Tumaralo. Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Ma sve u elektro format pa na net xD Al vec ima jbg...tako da je suvisno... Rados je ipak bio korak ispred svih nas xD Nije dzaba on glavi baja u toj kompaniji xDD Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 То је изузетно велики проблем и јако велики трошак. Морамо Фрода и дружину прстена да позовемо на квест, да реше то... није то за обичан народ... Pa taj problem je vec resen i nadjena je ekonomska solucija ... Stari papir. A kome se ne svidja moze da to lepo otkupi, transportuje i pokloni kome zeli .. Ti, Basara, Beckovic ... ko god zeli i kome knjiga lrezi na srcu ... Najlakse je biti galantan na tudj racun ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Изгледа да неки када год чују реч "папир" одмах помисле на гузи**. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Znate kako ... Upalite auto, odete do ove stamparijem kupite koliko mozete i polako krenete od vrata do vrata da poklanjate knjige .. Negde poklonite jednu, negde dve .. kada sve poklonite vratite se po drugu turu ... ono sto vam pretekne odnesete kod Basare, ima on veliko srce i podrum, rado ce primiti visak ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 A ti mislis da bilioteke nemaju vec te knjige? I mislis da Narodna biblioteka ima dovoljno prostora da primi sve te knjige jer ovima trea magacin? I ko bi platio utovar, istovar i prevoz tog poiklona? Зато КОБИС и постоји... Према ИСБН броју, лако провере сваку од књига којјом Љушић оће да прави ломачу... Сам си рек'ож неке има 500 комада, друге 2000 нпр. Погледа се лепо где фале и где најмање има и тамо се попаље. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Pa taj problem je vec resen i nadjena je ekonomska solucija ... Stari papir. A kome se ne svidja moze da to lepo otkupi, transportuje i pokloni kome zeli .. Ti, Basara, Beckovic ... ko god zeli i kome knjiga lrezi na srcu ... Najlakse je biti galantan na tudj racun ... А ко је галтан на туђ рачун? ти овде тврдиш да је апсолутно немогуће и нелогично решење да оклања књиге.. све зато што је соломон понудио решење са којим се ти не слажеш... Са књигама ће свакако да уради оно што оће... него недај боже да се твом мишљењу неко суростави има да одеш у бесмислено троловање.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Зато КОБИС и постоји... Према ИСБН броју, лако провере сваку од књига којјом Љушић оће да прави ломачу... Сам си рек'ож неке има 500 комада, друге 2000 нпр. Погледа се лепо где фале и где најмање има и тамо се попаље. Ali to glredanje i slanje kosta. A kosta i drzanje u magacinu. I to godinama ... Ko bi trebao da finansira to poklanjanje? Sve to kosta. Ko to treba da plati? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 И те књиге не прима Народна библиотека у Београду, него библиотеке у Србији. Ето, ако те не мрзи, назови сутра твог неког у Србобрану (одатле ли беше?), па баш га замоли да скокне до Народне и види колико на стоку имају примерака наслова које овај 'оће да потпали,.. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Ali to glredanje i slanje kosta. A kosta i drzanje u magacinu. I to godinama ... Ko bi trebao da finansira to poklanjanje? Sve to kosta. Ko to treba da plati? Ali to glredanje i slanje kosta. A kosta i drzanje u magacinu. I to godinama ... Ko bi trebao da finansira to poklanjanje? Sve to kosta. Ko to treba da plati? Ја не знам да л' ти хандриш, ил си ограничен мало... Ко ће да финансира паљење књига.. Не схватам Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Ја не знам да л' ти хандриш, ил си ограничен мало... Ко ће да финансира паљење књига.. Не схватам Јел знаш ти колико бензина треба за толике књиге? Па тек колико то трује атмосферу, ко ће да плати еколошки порез? Juanito, LISA and florenntina је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Ја не знам да л' ти хандриш, ил си ограничен мало... Ко ће да финансира паљење књига.. Не схватам Ja ne kapiram tebe. Razlikujes li ti utovar u kamion i istovar starog papira od trazenja kome sta treba i slanja na mali milion adresa po nekoliko primeraka? Kapiras li ti da tu postoji nekakva razlika? I vremenski, i materijhalno i u ljudstvu? I kapiras li da sve ima svoju cenu? I telefoniranje i slanje i pakovanje ... I da bi to neko morao da plati. Pa je moje pitanje bilo ko bi trebao da finansira poklanjanje? Posto ti ocigledno neces. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Ja ne kapiram tebe. Razlikujes li ti utovar u kamion i istovar starog papira od trazenja kome sta treba i slanja na mali milion adresa po nekoliko primeraka? Ја ћу да одем да утоварам те књиге - волонтерски. Да доринесем култури, ионако сам пре био чест гост библиотеке и читаонице (кафане, не ове културне институције) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Па не знам, јел то могуће? МИслим.... ипак је народна библиотека иза планина мордора..... чувају је големи, змајеви и оркови.... јако је тежак задатак добацити књиге до тамо.... Е овај ти је добар. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Ја ћу да одем да утоварам те књиге - волонтерски. Ти бре ниси нормалан, где спомену волонтирање! Сад ће и о томе да крене да тролује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Е овај ти је добар. Pa evo cula je Narodna bilioteka za ovaj problem ... Ocekujem da se jave sa zeljom da isprazne magacin o svom trosku i preuzmu dalju brigu o knjigama ... Tko ce sacuvati lomace knjige ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука