Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

• Гости

ja se vodim sl.logikom :

nikada nijedna evropska ekipa nije osvojila svetski kup  kada je on održavan van evrope ...

a, sa druge strane skoro uvek u evrpoi (brazil 1958 posl. put)

mora tome jednom doći kraj !

špa ili eng. !

Слабо пратим фудбал.

Оно који прате могу да педпоставе како ће бити?!  ;)

Подели на овим сајтовима

Ја типијем на Аргентину  :) :smajli fudbaler koji igra rukom:

И једна афричка екпипа има да уђе у полуфинале

Неће ваљда Гана ?  229229229

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Evo ako nekome treba - raspored utakmica, timovi, igrači, gradovi gde se igraju utakmice, slike stadiona, kratka istorija svetskih prvenstava ......

Sve je zapakovano u vidu tabela. Otvara se sa MS Excel-om ili OO Speadsheet-om....

Постављена слика

Srbija  gringrin .....

ovo je super,hvala  :)

Подели на овим сајтовима

Има један занимљив податак.

Кад год је светско првенство играно изван Европе никад ниједан европски тим није био првак.

Кад год је светско првенство играно у Европи, само је једном ваневропски тим био првак и то Бразил 1958.

Занимљив податак који говори да је већа вероватноћа да ће и овај пут у Јужној Африци, првак бити неко изван Европе. С обзиром на квалитете екипа, изгледа да се опет смеши наслов за једну јужноамеричку селекцију. По мом мишљењу то би могла бити Аргентина.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Evo ako nekome treba - raspored utakmica, timovi, igrači, gradovi gde se igraju utakmice, slike stadiona, kratka istorija svetskih prvenstava ......

Sve je zapakovano u vidu tabela. Otvara se sa MS Excel-om ili OO Speadsheet-om....

Постављена слика

Srbija  :cheesy2: .....

То Јакове легендо  319.gif

Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1)

Подели на овим сајтовима

Има један занимљив податак.

Кад год је светско првенство играно изван Европе никад ниједан европски тим није био првак.

Кад год је светско првенство играно у Европи, само је једном ваневропски тим био првак и то Бразил 1958.

Занимљив податак који говори да је већа вероватноћа да ће и овај пут у Јужној Африци, првак бити неко изван Европе. С обзиром на квалитете екипа, изгледа да се опет смеши наслов за једну јужноамеричку селекцију. По мом мишљењу то би могла бити Аргентина.

pa ja to pričam non-stop ... i ovde i na Blic-u ...

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Брате хвала ти за ове податке о утакмицама и стадионима , највише су ми се свиделе лопте на свим светским првенствима. 

Мислим да Бразил и Аргентина имају велике шансе да освоје ово Светско Првенство. Што се наше Србије тиче ја бих био задовољан да прођемо први круг , а четврт финале би срушило све негативне предрасуде о нашој репрезентацији.  :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Srbija  :drugarstvo: .....

hvala

Nesto su pogresili oko nase zastave... u tabeli ne na vrhu...sve mi nesto plavo, podseca na Grcku...ili zbog slabije rezolucije tako izgleda...

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

Ја сам приметио да су у групи А нашу заставу ставили за заставу Уругваја а уругвајску заставу за заставу Србије  :drugarstvo:   

Како год , подсетник ће добро користити а и можемо га попуњавати тако је много занимљивије.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...