Jump to content

Утисак недеље више није на Б92?

Оцени ову тему

feeble

Препоручена порука

A odakle tebi ideja da oni gube novac zog ovoga?

Koje to pokazatrelje imas da tvrdis to?

Ja tvrdim na osnovu toga sto se radi o privatnoj firmi koja zna da stiti svoje interese ( valjda je to barem vama liberalima jasno, hajde da je RTS pa ga drzava finansira, pa ovo pa ono ..).

Znaci znaju kolika je gledanost emisije, koliko novca dobiju od reklama recimo a znaju i koliko bi dobijali da emituju narodnjake u to vreme ... I lepo sabrali, oduzeli i odlucili ..

Trpeli je do 6 meseci pre isteka ugovora ( siuguran sam da postoji nekakva kjlauzula sa pola gidine "lufta" za ugovorne strane ), sacekali i ispostavili noviu ponudu. Hoces-neces ... Nije htela -do vidjenja ..

E sada sto su tvoje simpatije na njenoj strani pa trazis neko politicko opravdanje je tvoj izbor, moje simpatije su na drugoj strani  pa u svemu vidim ekonomski interes .. Jer nikakvog ekonomskog iunteresa ne vidim u njenoj emisiji dok bi Ceca na primer u tom terminu donosila vece prihode toj TV stanici ..

A sve ostalo, tipa prete da ce im uzeti frekfenciju, politicki pritisak itd su samo spekulacije ... kako ti rece seseljevskog tipa ...

;)

Ne.

Подели на овим сајтовима

A odakle tebi ideja da oni gube novac zog ovoga?

Koje to pokazatrelje imas da tvrdis to?

Ja tvrdim na osnovu toga sto se radi o privatnoj firmi koja zna da stiti svoje interese ( valjda je to barem vama liberalima jasno, hajde da je RTS pa ga drzava finansira, pa ovo pa ono ..).

Znaci znaju kolika je gledanost emisije, koliko novca dobiju od reklama recimo a znaju i koliko bi dobijali da emituju narodnjake u to vreme ... I lepo sabrali, oduzeli i odlucili ..

Trpeli je do 6 meseci pre isteka ugovora ( siuguran sam da postoji nekakva kjlauzula sa pola gidine "lufta" za ugovorne strane ), sacekali i ispostavili noviu ponudu. Hoces-neces ... Nije htela -do vidjenja ..

E sada sto su tvoje simpatije na njenoj strani pa trazis neko politicko opravdanje je tvoj izbor, moje simpatije su na drugoj strani  pa u svemu vidim ekonomski interes .. Jer nikakvog ekonomskog iunteresa ne vidim u njenoj emisiji dok bi Ceca na primer u tom terminu donosila vece prihode toj TV stanici ..

A sve ostalo, tipa prete da ce im uzeti frekfenciju, politicki pritisak itd su samo spekulacije ... kako ti rece seseljevskog tipa ...

;)

Odakle mi ideja? Iz iznetih informacija.

Nije joj istekao ugovor, te će sve jedno morati da joj plaćaju i za neemitovane emisije jer oni krše ugovor ("klauzula sa pola gidine lufta" je besmislena i niko ne pominje da postoji, ne fantaziraj). Zapravo se i tu vidi da se ovo radi bez bilo kakve ekonomske i uređivačke logike i prilično nestrpljivo jer mogli su da sačekaju nekoliko meseci i da niko ništa ne može da im prigovori ali neko je izgleda bio nestrpljiv i naredio da se ovo rešava odmah.

Gube i novac od sponzora jer suprotno tome što pišeš ne emituju narodnjake i Cecu u tom terminu, emituju filmove, koji ni vremenski nemaju toliko reklama koliko je emitovano tokom Utiska, a pitanje je i da li reklamni sekund ima istu ili znatno nižu cenu. Da su oni imali neku prime-time emisiju spremnu da ubace u taj termin, cela priča bi možda delovala drugačije, ovako su bez bilo kakvog razloga (osim cenzire) skinuli jednu od najgledanijih emisija.

Okolnost da ti ne vidiš ekonomski interes u Utisku nedelje i trabunjanje o neisplativosti je besmisleno jer reklame su se vrtele za vreme Utiska... u ogromnoj meri... a to ti je jedini indikator isplativosti (gledanost je samo u funkciji privlačenja sponzora).

I ponovo, niko ne kaže da B92 kao privatna firma ne zna da štiti svoje interese, niti da bi neko tu trebalo da im se meša, već primećujemo da u ovom slučaju B92 radi protiv svojih ekonomskih interesa (i to sasvim očigledno), pa zaključujemo da je to gotovo sigurno zbog pritiska vlasti... baš zato što znamo da B92 sigurno ume da zaštiti svoje interese a to ne radi (osim ako im nije interes da se dodvore Vučiću).

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

i još će da je trpe 

dobija pare a nema emisiju :)

Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim .

Подели на овим сајтовима

već primećujemo da u ovom slučaju B92 radi protiv svojih ekonomskih interesa (i to sasvim očigledno), pa zaključujemo da je to gotovo sigurno zbog pritiska vlasti...

А можда ни они, попут Великог Вође, не желе да живе добро док народ пати. Топлота Његове душе се незадрживо шири овом земљом, оплемењује је и крави и најтврђа капиталистичка срца медијских могула. 

Подели на овим сајтовима

Beograd i rat 1999 se vraća na ulice,bez učešća inostranog ali biće dosta onostranog.

Reč duša gubi svaki smisao,jerbo će biti borba za 7 milijona duša,koju može pokupiti samo jedan.

Prosto čoveku pozli kad krene nešto poznato a loše,da se ponavlja.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Advokatima ne pada na pamet da prestanu sa strajkom, sudjenja se masovno odlazu, zeleznica jutros nije radila, i oni stupili u strajk, a prosvetari krecu od sutra! Maaasala! :)

"Обратио си плач мој у игру мени,

растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12)

Подели на овим сајтовима

Advokatima ne pada na pamet da prestanu sa strajkom, sudjenja se masovno odlazu, zeleznica jutros nije radila, i oni stupili u strajk, a prosvetari krecu od sutra! Maaasala! :)

Meni stvarno nije jasno zasto kad nam je Decko svima lepo objasnio kako nam cena prosecne potrosacke korpe opada a standard raste. Toliko se svesrdno i nesebicno zalozio da svi lepo shvate kako nam je bolje da je za tu plemenitu svrhu uzeo i sve udarne termine na svim medijima. A Olja da ima bar malo saosecanja prema ovom mucenom, neinformisanom narodu, sama bi trebala da se odrekla svoje emisije a ne ovako. cccc

Подели на овим сајтовима

Meni stvarno nije jasno zasto kad nam je Decko svima lepo objasnio kako nam cena prosecne potrosacke korpe opada a standard raste. Toliko se svesrdno i nesebicno zalozio da svi lepo shvate kako nam je bolje da je za tu plemenitu svrhu uzeo i sve udarne termine na svim medijima. A Olja da ima bar malo saosecanja prema ovom mucenom, neinformisanom narodu, sama bi trebala da se odrekla svoje emisije a ne ovako. cccc

Samo polako. Dolazi zima, a "kad sneg pokrije breg - svaka zverka pokaze svoj trag". Survao se vecinski Milosevic, survao se vecinski Kostunica, survao se vecinski DS... Pocetna Vuciceva pozicija je nesto bolja od prethodnika u tome sto trenutno nema pomena vrednu politicku opoziciju, ali ima poprilicno ekonomski iscrpljen narod. Videcemo, ipak se ne moze dugo ziveti od uzivanja u emotivno nabijenim nastupima Vodje u udarnim terminima svih medija, kako rekoste, krce creva...

