Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Sinoć odigrano, brazilska druga liga, Amerika MG - Sao Kaetano...

Vagner Karioka, gol za goste

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=n9O0J0QufSo&t=165

:0222_shocked:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Po anketi koja se vodi nakon konačnog plasmana fudbalskih repki, za jubilarni 20. Mondijal u Brazilu, na pitanje za koju će repku navijati naši ljudi,

većina se opredelila za repku BiH. 

Ne čudi me rezultat, i mislim da će procenat biti još veći. Druga po procentu repka za koju će naši ljudi navijati, jeste domaćin Brazil, a treća je Nemačka!!!??? Ovako dobro kotiranje nemaca kod naših ljudi me baš čudi, obzirom da nemačko prvenstvo nije među omiljenim, kod naših kladioničara i navijača. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Ако треба да се определим међу Немецком и Босном, мој глас увек иде за "репку"-како кажеш, БиХ-тим пре што најмање неколико спортиста из те екипе припадају корпусу мог народа... И било би ми драго да поссигну какав год успех, кад већ ови наши нису доспели тамо... Напред "Змајеви"!

Подели на овим сајтовима

Mislim da ću i ja navijati za bosance. I stoga što predstavljaju i srpski korpus, i stoga što su debitanti. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

За Хрватску нећу сигурно, због Шимунића, а за друге још не знам док не почне, да видим какве су снаге послали.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

За Хрватску нећу сигурно, због Шимунића, а за друге још не знам док не почне, да видим какве су снаге послали.

А ето колико је та          урадила лоше и фудбалу и односима међу људима, јер, у `рватској "репки" је отприлике исти број Срба, као и у репрезентацији БиХ...

Измењено од Дејан Бићанић
Подели на овим сајтовима

Ево правог одговора.

А по чему је Русија "приближнија"? Мислим, јел` игра неки Србин за репрезентацију Руске Федерације?

Подели на овим сајтовима

Ја за Русију навијам исто,и то једино искрено... За Грке бих волео да могу али ипак не могу,док исто тако и за Босну нема шансе. Да навијам за тим чији навијачи скандирају против мог народа и да гледам како шире исламске заставе,нека хвала а после да гледам како славе по Новом Пазару и вичу да је то Турска..ма јок.. Има наших који играју и за БиХ и за Хр али шта да радим кад је то јаче од мене. . :)

Равно,нигде брда све је равно...

Подели на овим сајтовима

А по чему је Русија "приближнија"? Мислим, јел` игра неки Србин за репрезентацију Руске Федерације?

Блиска је срцу. ;-)

Ни у Звезди не игра ниједан Подгоричанин, Нија ваљда разлог да навијам за неког, кад већ наших нема, тај што тамо игра неки Србин? Мислим, наравно да ће ми бити драго да било који наш који игра за неку другу репрезентацију постигне врхунске резултате, ал` не и за ове што играју за БиХ, као што рече брат из Р. Српске. Не због њих, наравно. Него, не желим да се ово претвори у неку политичку причу. Ја знам своје разлоге и то је то. 

Ако Русија не освоји, онда, наравно Грчка, а волио бих и да Аргентина освоји. Толико што се мене тиче.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Ја за Русију навијам исто,и то једино искрено... За Грке бих волео да могу али ипак не могу,док исто тако и за Босну нема шансе. Да навијам за тим чији навијачи скандирају против мог народа и да гледам како шире исламске заставе,нека хвала а после да гледам како славе по Новом Пазару и вичу да је то Турска..ма јок.. Има наших који играју и за БиХ и за Хр али шта да радим кад је то јаче од мене. . :)

što ti brate Grci prave problem ?

Подели на овим сајтовима

кад већ наших нема, тај што тамо игра неки Србин?

оксиморон на куб! Наравно, не улазећи у остале разлоге, сем овога што си рекао....

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...