JESSY Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 да ли имате свој став о томе...? да ли за вас то уопште битна ставка...? да ли имате једно мишљење када је мушкарац у питању а другачије када је жена у питању.....? зашто је некима потребна старија особа...( или доста млађа)...? Rassoban and ines је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 да ли имате свој став о томе...? да ли за вас то уопште битна ставка...? да ли имате једно мишљење када је мушкарац у питању а другачије када је жена у питању.....? зашто је некима потребна старија особа...( или доста млађа)...? И бре Џес ....па шта вреди шта мислимо ....кад то мож да буде лоше.. ..како то наша црква каже јел беше 15 година максимум Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 И бре Џес ....па шта вреди шта мислимо вреди,вреди, Боки.... како то наша црква каже јел беше 15 година максимум не верујем да се то примењује у пракси.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ako me sadasnja zena sutne onda cu da mislim sve najbolje , do tad sam rezervisan Плутон, GeniusAtWork, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 вреди,вреди, Боки.... не верујем да се то примењује у пракси.... Канонски треба.. Пракса, к`о што рече-од попа до попа... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Мишљења сам да треба ту негде да буду са годинама, приближно. Milica89 and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ja ne smem ništa da mislim. Žena mi mlađa 12 godina (imala 26 kad se udala za men da ne pomislite da sam pedofil). Kaludjerovic Sreten, Дејан, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Nemam neki odredjeni stav. Ne govorim iz svog ugla,ja nikad necu da se udam. Ali ovako,ukoliko postoji razlika,bolje je da zena bude mladja. P.s. Ako se vole,ne vidim apsolutno nikakav razlog da ne zive srecno do kraja zivota uprkos svemu,pa i godinama.Predrasude,predrasude,predrasude i predrasudama nikad kraja. Dexi and Вук самотњак је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Немам ништа против да је мушкарац старији 10-15 година. Kaludjerovic Sreten, Dexi, звончица and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ko šta voli, nek radi. Što se mene tiče ono kontam 4 godine mlađa maksimalno, možda je čak i 4 mnogo 3 ipak, mada ne znam baš. A što se koliko starija može da bude pa jedno do 5-6 godina mogu da tolerišem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Само да поменем, да Црква "гледа" на разлику међу младенцима већу од 15 година-у било којој релацији... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ja sam stariji od zene 5 dana. A inace ne znam,zavisi moze da bude i neprirodno a moze i da deluje sasvim normalno,ali to sve zavisi. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 А не беше 14 године за старији муж и 8 за старију жену? У противно код владику. Мени је у ред: 4 год. старији муж и 2 год. старија жена. Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Stariji treba da bude muskarac jer zene brze stare. Evo gledam ove sajtove za upoznavanje,devojke moje godiste izgledaju kao zene od preko 40. Zato je moja interesna grupa 90,91 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Nisam nešto za toliko veliku razliku od preko 10 godina... najbolje vršnjaci ili da je muškarac stariji 5-6 godina. Rassoban је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука