Jump to content

Утисак недеље више није на Б92?

Оцени ову тему

feeble

Препоручена порука

A da ponekad podignes glas i "protiv" nekoga ili necega, sta mislis   :)

Мислим да си безобразна. Нити ме познајеш, нити знаш шта радим, где и како, нити има било какве потребе да се правдам теби или било коме овако преко Интернета. Нити имаш било какво право да ме испитујеш са позиције неког умишљеног моралног ауторитета, јер то ниси, сем можда пред огледалом.

Онај коме одлучим да откријем ко сам и шта радим врло добро зна да таквих проблема у животу немам. Тај неко ниси ти, и зато нема потребе да на основу парцијалне слике коју исконструишеш о мени доносиш било какве закључке.

На крају, не видим како си успела да тако нешто извучеш из овога што сам испричао, јер сам врло детаљно образложио због чега Оља није неко за кога бих се заузео. То више говори о теби.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Kaд се бориш за права "Оље Бећковић" ти се бориш за права свих нас. Јер како су њу укинули данс, сутра ће неког другог, прекосутра неког трећег.

Не борим се ни за кога сем за њу. Када се борим за права неког у кога верујем, онда могу да идем до краја, Оља не заслужује да се било ко бори за њена права, јер ће остати апсолутно иста као што је била пре тога, и осећао бих се као будала после свега.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Теби није циљ прведно друштво, већ прведно друштво по твојој субјективној мери. Где је дозвољено оно што се теби свиђа, а забрањено оно што ти се не свиђа. То није праведност, то има неко друго име.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Теби није циљ прведно друштво, већ прведно друштво по твојој субјективној мери. Где је дозвољено оно што се теби свиђа, а забрањено оно што ти се не свиђа. То није праведност, то има неко друго име.

Pravedno drustvo po meni je drustvo u kome vladaju zakoni koji su doneti u parlamentu voljom vecine predstavnika biraca ...

Prema tome, vlasnik ili vlasnici B92 imaju prava da raspolazu svojom imovinom a gospodja Beckovic moze da ih tuzi ako misli da je ostecena .. 

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Не борим се ни за кога сем за њу. Када се борим за права неког у кога верујем, онда могу да идем до краја, Оља не заслужује да се било ко бори за њена права, јер ће остати апсолутно иста као што је била пре тога, и осећао бих се као будала после свега.

По мени се за једнака прва треба борити, не по томе ко ми се свиђа или не, и да ли у мојој глави заслужује или не. Сви требају имати једнака права и бити једнаки у правима. 

Pravedno drustvo po meni je drustvo u kome vladaju zakoni koji su doneti u parlamentu voljom vecine predstavnika biraca ...

По мени нема ништа праведно у томе ако већина бирача одлучи да убије мањину бирача - у твојој логии то је прведно друштво. 

Подели на овим сајтовима

По мени се за једнака прва треба борити, не по томе ко ми се свиђа или не, и да ли у мојој глави заслужује или не. Сви требају имати једнака права и бити једнаки у правима. 

По мени такви нису заслужили да за њих прстом мрднем, јер свака акција има и реакцију. Ако ћу ја да се борим за његова права, а он сутрадан опет да саучествује у гажењу и кршењу туђих права, и то још са позиције наметнутог ауторитета, ја бих био будала, јер радим не само против себе, него и против свих у својој околини.

Подели на овим сајтовима

По мени нема ништа праведно у томе ако већина бирача одлучи да убије мањину бирача - у твојој логии то је прведно друштво. 

A ovo je inace uobicajen deo programa vecine stranaka.

Jesi li nekada cuo da je zabranjeno pozivanje na ubistvo i zagovaranje istog?

Подели на овим сајтовима

По мени такви нису заслужили да за њих прстом мрднем, јер свака акција има и реакцију. Ако ћу ја да се борим за његова права, а он сутрадан опет да саучествује у гажењу и кршењу туђих права, и то још са позиције наметнутог ауторитета, ја бих био будала, јер радим не само против себе, него и против свих у својој околини.

Као што рекох, другачије гледм. Сви су једнки у првима... једнаки по правима и по одговорности. И за кршење права али и у остваривању права.

Тако исто важи и за Ољу Бећковић и за све.  Ја зе не бих борио за Бећковћку већ за поштовање прва у овој земљи. Али исто тако и одговорности. 

Ако бећковићк неком учини штету - молим лепо, казна. 

A ovo je inace uobicajen deo programa vecine stranaka.

Није, али се дешавало(хитлер је ако се сећаш "демократски изабран"). Ако се држиш смо тог принципа за правду (који је јако површан) доћи ће до ситуације где ће то опет да се деси. 

Подели на овим сајтовима

Као што рекох, другачије гледм. Сви су једнки у првима... једнаки по правима и по одговорности. И за кршење права али и у остваривању права.

Тако исто важи и за Ољу Бећковић и за све. 

A odakle "pravo" Olji Beckovic da vodi emisiju u udarnom terminu? Imam li i ja isto "pravo"? 

Подели на овим сајтовима

Није, али се дешавало(хитлер је ако се сећаш "демократски изабран"). Ако се држиш смо тог принципа за правду (који је јако површан) доћи ће до ситуације где ће то опет да се деси. 

Znas li ti sta je demokratski sistem i demokratija?

Slobodni, visepartijski izori koji se ponavljaju u odredjenom vremenskom razmaku i vrse se u skladu sa pozitivnim propisima.

Подели на овим сајтовима

A odakle "pravo" Olji Beckovic da vodi emisiju u udarnom terminu? Imam li i ja isto "pravo"? 

nemaš , jer nisi potpisao ugovor 

a nema ni ona iako je potpisala ugovor 

nisam neki fan O. Bećković , nemam potrebu da je branim

ja ovo doživljavam kao ne poštovanje važećeg ugovora ,koji je potpisan ,overen ....

mislim da je to veliki problem u ovoj državi

Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim .

Подели на овим сајтовима

nemaš , jer nisi potpisao ugovor 

a nema ni ona iako je potpisala ugovor 

nisam neki fan O. Bećković , nemam potrebu da je branim

ja ovo doživljavam kao ne poštovanje važećeg ugovora ,koji je potpisan ,overen ....

mislim da je to veliki problem u ovoj državi

Pa moze na sud da trazi odstetu....

Подели на овим сајтовима

Može 

Možda joj je to sledeći potez 

Videćemo 

Stsa bi ti uradila kada neko ne bi ispostovao ugovor?

Isla na RTS da uzivo izneses svoj problem pred Srbiju ili kod advokata?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...