A sto se tice raspleta "slucaja Beckovic", obzirom na trenutno stanje u drzavi, mislim da ce se zavrsiti mukom, ono, svako cudo tri dana... Da sam na mestu Vodje, ja bih se zabrinuto zamislila nad tim mukom...

"Обратио си плач мој у игру мени,

растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12)

Подели на овим сајтовима

Samo polako. Dolazi zima, a "kad sneg pokrije breg - svaka zverka pokaze svoj trag". Survao se vecinski Milosevic, survao se vecinski Kostunica, survao se vecinski DS... Pocetna Vuciceva pozicija je nesto bolja od prethodnika u tome sto trenutno nema pomena vrednu politicku opoziciju, ali ima poprilicno ekonomski iscrpljen narod. Videcemo, ipak se ne moze dugo ziveti od uzivanja u emotivno nabijenim nastupima Vodje u udarnim terminima svih medija, kako rekoste, krce creva...

A sto se tice raspleta "slucaja Beckovic", obzirom na trenutno stanje u drzavi, mislim da ce se zavrsiti mukom, ono, svako cudo tri dana... Da sam na mestu Vodje, ja bih se zabrinuto zamislila nad tim mukom...

http://www.youtube.com/watch?v=3_7fYTObkrw

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Interesantna razmisljanja, naravno na "basarovki" nacin :)

http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/srbija_crvena_banovina.881.html?news_id=289986

Kočijaški rečnik. Šta se svelo novnirastvo, na reč koja počinje slovom M, i to odmah u prvoj rečenici, sramota...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Већ сам се бринуо за просветаре, 'ел су 'живи'!? За време бивших власти, штрајковаше свако мало :)))

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Interesantna razmisljanja, naravno na "basarovki" nacin :)

http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/srbija_crvena_banovina.881.html?news_id=289986

Бас... :)

А Radosh von Ljusich :))) му је омиљени лик из ове наше политичке менажерије..

Подели на овим сајтовима

Saopštenje B92 o "Utisku nedelje"

Četvrtak 2.10.2014 | 10:32 | Izvor: B92

Beograd -- Kompanija B92 saopštava da se pregovori sa autorkom emisije "Utisak nedelje" Oljom Bećković i PG "Mreža" nisu pokazali uspešnim:

"Kompanija B92 sa žaljenjem konstatuje da se napori i predlozi za poboljšanje dugogodišnje saradnje sa autorkom emisije „Utisak nedelje“ Oljom Bećković i Produkcijskom grupom „Mreža“, nisu pokazali uspešnim.

Ishod pregovora kompanije B92 o nastavku saradnje sa Oljom Bećković i PG „Mrežom“ takav je da je od strane autorke emisije „Utisak nedelje“ i produkcijske kuće došlo ne samo do odsustva razumevanja i podrške nego i do teškog narušavanja profesionalne etike izjavama datim u javnosti i optužbama za navodne ucene i ultimatume, a sa očiglednom namerom diskreditacije kompanije B92.

Rukovodstvo B92 razočarano je ponašanjem gospođe Bećković naročito ako se uzme u obzir 12 godina saradnje i vernosti, ulaganja u nju oko 2 miliona evra i značajna promocija širom B92 mreže kao i na drugim mestima.

Iz svega navedenog, zaključak koji bi mogao da se nametne je da Olja Bećković i PG „Mreža“ svoje pogrdne izjave koriste kako bi stvorili negativnu atmosferu, narušili ugled i izvršili pritisak na slobodu uređivačke politike kompanije B92, a sve u pokušaju da poboljšaju svoje pregovaračke pozicije.

Iz svega navedenog dalja saradnja kompanije B92 sa Oljom Bećković i PG „Mrežom“ predstavljaće težak izazov.

Menadžment B92"

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=10&dd=02&nav_category=12&nav_id=906564

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...