Jump to content

Да ли се напијете некад? Не буквално, већ онако.

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли се напијете некад?  

39 члановâ је гласало

1. 1. Да ли се напијете некад?

• Годишње једном
      5
    • До три пут' годишње
      3
    • Ту и тамо
      21
    • Никада, али никада
      7
    • Некада сам пио, сада више не
      3

Препоручена порука

Bukvalno ? Jednom.

Bilo je to pre nekoliko godina. Pila sam,ne razmisljajuci o posledicama.Bila sam ocajna,zivot mi je pukao,ja sam pukla.Uopste nisam bila srecna a  to osecanje koje ne umem da identifikujem ni danndanas se samo pojacavalo kako je kolicina alkohola u krvi rasla . Pozelela sam da demonstrativno napustim skup i da odem kuci pesice,sto je bilo nedopustivo,ipak sestra slavi rodjendan i pocetak veze,dok ja nikad nisam imala manje razloga za slavlje.Proslava licne propasti,moglo bi se reci...

Zamolila sam M... da me otprati do kuce.

Kad sam dosla kuci,ocaj. Plakala sam,zamalo da se udavim u suzama .  0405_feel

I sada pijem,ali nikad kao tad. Jedno ili nijedno.A sve cesce ovo drugo.

:mazenje:сестро подели са нама ако те нешто мучи....

Па да после пијемо заједно од радости!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Ja pijem kad k tomu imam dobro društvo, povod i raspoloženje, kad sam bio mlad svi smo imali sve to troje svaki dan i društvo i povod i raspoloženje. Sada ne možeš više sastavit društvo, sve bolesno nekakvo, onog infarkt, ovog tlak, onom šećera ili holesterola višak itd. Kad može jedan, druga dva ne mogu, kad ta dva mogu treća tri ne mogu, nikako se naći. Povoda za slavlje je sve manje a raspoloženja isto, meni je sad dosta jednom ili dva puta mjesečno zaviriti u kafanu ili pivnicu, neki bar  a za mlada je to bilo dosta češće. A jednom smo se napili mi gimnazijalci u vozu s nekim navijačima kad smo se vraćali iz Beograda sa sajma knjiga, nekakva ekskurzija bila, nije nam radilo grijanje u vagonu, jedva sam sa stanice došao kući. Još sam stigao neke kolegice poispraćat kućama, kad sam došao svalio sam se u krevet ko balvan i prespavao cijeli vikend.

Čochtan Brandy už to nepij !

BON PARI Vašku nepij pivo

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...

Морам да признам да се некад пило...:-) Викенд петак, субота излазак и то годинама.

Али временом све мање. Некада мамурлук је трајао пар сати и то је то, а посчедњих година деси ми се у месец-два да мало претерам па ми треба три дана да се саставим....

Генерално више ми не прија и ретко пијем

Подели на овим сајтовима

Заоркужио сам ово једном годишње, да не испадне баш да никад. Генерално баш ретко пијем, а још ређе да се напијем, али ако је нека весела прилика, не правим се много паметан :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

мала анегдота: 

заљубио се ја тако (по 300 000дити пут) у неку своју другарицу, па онако као потрчко идем за њом, скидам звезде с неба само да би ме погледала, ма мислим будала, али оно, научи човек да живи са својим дефицитима  :))) и једно вече ми као нешто да се нађемо, срећем њу са једним Турчином. Као он јој је пришао, и онда ми као хајде да прошетамо са њим, да му некако покажемо град итд, кад не лези враже, моја верна љуба и Турчин крену да се допадају један другом, и то онако да ја све то видим. Ништа мени није јасно, ја онако мало збуњен и у једном тренутку видим ја он је држи за руку!!! Наравно, шок, оће мозак да експлодира, не знам шта ћу са собом, не знам ни где ћу, а звао дотичног господина да одемо до мог стана да се ја пресвучем да бисмо касније сви изашли. Ништа, ја прогутам кнедлу - дао човек реч, где ћу сада да драмим и терам све у першун, и ми тако изађемо... не задуго, ето они изађоше и ја наравно укапирам колико је ту сати и онако као драма квин само одем љут и намрштен. Руку на срце, верна љуба се није много потресла. Но, ето ја касније чујем аргумент верне љубе како је она коментарисала њеног дивљег муслимана и нас двојицу православаца (придружио се још један пријатељ у клубу) - Ето оче, ви мене грдите зашто муслиман, а он је једини те вечери пио ред бул, док су ови наши пили неки алкохол... (!!!)  :0222_shocked:  joooj и тако ја уђох у ону групу која пије... ее шта ти је живот! :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Мислио сам на питање када попијете мало па вас у'вати. Зна се шта то значи. Попили смо мало, дрмнуло нас и тако то.

Ponekad ili kako anketa kaže "tu i tamo".

Nikada se ne opijam, nego baš do tog stadijuma u kome "te u'vati". Granica se mora znati u svemu, a u piću posebno. 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Волим попит' волим загаламит'   :pivo:   :smil443643319dc3d:...

Попијем ''ту и тамо'' само када је неки повод у питању. Славе, свадбе, крштења, гледање спортских догађаја, изласци увече, првог и 15ог у месецу, на пецању, или неко необавезно окупљање са друштвом...

А оно, да се напијем па да ме блам сутра ујутру да погледам листу позива и поруке на мобилном, јако ретко.

Подели на овим сајтовима

popijem ponekad tu i tamo casicu vina,flasicu ili casicu piva :D sve umjereno nije lose, da ne zaboravim casicu lozovace nekad drmnem valja se :D da sam pjanica nisam

Подели на овим сајтовима

Nikada u zivotu nisam pio alkohol. Probao sam, ali me ne privlaci.

U bre pa de proba alkohol.

Probaj ti pivo, rakiju, vino.....

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...