Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Nemanja oprosti brate

Barca: Muntd

1:0

prstgore

Не може један Видић да игра за цео тим.... :bla:  Реално гледано, МЈ, тренутно, не може да им приђе, а камоли нешто више.

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

:bla: prstgore

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Не може један Видић да игра за цео тим.... prstgore  Реално гледано, МЈ, тренутно, не може да им приђе, а камоли нешто више.

Eh,nije tu samo Vidić, ima i Runijaaaaa  1:1

wayne-rooney.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Глори, извини, али како је кренуло, мене све страх да не приме још један...Минимум.0102_laugh 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...