florenntina Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Ја се не бојим ничег али ја сам луд, тако д нисм баш идеалан да коментаришем те ствари хаххаха U tome i jeste problem sto se i najmanja hrabrost i dizanje glave iz pepela, bar za momenat, danas u Srbiji dozivljava i tumaci kao ludost. Sve se okrenulo naopacke ili ja stojim na rukama pa mi perspektiva obrnuta Млађони, Paradoksologija, zuti car and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Код нас изгледа само жене имају нешто да се супроставе Некоме. Mislis MOZAK Nevena Zec, Paradoksologija, LISA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 U tome i jeste problem sto se i najmanja hrabrost i dizanje glave iz pepela, bar za momenat, danas u Srbiji dozivljava i tumaci kao ludost. Sve se okrenulo naopacke ili ja stojim na rukama pa mi perspektiva obrnuta мени баш супер... ко млад полуди том живот у весељу прође oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 мени баш супер... ко млад полуди том живот у весељу прође Bio je jedan lep grafit svojevremeno u BG-u :"Ko do sada nije poludeo e taj je stvarno lud" Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Bio je jedan lep grafit svojevremeno u BG-u :"Ko do sada nije poludeo e taj je stvarno lud" Ко овде не полуди, тај стварно није нормалан Пг and florenntina је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Kad smo vec kod ludila... Interesantno je da ljudi ovde "ludost", revoltiranost, bes ili kakogod mnogo cesce okrecu ka sebi nego ka izvoru frustracije. Npr. mnogo pre ce se desiti da ce ocajni otac ili majka, koji ne mogu da prehrane dete, skociti s mosta nego sto ce uzeti cepanicu i razbiti glavu npr. nekom lokalnom korumpiranom direktoru ili politicaru. Da se ne shvati pogresno, ne mislim nikako da je nasilje resenje, samo primecujem da postoji neki cudan strah koji ljude sprecava da reaguju, da pokusaju da se izbore za neko svoje pravo. Skloniji smo cini mi se pre i sebi oduzeti zivot nego li se pokusati izboriti za pravo na isti taj zivot. Nedavno mi je jedan prijatelj rekao..."vidis, strah-to ti je drugo ime za zlo". Dugo sam posle razmisljala o tome. I zaista, strah ubija ljubav i zato i ne cudi sto se ovde cesto stice utisak da ljudi kao da ne vole zivot ili smo se toliko srodili s mukom da nam tesko da je se resimo pa taman potonuli zajedno s njom... Ne znam, cudno je nekako sve to.... LISA, Ћириличар and Пг је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Da se ne shvati pogresno, ne mislim nikako da je nasilje resenje, Našalost jeste i to vrlo često jedino... zuti car and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Našalost jeste i to vrlo često jedino... Mozda kratkorocno, mada je i to upitno, ali dugorocno sigurno nije. Zna kako se kaze " Zlo radjanje, gotovo sudjenje"... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Nedavno mi je jedan prijatelj rekao..."vidis, strah-to ti je drugo ime za zlo" A strah je u stvari posledica osecanja da nas neko negativno ocenjuje ...ili da ce nas negativno oceniti... A to osecanje u Srbiji upravo B92 i emisije tipa Utisak n edelje stvaraju vec dve decenije ... i sada su finansijeri B92 videli da su obavili zadatak koji su imali i da je doslo vreme da unovce duhovno stanje Srba i da im gospodja Beckovic za to nije potrebna ... Јефимија Крунић and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Mrak je pao na Srbiju i nema sanse da ce uskoro da svane i to zato sto je narod takav kakav jeste. Tuzno ali tako je . Nevena Zec је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 U tome i jeste problem sto se i najmanja hrabrost i dizanje glave iz pepela, bar za momenat, danas u Srbiji dozivljava i tumaci kao ludost. Sve se okrenulo naopacke ili ja stojim na rukama pa mi perspektiva obrnuta Не ради се (само) о томе. Ево, рецимо, та иста Оља је ћутала док је радила са Тадићевим и Ђиласовим ликовима који су јој трпали масне паре у џепове. Ћутала је док су се ломили новинари, трпали људе у затворе, затварале новине, од РТС се правио "Шта Тадић ради данас" ТВ, ћутала је док су се људима одузимала сва могућа људска права, заједно је са властима правила фешту од ЕУ и од свега што ЕУ тражи док је занемаривала и оно најосновније за шта ЕУ није заинтересована, али што нама треба, отворено се стављала на страну једне политичке опције која јој је давала огромне паре од реклама (што није забрањено, ал није ни "независно")... Ко је подигао главу кад су се спискови у реформи судства састављали по кафанама од стране страначких дебила? Где је била Оља да се бори за живот човека кога је полиција убила на демонстрацијама? Где