Jump to content

Feministkinje rasplakale naučnika koji je radio na projektu Rosetta

Оцени ову тему

Odahviing

Препоручена порука

Па ето видиш, приватна компанија је нешто урадила из њима знаних разлога. Ти исто можеш да тражиш од те приватне компаније да му врате пишу. Буди доследан својим ставовима.

Ma ja mogu da trazim sta god hocu, ono sto ja pricam jeste da ove feministkinje prave kulturni marksizam.

Kazes ne trze zakone.. hoces da kzes da ne trze kvote?

Hoces d kaazes da ne laazu masno?

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Prenaaduvavanje price. Pretnje smrcu je procenill policij da su nelegitimne. Ponudili su joj obezbedjenje.

Uz to mnogi u americi dobijju pretnje smrcu, samo ih anita sarkesian shvata ozbiljno.... ali smo kad joj to odgovaara...

Drugo, hoces da stnes na strnu dokzanog lazova..

https://www.youtube.com/watch?v=t6_ijRDHDb8

Кажем ти, знам о томе знатно непосредније, не треба ми твоја интерпретација.

Сад звучиш као они који релативизују проблем хулиганизма у Србији. Разочарао си ме, Млађo, мислио сам да си способнијi да надиђеш емоције и рационално размишљаш, уместо да своје стгавове извлачиш из лошег личног искуства са женама.

Подели на овим сајтовима

, Млађo, мислио сам да си способнијi да надиђеш емоције и рационално размишљаш, уместо да своје стгавове извлачиш из лошег личног искуства са женама.

a iz cega cu da izvlacim? Iz laznih statistik gde zene nvodno zaradjuju manje od muskaraca jer su ljudi zli i ne postuju zene?

Statistika koju sma ti objasnio da je laz..

da verujem ljudima koji lazu na vise mesta?

Da zmurim na feministicko licemerje koje ima za cilj da gusi muskarce sto je vise moguce?

pa ne znam JUane... ne vidim zaista zasto im ti verujes i jos mene nazivas neracionlnim sto im ne verujem.

evo ti o tim "pretnjma" i anti..

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

a iz cega cu da izvlacim? Iz laznih statistik gde zene nvodno zaradjuju manje od muskaraca jer su ljudi zli i ne postuju zene?

Statistika koju sma ti objasnio da je laz..

da verujem ljudima koji lazu na vise mesta?

Da zmurim na feministicko licemerje koje ima za cilj da gusi muskarce sto je vise moguce?

pa ne znam JUane... ne vidim zaista zasto im ti verujes i jos mene nazivas neracionlnim sto im ne verujem.

Млађо, постао си билбија. Али дефинитвно. 

Подели на овим сајтовима

Млађо, постао си билбија. Али дефинитвно. 

Pa mogao bi da me opostujes pa da mi kazes gde gresim....ako se vec ne slazemo.. ti mi smo prica kako sm postao neracionalan i biblija.... ne znam cemu uopste to ond me jednostvno ignorisi kaao njega..

Подели на овим сајтовима

evo ga ovde o sarkesianki i njenim pretnjama

Amasing Atheist lepo kze d sve javne licnosti dobijaju redovno pretnje.... ali Sarkesinka se ne libi d ih koristi u promotivne svrhe...

Подели на овим сајтовима

Citirao. Značenje reči: navoditi izvor po naslovu i imenu i prezimenu autora. Primer: "Kao što kaže Oto Vajninger, ..." Ili nisi čitao ni Patrijarha Pavla niti Vajningera?

Salis se, ili sta?

Samo krajnje razdrobljena i usitnjena svest kod coveka moze ovako da se izgubi u tamo nekom citatu, i da zanemari sve drugo.

Ili ce ipak da bude da opet spinujes temu (skreces paznju na nebitne i trivijalne detalje), kao i na vise mesta do sad?

Bez uvrede, ali meni se ipak cini da je ovo drugo u pitanju.

Nemam nista protiv da bilo ko ima neko njegovo/njeno misljenje, ali da jednog celog svetitelja i njegovo kompletno svedocenje (a hriscansko svedocenje je uvek potpuno koherentna celina, ne drobi se u nepovezane komade, ne racionalizuje se) svedes na jedan citat jednog jedinog  filosofa... to smatram vec krajnjim bezobrazlukom u razgovoru.

Jer, po tebi izlazi da dvomilenijumsko iskustvo i Predanje Crkve nije bas dobro sroceno glede zena, ali zato naspram njega imamo:

jednu kompleksnu tradiciju od par vekova, koja obuhvata knjige i članke iz oblasti od društvene teorije do književne kritike, pristupe od čisto kulturnih i teoretskih do sitno aktivističkih i političkih, i čitavu lepezu različitih stavova - koja je poznata kao feminizam

Dakle, od cudjenja i zgrazanja nad sumanutim napadom na coveka, koje smo imali na pocetku teme, sad smo dosli do besmislene apologije feminizma, a kako izgleda, jos malo pa cemo i mi morati da se izvinjavamo.

