Crveni Baron Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Barone samo da ti objasnim, nama neće biti lepo sa Vučkom. Tome sluze izbori ... Kada vecina bude htela drugog dobice ga ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Pa do sada B92 bio pbjektivan i to zadnje dve decenije i sada odjednom nekakvi pritisci ... Pa nesto mislim , mozda nikada nije ni bio objektivan ni nezavistan i sbe sto iz toga sledi ... Bilo je ovek medija koji su se dodvoravali onima koji su na vlasti. I prošloj i sadašnjoj. Međutim ovde se ne radi o tome, već se priča o tome kako ovih koji kritikuju vlast nestaju, tj. a o ne može da bude slučajno (da smo počeli nešto mnogo bolje da živimo pa i da razumem). Dakle pored onih koji hvale vlast bilo je i onih koji kritikuju, a trentno sve što kritikuje vlast se gasi. Misliš da je slučajnost? LISA је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Tome sluze izbori ... Kada vecina bude htela drugog dobice ga ... Barone policijska smo mi država još uvek,to budi siguran. LISA је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Ha, gledam nesto po netu (trazeci nesto vise o firmi Astonko koja je vecinski vlasnik) i nadjem na Krstarici jednu prorocku poruku iz 2010. Biće gotivno kad Grci podare Matiću nogu u bulju i od B92 naprave turbo-folk televiziju sedam puta jaču od Pinkato posle podne i uveče, a pre podne znanje-imanje i po mogućstvu puno emisija sa seljacima, a voditelj da bude u šajkačiahahah ajmo Grci! http://forum.krstarica.com/showthread.php/424937-Kome-pripada-B92?p=16012193&viewfull=1#post16012193 Милан Ракић, LISA and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Ha, gledam nesto po netu (trazeci nesto vise o firmi Astonko koja je vecinski vlasnik) i nadjem na Krstarici jednu prorocku poruku iz 2010. http://forum.krstarica.com/showthread.php/424937-Kome-pripada-B92?p=16012193&viewfull=1#post16012193 To ti pričam,sve je planirano ništa se ne prepušta slučaju,još uvek isti ljudi odlučuju od 1985 dalje. Naslednici su spremni menja se tehnika vladanja,sve je pod plaštom magle,prepun prostor dezinformacija i ... naebasmo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Moze biti da u planu imaju veci prihod od neke druge emisije pa su pokusali da je stimulisu da im oslobodi termin? Ne pada ti na pamet da nije Oljina emisija jedina mogucnost za zaradu od sponzora?Moze biti da ima jos mogucnosti a i profitabilnijih? Mozda su nasli jeftinijeg voditelja i boljeg od gospodje Beckovic? Može biti i da su im vanzemaljci-reptili naredili da sklone Utisak nedelje a ne Vučko... Može biti i da je Vučko reptil? Možda je i Olja reptil iz druge frakcije? LISA, Милан Ракић and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 A jesi li ti procitao ugovor? Ako je ostecena prema ugovoru verujem da ce podneti tuzbu pa cemo videti na osnovu odluke suda da li su ili nisu postovali ugovor. Jedno znam, ja u ugovoru sa stanodavcem ovde u italiji imam rok od 6 meseci da najavim iseljenje iz stana unapred, pre isteka ugovora a isto vazi i za stanodavca... Mora 6 meseci unapred da me obavesti o mameri da raskine ugovor ... A какве везе има твој уговор са станодавцем у Италији са уговором између телевизије и новинарке у Србији? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Avocado, Odahviing, florenntina and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Može biti i da su im vanzemaljci-reptili naredili da sklone Utisak nedelje a ne Vučko... Može biti i da je Vučko reptil? Možda je i Olja reptil iz druge frakcije? Moze biti i da je B92 bio ispostava CIA-e posto vidimo da se nepokolebljivo borila protiv Milosevica (kominjare, diltatora itd) a danas ne moze protiv Vucica ... Kako li im to onda nije mogaoMilosevic da ukine frekfencu a danas strepe od Vucica kome uz put panduri preniju brata na sred ulice sve skipa sa vojnom pretnjom ... Nesto ovde meni se ne uklapa ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Bilo je ovek medija koji su se dodvoravali onima koji su na vlasti. I prošloj i sadašnjoj. Međutim ovde se ne radi o tome, već se priča o tome kako ovih koji kritikuju vlast nestaju, tj. a o ne može da bude slučajno (da smo počeli nešto mnogo bolje da živimo pa i da razumem). Dakle pored onih koji hvale vlast bilo je i onih koji kritikuju, a trentno sve što kritikuje vlast se gasi. Misliš da je slučajnost? Nije slucajnost vec posledica toga sto je DS osvojio svega nekoliko procenata glasova, biraci su im okrenuli ledja i ne zanima ih vise propaganda DS novinara .. I naravno medijske kuce to vide i osecaju finansijske posledice te se resavanu losih investicija poput Olje ... Te i ovde na forumu simpatizerima DS-a to tesko pada a mene iskreno receno raduje... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Nije slucajnkst vec posledica togasto je DS osvojio svega nekoliko procenata glasova, biraci su im okrenuli ledja i ne zanima ih vise propaganda DS novinara .. I naravno medijske muce to vide i osecaju finansijske posledice te se resavanu losih investicija poput Olje ... Ne znam kakve veze ima DS sa ovim i ne pričam samo o Olji ajde pusti nju na sekund, činjenica je da je svako ko je počeo da priča protiv vlasti i da je kritikuje završio svoju karijeru, ma koliko popularan bio. Je li i to zbog neisplativnosti? Paradoksologija, Tumaralo. and florenntina је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Ne znam kakve veze ima DS sa ovim i ne pričam samo o Olji ajde pusti nju na sekund, činjenica je da je svako ko je počeo da priča protiv vlasti i da je kritikuje završio svoju karijeru, ma koliko popularan bio. Je li i to zbog neisplativnosti? Pa naravno. Necesimpatizer sPSNS da slusa propagandu protiv svog izbora ako misli da je njegov izbor dobar. A misli jer popularnost Vucicu raste. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Pa naravno. Necesimpatizer sPSNS da slusa propagandu protiv svog izbora ako misli da je njegov izbor dobar. A misli jer popularnost Vucicu raste. Odakle ti to da mu popularnost raste? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 I stvarno misliš da Vučićevi većina ljudi koji su glasali za SNS ne bi gledala emisije koje su ukidane, samo zato što kritikuju vlast. Mislim beše nešto (ne znam tačno kako se zove) isto na B92 emisija zabavnog karaktera gde su izbeđu ostalog počeli i Vučića da prozivaju, kako su počeli da ga prozivaju tako su ih ukinuli. Vučić i SNS trenutno imaju oigroman uticaj na medije i oni su ti koji odlučuju šta će kada da se pušta, a šta neće. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 isto na B92 emisija zabavnog karaktera gde su izbeđu ostalog počeli i Vučića da prozivaju Даре и Маре - "Ментално разгибавање" Paradoksologija and feeble је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука