Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Casopise se ne zove tako kako si ti rekao.

Ne bezim od Krcuna-zlocinac je bio, slazem se. Srbin je bio-slozices se (za razliku od vaseg zlocinca).

Ne pokusavam da dokazem da smo veci Srbi od svih Srba, ja sam samo odreagovao na pisanje o kockastom treneru.

Nemam nameru da razglabam sa tobom niti sa bilo kim. Ne zelim ni da pomisli bilo ko da ja nesto hocu da dokazem ovde, ovo je sve zezanje. Nisam internet navijac, trenutno piskaram ovde o navijacima jer mi nedostaje moja tribina (nisam u Srbiji, Evropi...) na kojoj sam proveo vise od pola zivota.

KOMUNISTICKE TVOREVINE SU I JEDAN I DRUGI KLUB, KAO I SVI KLUBOVI KOJI SU OSNOVANI U BIVSOJ JUGI, o tome ne treba trositi puno reci kada je sve poznato...

p.s. Pomenuo si petokraku u grbu (sada se setih). Da li znas uopste (Zvecanac) sta je u sredisnjem delu Partizanovog grba.

Jedva cekam da se vratim u BG i da odem sa mojom ekipom na tekmu...Do tada cu na temi ''Navijaci'' kaciti slike sa utakmica Universitaria i Alianza Lime...

Ajde o navijacima da pisemo na toj temi, nije za 'dz' otvorena. Ovo smo ovde spamovali samo tako.

Anti-Palma javi mi se na pp hitno!

Pozdrav svima.

1405_love

Добро, близу сам био... :bla:

Не бих то да коментаришем. Може, а и не мора бит'.  dada

:nene: :nene: Добар си ти, признајем. t4431 Не бих ја још дуго издржао. Чујем био си вођа Делија. Свака част. 'Оћу да кажем да не бих имао снаге да издржим до краја, али хтео сам само да подсетим да су и један и други клуб комунистички. Ништа више.  zru

Е баш то ја желим и да искажем. Међутим, слаб вокабулар ради свој посао... 4chsmu1

Да, знам. И не могу да побегнем од тога, нажалост. bliss jeeee Понављам опет, само сам хтео да нагласим да и ви имате петокраку по сред грба.  bleh

319.gif Али, да се прошлост не помиње.  bliss jeeee Је л' слажеш? 1405_love

Поздрав и теби из Звечана. :bla:

womens

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

zvečanac, smorio si sa smajlijima, jedva sam procitao tvoj komentar!  :drugarstvo:

pokajniče, slažem se, oba kluba imaju komunističku prošlost (i nazivi im to kažu). kome se ne svidjaju, nek napravi novi, pravi srBski klub pa nek navija za njega (il nek navija za obiliće, sinđeliće..).

znam da si samo odreagovao na moje pisanje o kockastom treneru, baš kao što sam ja to samo napisao kao reakciju na tvoj komentar "HK Partizan.."  0205_whistling

al nema razloga da raspravljamo o glupostima. tema je fudbal, nek tako i bude...  :drugarstvo: jedva cekam prvenstveni derbi!  0442_feel

tko leti vrijedi

tko vrijedi leti

tko ne leti ne vrijedi

babushka_sm.gif

Подели на овим сајтовима

zvečanac, smorio si sa smajlijima, jedva sam procitao tvoj komentar!  :drugarstvo:

pokajniče, slažem se, oba kluba imaju komunističku prošlost (i nazivi im to kažu). kome se ne svidjaju, nek napravi novi, pravi srBski klub pa nek navija za njega (il nek navija za obiliće, sinđeliće..).

znam da si samo odreagovao na moje pisanje o kockastom treneru, baš kao što sam ja to samo napisao kao reakciju na tvoj komentar "HK Partizan.."  0205_whistling

al nema razloga da raspravljamo o glupostima. tema je fudbal, nek tako i bude...  :drugarstvo: jedva cekam prvenstveni derbi!  1405_love

Тек сад видим.... 0442_feel

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Nisam bio vodja DELIJA, osnivac jedne grupe i jedan od vodja te iste jesam. Istina je da sam se penjao po sipci (znas sta to znaci), ali me nije privlacilo da budem u centru paznje i odgovaram za gomilu idiota. Nisam imao zivce za to, a ni ambicije da budem ''General'' tribine. Ima mnogo boljih i ''boljih'' za taj ''posao''.

Zezamo se malo...

Pozdrav bratiji u Srbiji iz ove sugave Lime gde derbi izgleca kao utakmica Borca i Slobode Sevojno...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Tako je brate, tema je fudbal...

0205_whistling je na drugoj temi.

Prvenstveni derbi ce biti mnogo dobar...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Играчи Војводине су демонстративно напустили меч са Партизаном,десет минута пре краја утакмице.

После поништеног гола и недосуђеног пенала,"Лале" су се повукле са терена...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

После овог вечерас, спала књига на два слова. Тачније, ни фудбал више нећу да гледам. Остао је само Топ Гир и снукер. И ћаооооо! Но сикирики. Брука бре! Забранити законом, фудбала у Србији у наредних 10 година. Док се кукољ не ишчисти.

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

После овог вечерас, спала књига на два слова. Тачније, ни фудбал више нећу да гледам. Остао је само Топ Гир и снукер. И ћаооооо! Но сикирики. Брука бре! Забранити законом, фудбала у Србији у наредних 10 година. Док се кукољ не ишчисти.

Ne samo fudbal, lista je podugacka...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...