је била Оља да се пита каква смо то држава кад људи труну по две године у истражном затвору, ван сваке логике и људскости (невини људи, којима кривица тек треба да се докаже)? Сто кила путера на глави има, само што је до скоро имала апсолутну подршку тадашњих моћника, па је свако ко дирне у њену бахатост и пристрасност одмах "примитивац, лажов, назадњак" и слично, па нико није смео реч да јој каже. Ко ће сад да устане ради такве Оље кад њој дође мечка на рупу (да претпоставимо да јесте)? У Србији су скоро сви такви, газе те ко да не постојиш, а онда кад падну и они једном, онда је то напад на демократију, онда не капирају како се ћути и слично. Згадило се људима то лицемерје. Ено ти како су се борили данима за оног дечка који је невин пострадао на Бранковом мосту кад су га кола ударила. Колико је у Србији невиних, за које се вреди борити? arizan, Crveni Baron, Плутон and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 ima već na temi ova emisija Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Не ради се (само) о томе. Ево, рецимо, та иста Оља је ћутала док је радила са Тадићевим и Ђиласовим ликовима који су јој трпали масне паре у џепове. Ћутала је док су се ломили новинари, трпали људе у затворе, затварале новине, од РТС се правио "Шта Тадић ради данас" ТВ, ћутала је док су се људима одузимала сва могућа људска права, заједно је са властима правила фешту од ЕУ и од свега што ЕУ тражи док је занемаривала и оно најосновније за шта ЕУ није заинтересована, али што нама треба, отворено се стављала на страну једне политичке опције која јој је давала огромне паре од реклама (што није забрањено, ал није ни "независно")... Ко је подигао главу кад су се спискови у реформи судства састављали по кафанама од стране страначких дебила? Где је била Оља да се бори за живот човека кога је полиција убила на демонстрацијама? Где је била Оља да се пита каква смо то држава кад људи труну по две године у истражном затвору, ван сваке логике и људскости (невини људи, којима кривица тек треба да се докаже)? Сто кила путера на глави има, само што је до скоро имала апсолутну подршку тадашњих моћника, па је свако ко дирне у њену бахатост и пристрасност одмах "примитивац, лажов, назадњак" и слично, па нико није смео реч да јој каже. Ко ће сад да устане ради такве Оље кад њој дође мечка на рупу (да претпоставимо да јесте)? У Србији су скоро сви такви, газе те ко да не постојиш, а онда кад падну и они једном, онда је то напад на демократију, онда не капирају како се ћути и слично. Згадило се људима то лицемерје. Ено ти како су се борили данима за оног дечка који је невин пострадао на Бранковом мосту кад су га кола ударила. Колико је у Србији невиних, за које се вреди борити? Hoce biti neka cokoladica od cika Vucica za ovaj post -sala... Elem, iskreno, ne znam gde je konkretno bila Olja u navedenim desavanjima niti je to bila poenta mojih postova. Pravo pitanje je gde smo bili svi mi kad su se te stvari desavale ili jos bolje, gde smo sada dok se desavaju iste takve ili slicne nepravde. Moje vidjenje stvari je da smo u misijim rupama pa se samo pitam, onako naglas, cega smo se toliko uplasili ili zasto nemamo motivaciju da se borimo za slobodnije i pravednije drustvo od ovoga u kome zivimo... LISA, Милан Ракић and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 cega smo se toliko uplasili ili zasto nemamo motivaciju da se borimo za slobodnije i pravednije drustvo od ovoga u kome zivimo... Pa ne mozes imati pravedno i nepravedno drustvo i boriti se za obadva ...B92 i gospodja Beckovic su odabrali nepravdu i nepravedno drustvo da se bore za njega te stoga ja nikako ne mogu da se sada borim za njena ili njihova prava jer time skacem sebi u stomak i borim se za nepravedno drustvo a ne za pravedno. Ima ona slobodu i vec dvadeset godina je zloupotrebljava .. a i sada ako zeli moze da nastavi sa time samo je problem sto bi zelela da to nastavi u udarnom terminu ... Problem je samo sto je kod nas nepravredno drustvo vec napravljeno te vise nema potrebe za agitovanjem i agitatorima nepravde poput gospodje Beckovic te je sklanjaju ...kao sto menjaju i program na B92 jer vise nema potree za takvim B92 ... on je svoj posao obavio pa sada moze da ubira plodive truda ... A ona , bez talenta da radi bilo sta osim da vodi emisiju koja nikome vise ne treba a nikada nije ni trebala sada ima problem ...kome prodati bofl? A evo je i mala ilustracija borbe za pravdu i borbe za nepravdu i neistinu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Млађони, Anette, Paradoksologija and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука