Anika Написано Децембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2019 Kamicak, ovo si ti s mamom? Koja slicnost! Smaragdni kamičak, Аристарх and Душица је реаговао/ла на ово 2 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Децембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2019 Da, tu imam devet meseci. Биљана, два, Аристарх, Душица and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2019 Ista si mama. Smaragdni kamičak and Душица је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2019 пре 18 часа, Jestira. рече Zbogom forumaši voli vas Ana B. Jednostavno ovaj forum nije više dostojan mog pojavljivanja ... Do prve zgodne prilike. Nes ti daleko. ? пре 21 часа, goranger рече Daj na #muska lepota ti si prvi s desne, ne? Poznat mi je taj pogled i osmeh E provali me, a taman sam pomislio da sam dobro sakrio svoj indetitet.? Jestira. and Аристарх је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Децембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2019 On 9.12.2019. at 9:41, Flojd рече Не плаши децу!!! Jestira., Kafanski amater, Душица and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Децембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2019 Kafanski amater, Биљана, два, Milica Bajic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Децембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2019 Душица, Чунга Лунга, Дуња and 9 осталих је реаговао/ла на ово 10 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Децембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2019 Ajoj kako se tada đuskao fudbal sa bratom hihih Дуња, Чунга Лунга, AnaLaz and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2019 I sa sestrom Milica Bajic, Smaragdni kamičak, Јелена М. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Децембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2019 @Nikola Stojanovic kakva ljubav ♥️? Smaragdni kamičak, ines and Поет је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2019 @Milica Bajic I posteri na zidu. :D:D Smaragdni kamičak and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Децембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2019 @Nikola Stojanovic vidi se slabo ali dovoljno Smaragdni kamičak and Поет је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Јануар 6, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2020 geronymo, Milica Bajic, Дуња and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 10, 2020 Пријави Подели Написано Април 10, 2020 Nema si nista lepse od detinjstva. <3 Дуња, Maslacak_, Чунга Лунга and 8 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Април 10, 2020 Пријави Подели Написано Април 10, 2020 Чунга Лунга, Поет, Milica Bajic and 6 осталих је реаговао/ла на ово 7 2 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука