Jump to content

Да ли се напијете некад? Не буквално, већ онако.

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли се напијете некад?  

39 члановâ је гласало

1. 1. Да ли се напијете некад?

• Годишње једном
      5
    • До три пут' годишње
      3
    • Ту и тамо
      21
    • Никада, али никада
      7
    • Некада сам пио, сада више не
      3

Препоручена порука

Моја тактика је баш то, да само конзумирам само најбоља пива (изузетак је неко веће друштво, прославе, журке, ту пијем што и сви). Проверени лек против претеривања у алкохолу. :)

Подели на овим сајтовима

Чисто да иде уз тему... Овде јој је место. Аца брат каже да је он своје буре одавно попио. Сад је време за киселу воду. sHa_sarcasticlol

We are drinkin' beer,
We are drinkin' gin,
No matter what's in bottle
We are drinkin' everything...

http://www.youtube.com/watch?v=OiPGRRd448Q

Подели на овим сајтовима

Bukvalno ? Jednom.

Bilo je to pre nekoliko godina. Pila sam,ne razmisljajuci o posledicama.Bila sam ocajna,zivot mi je pukao,ja sam pukla.Uopste nisam bila srecna a  to osecanje koje ne umem da identifikujem ni danndanas se samo pojacavalo kako je kolicina alkohola u krvi rasla . Pozelela sam da demonstrativno napustim skup i da odem kuci pesice,sto je bilo nedopustivo,ipak sestra slavi rodjendan i pocetak veze,dok ja nikad nisam imala manje razloga za slavlje.Proslava licne propasti,moglo bi se reci...

Zamolila sam M... da me otprati do kuce.

Kad sam dosla kuci,ocaj. Plakala sam,zamalo da se udavim u suzama .  0405_feel 

I sada pijem,ali nikad kao tad. Jedno ili nijedno.A sve cesce ovo drugo.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Обзиром да имам скоро пола века, и обзиром да ми се такво "пијанство" догодило нааајвише 5 пута у животу, статистички гледано - једном у 10 година. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ako ne bas opijanje nego "malo nas uvati" znaci onaj osecaj opste opustenosti i prijatna toplota u stopalima onda da tu i tamo ali ako znaci pricam gluposti  i izvodim svasta onda kategoricki ne.

Подели на овим сајтовима

Uh sad bih napisao esej al ne bi bilo prikladno xD

U zadnje vreme pijem retko i to umereno - Kad izadjem sa drustvom jednom mesecno i ponekad (mozda jednom u 3 meseca) kod kuce kad zapadnem u veliko ocajanje i bezvolju. To su i ranije bile okolnosti pod kojima sam pio samo sto sam se vidjao sa drustvom 2-3 puta nedeljno a pio kod kuce isto toliko cesto... i to u velikim kolicinama. Uvek bih se najvise prebio kad bih pio sam. Znaci safe to say- alkos. xD Preterao bih s vremena na vreme toliko da sam mislio da cu da umrem. Desavalo se da nisam mogao da ustanem iz kreveta do 8 uvece dok mi puca glava i sve iznutra. Verujem da je osecaj kao kad bi imao zadnji stadijum tumora na jedan dan. Ali kad bi me proslo osecao bih euforiju, zahvalnost i smirenost u isto vreme. Za tim sam i tragao na kraju krajeva.

Sada sam hvala Bogu u mirnijoj fazi vec duze vreme ^.^

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...