непогрешив. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Zato što bez telesnog zdravlja i dužnosti koje sam na sebe preuzeo moj život nema smisla. Докучио си бесмисао живота у неким мукама које болест носи? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Јесте Млађо, али заборављаш да је Мурамаса Интелектуалац, како он воли да се похвали спада међу два посто популације. А један тако паметан лик не може да призна да није у праву и да тек тако промени мишљење. Но но, он ће се радије убити. Видиш како ђаво вара човека да је он нешто посебно и да је непогрешив. Тих два посто се односи на (самозване) интелектуалце? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Ne, nego u nemogucnosti da ispunim svoje duznosti. Muke nisu problem, neke sam prihvatio dobrovoljno. Онда ниси био у правим мукама. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Ne, nego u nemogucnosti da ispunim svoje duznosti. Muke nisu problem, neke sam prihvatio dobrovoljno. Често у Старом Завету Господ Бог тражи да будемо храбри и да се радујемо. Ето какве дужности има један хришћанин. А каквим се ти то дужностима оптерећујеш. Кукавичлук је да човек кад не може да се избори за неке своје стандарде дигне руку на себе. Некако тако као ти сам и ја размишљао у својим младим и лудим годинама кад нисам знао за Бога. Сад видим колко сам онда био глуп. Тако ћеш и ти кад одрастеш. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Јесте Млађо, али заборављаш да је Мурамаса Интелектуалац, како он воли да се похвали спада међу два посто популације. А један тако паметан лик не може да призна да није у праву и да тек тако промени мишљење. Но но, он ће се радије убити. Видиш како ђаво вара човека да је он нешто посебно и да је непогрешив. :.mislise. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Po Bogu koliko sam ja razumeo,mi smo neprikosnoveni vlasnici života,barem što se tiče naših odluka. Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Po Gromu, intelektualci su isto sto i djavoimani. И није далеко од истине. "Накљукани умишљеним знањем постају несносни уместо да су мудри." "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Тих два посто се односи на (самозване) интелектуалце? Ја кад кажем интелектуалац мислим на људе који се у својој мисли искључиво ослањају на интелект запостављајући разум. Има сад ових тестова интелеигенције па чим неко оствари добар скор одма се истрипује да је он најпаметнији на свету. Е на такве интелектуалце мислим. Срећа да се разум не даје на меру него колко га ко тражи толко га и нађе. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Nisam ja ni mislio na samoubistvo. Slavni Brus Li je umro od treninga, a John Browning je umro dok je radio. Tako nesto smatram idealnim. Ni jedan ni drugi nisu osetili nemoc, nego su terali do kraja. Kako izgleda taj kraj? Maksimalno sam radoznao sada jer Hrišćanski "kraj" znam koji bi trebao biti.ž Kako izgleda tvoj kraj? Ništa ili nešto? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Idealno bi bilo kao slavni lik sa mog avatara i potpisa, a moze i od treninga ili rada. Da, ali te pitam još jednostavnije,kad ispuniš ono što voliš,naprimer hrabrost,naporan rad,izkidaš trening daš sve od sebe i taj "kraj" po tebi zaslužuje i sutrašnji dan? I tako dok god može....dan za dan, godina za godinu...večnost? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Ne, nego u nemogucnosti da ispunim svoje duznosti. Muke nisu problem, neke sam prihvatio dobrovoljno. И немогућност да испуниш своје дужности су својеврсна мука, а муке ти нису проблем. Није ми јасно. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Muke tipa bolovi, spazmi, upale, migrene su dobre muke. One druge nisu. Увек када се не ради с вољом и у недостатку смисла човеку рад постаје мука. Рецимо промени се време, допадне се ропства. тежак рад и недостатак смисла буквално убијају човека. Бог учи верника да и у таквим условима наће смисао и ради с вољом. Он увек пронаће праву мисао која ће животу дати смисао и подићи вољу а кад се ради с вољом онда живот није мучан већ постаје задовољство. Мука је душевни Бол који указује да нешто у нашем доживљају живота треба мењати. Ено Ник Вујичић, зар он нема право на срећу иако нема ни руке ни ноге? Али је научио да осмисли свој живот, да се мотивише и ради с вољом све што може, и колко је могуће. и ето срећан човек, испунио је оно што Бог очекује од њега, радује се животу и слави живот боље него многи који имају и руке и ноге. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 @@Muramasa, "Мени је испод достојанства да живим када бих остао без вида и сл" Јел тако беше ономад? Сад те питам да ли си променио став? Нешто ми није јасно. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука