Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

• Гости

Ма, да. Ено, и мој муж отишао код пријатеља да гледа, одвео и сина, а ја самаааа...На миру кликам, читам  4chsmu1 ...

хехехехе значи ти си РАСТКА  gringrin  prstgore  pravopop
Подели на овим сајтовима

• Гости

brokoli brokoli brokoli Haha ovde kod mene ludnica! Puca se na sve strane  319.gif

ВАЛА И КОД МЕНЕ , СИРЕНЕ АУТОМОБИЛА НА СВЕ СТРАНЕ 

gringrin pravopop prstgore 4chsmu1 11122 11122 ;):) kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac

izlet izlet izlet izlet izlet izlet

trtrtrtr trtrtrtr trtrtrtr trtrtrtr trtrtrtr trtrtrtr trtrtrtr

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ма, да. Ено, и мој муж отишао код пријатеља да гледа, одвео и сина, а ја самаааа...На миру кликам, читам  :) ...

хехехехе значи ти си РАСТКА  pravopop  11122  4chsmu1

prstgore

;)  11122.gif' class='bbc_emoticon' alt='gringrin' />
Подели на овим сајтовима

Тадић се извинуо Немачкој

Објављено 18.06..2010 у 16:21 извор Табу

Београд - Председик Србије Борис Тадић, затражио је хитни састанак са немачким амбасадором у Београду. Пошто је после краћег чекања примљен, искрено се извинио по ко зна који пут а овај пут Његовој екселенцији Волфраму Масу, због пораза који је немачка репрезентација доживела од српског тима на светском првенству у фудбалу. Тадић је у писму за канцеларку Ангелу Меркел коју је предао амбасадору истакао да га је стид што су његови сународници тако срамно и незахвално поступили према великом немачком народу, који је Србију кроз историју задужио само добрим. И додао, да „спортске победе јачају национални понос Срба, а то је непожељно с обзиром да смо дужни, у име евро-атлантских вредности, да се суочимо са својом прошлошћу и да искоренимо тај примитивни национализам.“

Председник Тадић је у том писму рекао “не само да сам се извинуо свим онима који су пропатили од мог народа, већ користим ову прилику да вам се извиним и за победу репрезентације Србије над репрезентацијом Немачке. Ову победу заиста нисмо очекивали и верујем да она неће покварити наше добре односе које смо имали и током Првог И током Другог светског рата али и деведесетих када сте међу првима подржали сецесију Словеније и Хрватске. Немачка је то, уверени смо искрено, све чинила да би овај регион стабилизовала и да би наши народи И народности живели у миру и просперитету. Исто тако подржавам ваш принципијелни став да не дозволите улазак Србије у ЕУ. Ми заиста то нисмо заслужили и ваша одлука је потпуно исправна. Потпуно вас подржавамо у томе. Још једаред се извињавам за сва злодела које је српски народ учинио Немачком током наше историје. Он је на крају додао да у будућности сви морају да упуте извињење једни другима због свега лошег које је неко у њихово име починио у прошлости или садашњости. Будућност Европе је у извињавању свих свима за све.

Телеграфска агенција Балканске уније (ТАБУ)

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

A PONADALI STE SE, MISLILI STE DA NIJE ZIV AAAA

gringrin pravopop prstgore 4chsmu1 11122 11122 ;):) kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac

SAMO JE PROMENIO IZGLED ALI I DALJE BRANI

Постављена слика

Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava...

Подели на овим сајтовима

Ма, да. Ено, и мој муж отишао код пријатеља да гледа, одвео и сина, а ја самаааа...На миру кликам, читам  :) ...

хехехехе значи ти си РАСТКА  pravopop  11122  4chsmu1

prstgore

;)  11122.gif' class='bbc_emoticon' alt='gringrin' />

[ftp]ftp://https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,68.msg159091.html#msg159091[/ftp]

Подели на овим сајтовима

Тадић се извинуо Немачкој

Објављено 18.06..2010 у 16:21 извор Табу

Београд - Председик Србије Борис Тадић, затражио је хитни састанак са немачким амбасадором у Београду. Пошто је после краћег чекања примљен, искрено се извинио по ко зна који пут а овај пут Његовој екселенцији Волфраму Масу, због пораза који је немачка репрезентација доживела од српског тима на светском првенству у фудбалу. Тадић је у писму за канцеларку Ангелу Меркел коју је предао амбасадору истакао да га је стид што су његови сународници тако срамно и незахвално поступили према великом немачком народу, који је Србију кроз историју задужио само добрим. И додао, да „спортске победе јачају национални понос Срба, а то је непожељно с обзиром да смо дужни, у име евро-атлантских вредности, да се суочимо са својом прошлошћу и да искоренимо тај примитивни национализам.“

Председник Тадић је у том писму рекао “не само да сам се извинуо свим онима који су пропатили од мог народа, већ користим ову прилику да вам се извиним и за победу репрезентације Србије над репрезентацијом Немачке. Ову победу заиста нисмо очекивали и верујем да она неће покварити наше добре односе које смо имали и током Првог И током Другог светског рата али и деведесетих када сте међу првима подржали сецесију Словеније и Хрватске. Немачка је то, уверени смо искрено, све чинила да би овај регион стабилизовала и да би наши народи И народности живели у миру и просперитету. Исто тако подржавам ваш принципијелни став да не дозволите улазак Србије у ЕУ. Ми заиста то нисмо заслужили и ваша одлука је потпуно исправна. Потпуно вас подржавамо у томе. Још једаред се извињавам за сва злодела које је српски народ учинио Немачком током наше историје. Он је на крају додао да у будућности сви морају да упуте извињење једни другима због свега лошег које је неко у њихово име починио у прошлости или садашњости. Будућност Европе је у извињавању свих свима за све.

Телеграфска агенција Балканске уније (ТАБУ)

pravopop  gringrin  prstgore

Подели на овим сајтовима

Шта ли је са Станковићем 0409_feel 0409_feel 0409_feel kolo2 kolo2 maher :0104cheesy: kolo2 0513_music 0513_music 0513_music kolo2 kolo2 kolo2 1413_love kolo2 kolo2

БРАВООООООООООООООООООООООООООООО ЗА ИСТОРИЈСКУ ПОБЕДУ !!!!!!!!!!!!!!!!!! :) pravopop prstgore Srbija_smesko Srbija_smesko Srbija_smesko clap clap clap clap clap clap

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Бксуз увек остаје баксуз.

Ја и мој Брат србомани, ја персимиста он оптимиста у навијачком духу каже он мени да идем у калдионицу и да пишем Србију 2 У 2 (да прво и друго полувреме победи Србија). Ја одма почнем да је смејем и реко сам да су то бадава бачене паре, да ће се цела кладионица мени смејати у лице, .... итд. Али отишао и написао КВОТА 8.00, а у међувремену он ми се јавио да му упишем и словенце 1У1 и ОНИ НАС ЗЕЗНУЛИ ..... Тако да се сад жив једем  :0104cheesy:

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...