Sta reci a ne opsovati...

Ja cu samo jos jednom da se slozim sa vladikom Radom - "Ćud je ženska smiješna rabota! Ne zna žena ko je kakve vjere; stotinu će promijeniti vjerah, da učini što joj srce žudi."

...

A sad, izvolite sa optuzbama za sexizme, i ostale nepostojece stvari...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Dakle, od cudjenja i zgrazanja nad sumanutim napadom na coveka koje smo imali na pocetku teme, sad smo dosli do besmislene apologije feminizma, a kako izgleda, jos malo pa cemo i mi morati da se izvinjavamo.

Sta reci a ne opsovati...

Ja cu samo jos jednom da se slozim sa vladikom Radom - "Ćud je ženska smiješna rabota! Ne zna žena ko je kakve vjere; stotinu će promijeniti vjerah, da učini što joj srce žudi."

...

A sad, izvolite sa optuzbama za tamo neke sexizme, i ostale nepostojece stvari...

E to je upravo ono sto mene iritira, ta konstatna apologija. I nemam problema da neko to iznosi, kao pricu....

Ali nesto sto smatram netaacnim moram jednostavno da kritikujem. Feminizam smaatram debelo netacni, iracionalnim i generlano negativnom pokretu kao i komunizm naprimer.

I mislim da mora feminizam i feministkinje jaako kritikovati. Jer se ne bave ubijanjem predrasuda, niti pravnom jednakoscu vec nekim drugim stvarima.

Podrzaavaam svku borbu za ubijanje predrasuda i prvnu jednakost, ali se zestoko bunim i kritikujem one koji hoce "zenskog tora" a josh vise bunim i kritikujem one koji takve stavove pokusvaju d umetnu u zakonske zastite zena, i ekstra prva, specijalne privilegije zena u prvnom sistemu. Sto smo... tamo gde prvni sistemi rade i dobili.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Pa mogao bi da me opostujes pa da mi kazes gde gresim...

Не читаш шта пишем. Одговараш ми на оно што нисам написао. Пишеш ми о тој Анити, иако ја уопште нисам њу имао на уму (нити знам за њу), већ Брајану и још пар других, мање експонираних. Нервозно спамујеш тему видео клиповима, као да не знаш да то нико нема времена да прегледа и да су то исто радили неки твоји опоненти у дискусијама. И још много ствари... Види се да си опасно љут (можда с правом) на те жене које су те повредиле. Али то не сме да ти буде извор генералних ставова. Мислиш да ће тако да ти буде лакше? Неће, биће ти још теже. Искуство.

ne znam cemu uopste to ond me jednostvno ignorisi kaao njega..

Игноришем само безобразне, sorry. 

Подели на овим сајтовима

E to je upravo ono sto mene iritira, ta konstatna apologija. I nemam problema da neko to iznosi, kao pricu....

Ali nesto sto smatram netaacnim moram jednostavno da kritikujem. Feminizam smaatram debelo netacni, iracionalnim i generlano negativnom pokretu kao i komunizm naprimer.

I mislim da mora feminizam i feministkinje jaako kritikovati. Jer se ne bave ubijanjem predrasuda, niti pravnom jednakoscu vec nekim drugim stvarima.

Podrzaavaam svku borbu za ubijanje predrasuda i prvnu jednakost, ali se zestoko bunim i kritikujem one koji hoce "zenskog tora" a josh vise bunim i kritikujem one koji takve stavove pokusvaju d umetnu u zakonske zastite zena, i ekstra prva, specijalne privilegije zena u prvnom sistemu. Sto smo... tamo gde prvni sistemi rade i dobili.

to sto si ti naveo sui samo direktne stete, problem je sto su indirektne mnogo gore, to su rastureni brakovi vrlo cesto iz feministickih pobuda, pa jos ako su tu mala dijeca to je katastrofa za njih, to je jedna grupacija, druga , ona mladja nikada i ne stupi u brak sa takvim feministickim stavovima i filozofijama, sve to kad podvuces  mozes zakljuciti da je to jedan od udara na porodicu, osnovnu celiju drustva, kazem jedan od udara zato sto ih ima vise komada koji haraju danas, meni je drago sto imamo oko ovoga slicna misljenja, zao mi je sto nemamo i oko drugih stvari koje su udari na porodicu slicna misljenja, jer porodica bi nam svima trebala biti svetinja ako smo normalni ljudi. sreca je pa velika vecina zena nisu feministkinje, mnoge od njih se prema tome zgrozavaju jednako kao i muskarci

Подели на овим сајтовима

Не читаш шта пишем. Одговараш ми на оно што нисам написао. Пишеш ми о тој Анити, иако ја уопште нисам њу имао на уму (нити знам за њу), већ Брајану и још пар других, мање експонираних. Нервозно спамујеш тему видео клиповима, као да не знаш да то нико нема времена да прегледа и да су то исто радили неки твоји опоненти у дискусијама. И још много ствари... Види се да си опасно љут (можда с правом) на те жене које су те повредиле. Али то не сме да ти буде извор генералних ставова. Мислиш да ће тако да ти буде лакше? Неће, биће ти још теже. Искуство.

