florenntina Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Активизам преко друштвених мрежа је имагинарна категорија. Друштвене мреже служе за додатно анестезирање поприлично инертног јавног мњења. Друштвене мреже могу бити начин лакше комуникације, али су људи демонстрирали целу једну декаду, у којој није било ни мобилних телефона. Могу бити и извор информисања, али нису реална акција, чак супротно. Зашто сматрам да Оља није личност за коју се вреди борити, односно да баш она буде катализатор неке борбе "против"? Зато што јој је стало једино до личног интереса, што је доказала милијарду пута, што и сада јасноставља до знања да ће цела фрка да стане ако јој се врати емисија, у термину који њој одговара, на телевизији која њој одговара. Устати да браниш такву особу значи испасти будала једном кад она договори своје термине, каже "е сад је све у реду!" и обесмисли све то за шта си се ти борио. Не би био први пут да се тако нешто деси, и опрости што нећу да испаднем будала. Не смета ми критика ставова, смета ми када се критика спусти на неки лични ниво, односно прозивку, посебно када се упућује за ствари које апсолутно не стоје и које не можеш ни да претпоставиш, јер не знаш ништа о мени. Aktivizam preko drustvenih mreza postaje jedino moguce sredstvo informisanja i moguceg dogovora za akciju i to je na zalost realnost Srbije! Opet i opet... "ne ustajem ja za Olju nego ustajem protiv jednog beskrupuloznog i perfidnog pokusaja aktuelne politicke elite da ukine i ovo malo slobode medija u Srbiji i zavede jednoumlje" Isto bih ustala, kao sto sam i ustajala i da je ta politicka elita SPS, DS, DSS ili bilo ko drugi. Npr. Evo jos nekoga koga bas ne gotivim ali bih potpuno podrzala ovu pesmu... Lep dan Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Vučić definitivno ima piramidalni sistem slobode,pogotovo kad je učio generala koji je profesionalac kako da se uhvati u koštac sa vandrednom situacijom.(naprimer) Mene takvi Ajnštajni ne zanimaju u smislu straha, niti se plašim njih, niti se plašim da skrenem pažnju na njih. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Opet i opet... "ne ustajem ja za Olju nego ustajem protiv jednog beskrupuloznog i perfidnog pokusaja aktuelne politicke elite da ukine i ovo malo slobode medija u Srbiji i zavede jednoumlje" Ovo je tvoja interpretacija. Njoj je ponudjeno da radi istri posao na drugom kanalu privatne TV stanice na kojoj je i do sdadas radila ali "primadona" nece ... Olja Beckovic je srpska proslost na srecu ... Cudi me da ti kao liberal odjednom zelis da uticesw na odluke vladsnika privatne firme a zarad politickih interesa ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 barone ko je njoj ponudio, Ajnštajn? Ovo je tvoja interpretacija.Njoj je ponudjeno da radi istri posao na drugom kanalu privatne TV stanice na kojoj je i do sdadas radila ali "primadona" nece ... Olja Beckovic je srpska proslost na srecu ... Cudi me da ti kao liberal odjednom zelis da uticesw na odluke vladsnika privatne firme a zarad politickih interesa ... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 barone ko je njoj ponudio, Ajnštajn? Pa B92 joj je ponudio da nastavi sa emisijom na Info kanalu . Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Pa B92 joj je ponudio da nastavi sa emisijom na Info kanalu . Si pogledao video koji je postavila fiona čini mi se na prošlim stranicama? Tu je i onaj tvoj prvi odgovor na toj strani koji sam citirao Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Si pogledao video koji je postavila fiona čini mi se na prošlim stranicama? Tu je i onaj tvoj prvi odgovor na toj strani koji sam citirao Nisam. Sta ima na njemu? Procitao sam da je B92 ponudio da nastavi da radi na njihovom informativnom kanalu poput Insajdera na primef . Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Nisam. Sta ima na njemu? Procitao sam da je B92 ponudio da nastavi da radi na njihovom informativnom kanalu poput Insajdera na primef . Pogledaj molim te na samom početku olja govori kako je izgledao sastanak,kad je dobila ponudu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Si pogledao video koji je postavila fiona čini mi se na prošlim stranicama? Tu je i onaj tvoj prvi odgovor na toj strani koji sam citirao to sam ga i ja pitala Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 to sam ga i ja pitala To ti verujem,do sad sam te već malo i upoznao Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Pogledaj molim te na samom početku olja govori kako je izgledao sastanak,kad je dobila ponudu. A zasto bih verovao njoj a ne izjavi B92? Pa i do sada se verovalo toj TV stanici? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 A zasto bih verovao njoj a ne izjavi B92? Pa i do sada se verovalo toj TV stanici? Dobro ako nećeš da veruješ ok, ali dozvoli onda meni da pravim opcije i pitanja verujući njoj. A istina nikad neće zakasniti. Dobro ti kažeš tv joj je ponudila i ona je odbila,kraj priče. Dobro ali nećemo da te slušamo sve dok postoji sumnja da nije tako. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Ovo je tvoja interpretacija. Njoj je ponudjeno da radi istri posao na drugom kanalu privatne TV stanice na kojoj je i do sdadas radila ali "primadona" nece ... Olja Beckovic je srpska proslost na srecu ... Cudi me da ti kao liberal odjednom zelis da uticesw na odluke vladsnika privatne firme a zarad politickih interesa ... Ne zelim da uticem na odluke vlasnika privatne firme nego da omogucimo vlasnicima da slobodno donose odluke u skladu sa svojim interesima a ne pod politickim ucenama da ce im se npr. oduzeti frekvencije ako ne postupaju u skladu sa direktivama politicke elite. Sto rece Olja "ne vidi samo onaj ko ne zeli da vidi" https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Dobro ako nećeš da veruješ ok, ali dozvoli onda meni da pravim opcije i pitanja verujući njoj. A istina nikad neće zakasniti. Dobro ti kažeš tv joj je ponudila i ona je odbila,kraj priče. Dobro ali nećemo da te slušamo sve dok postoji sumnja da nije tako. Pa upravo o tome se radi. Svako bira kome ce verovati. Ja njoj ili onoj Brankici iz Insajdera i slicnima iz ekipe DS-sa i protivnika Srbije necu nikada. Натан је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Pa upravo o tome se radi. Svako bira kome ce verovati. Ja njoj ili onoj Brankici iz Insajdera i slicnima iz ekipe DS-sa i protivnika Srbije necu nikada. E pa onda si isti u tom pogledu kao i b92 ni oni joj više ne veruju. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука