Jump to content

Да ли се напијете некад? Не буквално, већ онако.

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли се напијете некад?  

39 члановâ је гласало

1. 1. Да ли се напијете некад?

• Годишње једном
      5
    • До три пут' годишње
      3
    • Ту и тамо
      21
    • Никада, али никада
      7
    • Некада сам пио, сада више не
      3

Препоручена порука

Мислио сам на питање када попијете мало па вас у'вати. Зна се шта то значи. Попили смо мало, дрмнуло нас и тако то.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Мислио сам на питање када попијете мало па вас у'вати. Зна се шта то значи. Попили смо мало, дрмнуло нас и тако то.

ali to se ne računa kao pijanstvo, ako te tri dana nije sramota onda nema govora o pijanstvu :D

Подели на овим сајтовима

I ja pijanstvo racunam samo kad se sutra ne secam bas svih detalja. Ovo ostalo nije pijanstvo, dok znam sta radim :)

Sjedi Mujo u kafani i trusi pive i rakije, sve jednu za drugom. Ulazi Haso, sjeda za stol i gleda u nevjerici Muju pa pita:

- Bolan, Mujo, jes' ti normalan, šta će ti Fatina slika na stolu?

Mujo strese rakijicu pa reče:

- E, to mi je alkotest ...

Haso ga zbunjeno pogleda:

- Kakav alkotest, crni Mujo?

Mujo se nasmije i reče:

- Kad mi se Fata počne sviđati, znam da sam mrtav pijan! :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Мене је и дан данас срамота свога првога правог пијанства. Пунолество другара из средње, убијен као звер на хитној 5 инфузија. Од тада само сок...

citat.jpg

Подели на овим сајтовима

Kad se zalomi. :ani_biggrin:

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Кад сам била млада и блентава да 7896634 Али буквално од две, три ђус-водке (тада је то било модерно да се пије :D  ) - патос...

Још увек сам млада као и блентава :D  али жељу за алкохолом немам ИЧ. Чак ми је и од саме помисли мука а камоли од мириса или, још горе, укуса... И тако веше од десет година.

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Greh iz perioda najranije i rane mladosti. :(

Dešava se i u ovo vreme po nekad da popijem malo više nego što treba. Mnogo opasno za svakog ko je bio sklon češćem opijanju jedno vreme svog života.

Sve se može uz Božiju pomoć. Mada je odluka na nama. Treba izbegavati mesta iskušenja ako smo slabi na piće, i moliti se Bogu da nas sačuva pada dok smo u takvom okruženju. Kao i jaku, začinjenu hranu ako je alkohol u blizini.

I mislim da čovek treba ako ne da potpuno izbaci alkohol, a ono da ga dosta smanji kad predje 30-35 godina života(meni je sada skoro 29). Vala je tada (krajnje) vreme da se uozbiljimo i počnemo paziti na zdravlje tela(i duše) koje počinje da bude sklonije bolestima i trajnim navikama, kako dobrih tako i loših.

"Sve mi je slobodno, ali nije sve na korist; Sve mi je slobodno, ali neću da što ovlada mnome" ;)

Подели на овим сајтовима

Ја стварно не могу. Два пива Guinness (подразумева се), или два Пелинковца. И нема шансе више, не прима организам, не могу више ни да принесем устима. Некад је то спасоносно што знам да не могу да се препијем, а некад ми је жао јер ми дође понекад да се поштено "олупам".  sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

Два пива Guinness (подразумева се), или два Пелинковца. И нема шансе више, не прима организам, не могу више ни да принесем устима

E vidis, a ja kada popijem dva piva imam bas obrnut problem ... :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...