Pisem ti o Anti jer je ona t koja je dobila pretnju smrcu, i otkazala govor i onda od toga praavila politicki marketing.

Oprosti sto spamujem klipovima jednostvno sam previse informaacija dobio poslednjih nedelju dana istrazujuci taj feministicki pokret i ne mogu lepo d slozim argumente. Izvini stvarno.

Ako imas vremena pogledaj, mozdaa se slozish sa njima, mozd i ne.

Подели на овим сајтовима

Ma ja mogu da trazim sta god hocu, ono sto ja pricam jeste da ove feministkinje prave kulturni marksizam.

Kazes ne trze zakone.. hoces da kzes da ne trze kvote?

Hoces d kaazes da ne laazu masno?

Meni se cini da ti stavljas znak jednakosti izmedju feministkinja i zena...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

to sto si ti naveo sui samo direktne stete, problem je sto su indirektne mnogo gore, to su rastureni brakovi vrlo cesto iz feministickih pobuda, pa jos ako su tu mala dijeca to je katastrofa za njih, to je jedna grupacija, druga , ona mladja nikada i ne stupi u brak sa takvim feministickim stavovima i filozofijama, sve to kad podvuces  mozes zakljuciti da je to jedan od udara na porodicu,

Tu se vec debelo razilzimo. Svaka zena ima pravo iz feministickih ili bilo kojih pobuda da rasturi brak.

Niti se slzem da drustvo treba cuvati i usmeravati.

To hoce feministkinje da usmeravaju drustvo u svom prvcu preko drzave, neki drugi hoce da usmeravaj udrustvo u svom pravcu.

Da se j pitam, instituciju gradjanskog braka bih totalno UKINUO, i brak bih sveo n ugovor izmedju muskarca i zene kakav god hoce da potpisu. Ako hoce da dele imovinu na pola u slucaju razvoda, neka dele.

Mislim da je ono sto unistava sve to, sama institucij braka na pogresnim osnovan izgradjen i trazi ozbinju reformu.

Види се да си опасно љут (можда с правом) на те жене које су те повредиле. Али то не сме да ти буде извор генералних ставова. Мислиш да ће тако да ти буде лакше? Неће, биће ти још теже.

Polako ljutnj prolzi, polko shvatam zensku prirodu, nacin na koji se zaljubljuju, zasto varaju... osnovna greska u mom razmisljju je sto sam mislio da su zene iste ko muskarci. Pa da odredjene zakone koje sam primetio na mojim drugovima i meni, koji generalno vaze vise manje za sve muskarce - vze vise manje za sve zene.

Prvo je odanost. Mislio sam da je zena odana na isti nacin na koji i muskarac. Tu sam pogresio... zena svakako moze da bude odana ali ne na isti nacin kao i muskarac.

Druga je nacin zaljubljivnja. Mislio sam da se zene vezuju i zaaljubljuju na isti nacin na koji i msukarci. Opet ne....

I razlog mog neuspeha u vezama je to sto sam posmtratrao UPRAVO po predrasudi da smo isti... i onda sam razmisljo sta bih ja voleo sebi i kako bi mene neka devojk vezala za sebe i to radio devojkama. Poklanjao paznju itd.

Sto je u sustini pogresno.

Dakle ta ljutnja je samo proizvod toga sto sam shvatio koliko saam se samozavaravao.

Mislim da je prica o tome da su zene i muskarci jednaaki, skodljiva po muskarce prvenstveno..mislim da su zene socijalno mudrije, vestije i sposobnije od nas... i zato nismo jednaki.

Подели на овим сајтовима

Evo recimo ja imam cetri predrasude o zenma.

1. Zene se teze zljubljuju nego muskarci i redje romaanticno vole

2. Zene varaju cesce nego muskarci

3. Zene hladokrvnije lazu nego muskarci

4. Zene su veci materijalisti i vise uzivaju u luksuznim dobrima nego muskarci.

Bas me zanim ko ce d me ubedi d nisu tacne....

i ajd da vidim ko ce da mi zabrani da mislim tako.

Ja odgovorno tvrdim i najiskrenije kazem da  u zivotu svom nisam upoznao zenu koja bi mogla da iskreno voli muskarca koji ovako razmislja  o njoj... bez uvrede Mladjo, ali zamisli da imas curu, ispricas joj sve ovo i zavrsis sa "volim te"... samo bi te pogledala i otperjala u nepoznatom pravcu...

A inace:

1. Muskarci se teze zljubljuju nego zene i redje romaanticno vole

2. Muskarci varaju cesce nego zene

3. Muskarci hladokrvnije lazu nego zene

4. Muskarci su veci materijalisti i vise uzivaju u luksuznim dobrima nego zene.

I ja bih takodje bas voleo da vidim ko ce da me ubedi da ovo nije tacno 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...