Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

• 2 months later...

Постављена слика

Hrvatski šampion Dinamo iz Zagreba odigraće 19. februara u Prištini utakmicu povodom dana obeležavanja nepriznate države Kosovo. Izabranicima trenera Vahida Halihodžića suprostaviće se fudbaleri koji nastupaju u tamošnjoj ligi. Zagrebački "modri" su i pre dve godine figurirali kao potencijalni gosti u južnoj srpskoj pokrajni, ali je tadašnja vlada Hrvatske zabranila Dinamu da gostuje.

- Oduševljeni smo što se Dinamo odlučio na taj potez. Poznato je da Dinamo na Kosovu ima veliki broj navijača i ne sumnjam da će stadion Prištine, kapaciteta 17.000 gledalaca biti pun - kazao je glavni sekretar nepriznatog FS Kosova Erol Salihu.

Salihu je potvrdio da će njegov savez platiti direktan čarter let igračima i rukovodstvu Dinama i smeštaj ekipe.

Zagrepčani su potvrdili gostovanje i na svom oficijalnom sajtu.

IZVOR

Подели на овим сајтовима

Још један лош потез тзв. хрватске..

Мислим да је ред да се Кен извини хрватима што смо их довели у овакав незгодан положај!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Пургери, провокатори!

Па кај се чудит овом чину, морају се некак одужит Шипцима за 91* ипак су они ратовал за неовисну Хрватску, буш  видел кај ће још учинит за браћу  терористе!

:group111: .mislise. 4chsmu1 bandit :mad:

Подели на овим сајтовима

Ако постоји народ који има више комплекса од хрвата нека ми јави.

тесла је бећ хрват а за 20 година исто ће да буде и Ђоковић... 0102_laugh 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Пургери, провокатори!

Па кај се чудит овом чину, морају се некак одужит Шипцима за 91* ипак су они ратовал за неовисну Хрватску, буш  видел кај ће још учинит за браћу  терористе!

0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh bandit :mad:

Pitanje je da li je moralo da se ratuje?

Подели на овим сајтовима

Пургери, провокатори!

0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh bandit :mad:

Pitanje je da li je moralo da se ratuje?

требали бисмо то питати оне који су почели дјеловати сецесионистички, оне који су почели да пуцају на своју војску, оне који су давили регруте не возилима, оне који су пицали по дјеци без муниције итд..

Подели на овим сајтовима

тесла је бећ хрват а за 20 година исто ће да буде и Ђоковић... 0203_cool dada

Ако се добро сећам на индекс.хр ми је написао хрват анкету,ко су за вас највећи хрвати..

Набројани су били:Никола Тесла,Иво Андрић,Руђер Бошковић,њих сам једино запамтио..пази ти кад је њима Тесла хрват,а отац му је православни свештеник био.Па да се рачунају мајке онда Свето писмо не би рачунало мушкарце.

Набијамо им комплексе свакоднено,жао ми их је некад  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Још један лош потез тзв. хрватске..

Мислим да је ред да се Кен извини хрватима што смо их довели у овакав незгодан положај!

0203_cool

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

тесла је бећ хрват а за 20 година исто ће да буде и Ђоковић... dada dada

Ако се добро сећам на индекс.хр ми је написао хрват анкету,ко су за вас највећи хрвати..

Набројани су били:Никола Тесла,Иво Андрић,Руђер Бошковић,њих сам једино запамтио..пази ти кад је њима Тесла хрват,а отац му је православни свештеник био.Па да се рачунају мајке онда Свето писмо не би рачунало мушкарце.

Набијамо им комплексе свакоднено,жао ми их је некад  0405_feel

па и Хрвати имају првославну цркву, само Теслин отац је био у расколу са истом па је служио под српским Епскопом, конташ? али то не мјења ствар Тесла је Хрват  4chsmu1 0203_cool leteti 4chsmu1 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

тесла је бећ хрват а за 20 година исто ће да буде и Ђоковић... 0405_feel dada

Набијамо им комплексе свакоднено,жао ми их је некад  4chsmu1

па и Хрвати имају првославну цркву, само Теслин отац је био у расколу са истом па је служио под српским Епскопом, конташ? али то не мјења ствар Тесла је Хрват  4chsmu1 0203_cool dada 4chsmu1 leteti

Па и Панџаби ће сутра имати цркву можда па ништа  dada  bleh

Подели на овим сајтовима

Dinamo iz Zagreba otkazao gostovanje u Prištini

Utakmica između Dinama iz Zagreba i selekcije Prve kosovske lige, koja je trebala da se odigra 19. februara, otkazana je zbog " nepostojanja tehničkih mogućnosti" za njeno održavanje.

Portparol Fudbalskog saveza Kosova Erol Salihu obavestio je Dinamo da nema potrebe da planira dolazak u Prištinu jer do meča neće doći.

"Igračima i stručnom štabu NK Dinamo ni u kojem slučaju ne odgovara da se ta utakmica odigra u Kosovskoj Mitrovici, u prvom redu zbog dodatnog putovanja, koje bi im u ovoj fazi priprema donelo velike teškoće i dodatne napore", stoji u saopštenju Zagrepčana na zvaničnom sajtu, uz zahvalnicu na ponudi da se utakmica realizuje.

Dinamo je trebalo da gostuje u Prištini povodom obeležavanja trogodišnjice jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...