Jump to content

Утисак недеље више није на Б92?

Оцени ову тему

feeble

Препоручена порука

Ne zelim da uticem na odluke vlasnika privatne firme nego da omogucimo vlasnicima da slobodno donose odluke u skladu sa svojim interesima a ne pod politickim ucenama da ce im se npr. oduzeti frekvencije ako ne postupaju u skladu sa direktivama politicke elite.

Sto rece Olja "ne vidi samo onaj ko ne zeli da vidi"

Ovo je opet subjektivna interpretacija i sigurno nije tracna.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

E pa onda si isti u tom pogledu kao i b92 ni oni joj više ne veruju.

Pa B92 je bila propagandna masina kojoj je cilj bio slamanje Srbije ...

Obavili su posao, nasli kupca koji ih je isplatio i njemu vise Olja ne trerba ...

Sretan put Oljice ...

Подели на овим сајтовима

Pa B92 je bila propagandna masina kojoj je cilj bio slamanje Srbije ...

Obavili su posao, nasli kupca koji ih je isplatio i njemu vise Olja ne trerba ...

Sretan put Oljice ...

Meni ona ipak nežnije deluje od Ajnštajna. Pogledaj klip na početku ne znam zašto nećeš mislim da je na 10-toj strani.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Meni ona ipak nežnije deluje od Ajnštajna. Pogledaj klip na početku ne znam zašto nećeš mislim da je na 10-toj strani.

Pogledao sam pocetak ...

To  je onaj berz vizitkarte?

Vidis da zena prica budalastine ...

B92 na kome je ona radila zadnjih 20 god. ne postojio vise, prodali su ga novom vlasniku koji gleda kako da se kurtalise ove ... Zasbole njega uvo za "kult emisiju"...

Neka nadje kucu koja ce je rmitovati, ovi izgleda nece vise ...

Подели на овим сајтовима

Pogledao sam pocetak ...

To  je onaj berz vizitkarte?

Vidis da zena prica budalastine ...

B92 na kome je ona radila zadnjih 20 god. ne postojio vise, prodali su ga novom vlasniku koji gleda kako da se kurtalise ove ... Zasbole njega uvo za "kult emisiju"...

Neka nadje kucu koja ce je rmitovati, ovi izgleda nece vise ...

Nisam znao da je prodata televizija. Ko je još "nastradao" na b92?

Подели на овим сајтовима

Pa ja mislim da jeste i da se o tome radi. Nov vlasnik ima svoje planove u koje se doticna ne ukulapa .

Ebga mislio sam da znaš a ne da misliš.

Nema veze ali kombinacija sa Ajnštajnom je veoma loša,takoreći početak tragedije za sve nas u Srbiji.

Подели на овим сајтовима

Ebga mislio sam da znaš a ne da misliš.

Nema veze ali kombinacija sa Ajnštajnom je veoma loša,takoreći početak tragedije za sve nas u Srbiji.

Potrazi po netu, ja sam naleteo negde na nesto kao "novi vlasnik B92" ... 

Подели на овим сајтовима

Nisam znao da je prodata televizija. Ko je još "nastradao" na b92?

Skoro svi oni po kojima je B92 bio prepoznatljiv...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Pa nju niko ne cenzurise, jednostavno nije potrebna firmi vise ... A glas moze da dize isto kao i ja ...

Bilbija, stvarno je bez veze da razgovaraš sa ljudima na forumu na taj šešeljistički "pravim se blesav" način (tipa "nije ga niko prebio nego se okliznuo na koru od banane")... to je ružno, bezobrazno, bahato i vređa inteligenciju sagovornika... gledano iz normalne poslovne perspektive, B92 samo gubi i novac i ugled ovim potezom... i molim te prestani da to predstavljaš kao normalnu poslovnu odluku u skladu sa poslovnim potrebama kompanije kada i ti i svi mi znamo da to nije...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Bilbija, stvarno je bez veze da razgovaraš sa ljudima na forumu na taj šešeljistički "pravim se blesav" način (tipa "nije ga niko prebio nego se okliznuo na koru od banane")... to je ružno, bezobrazno, bahato i vređa inteligenciju sagovornika... gledano iz normalne poslovne perspektive, B92 samo gubi i novac i ugled ovim potezom... i molim te prestani da to predstavljaš kao normalnu poslovnu odluku u skladu sa poslovnim potrebama kompanije kada i ti i svi mi znamo da to nije...

A odakle tebi ideja da oni gube novac zog ovoga?

Koje to pokazatrelje imas da tvrdis to?

Ja tvrdim na osnovu toga sto se radi o privatnoj firmi koja zna da stiti svoje interese ( valjda je to barem vama liberalima jasno, hajde da je RTS pa ga drzava finansira, pa ovo pa ono ..).

Znaci znaju kolika je gledanost emisije, koliko novca dobiju od reklama recimo a znaju i koliko bi dobijali da emituju narodnjake u to vreme ... I lepo sabrali, oduzeli i odlucili ..

Trpeli je do 6 meseci pre isteka ugovora ( siuguran sam da postoji nekakva kjlauzula sa pola gidine "lufta" za ugovorne strane ), sacekali i ispostavili noviu ponudu. Hoces-neces ... Nije htela -do vidjenja ..

E sada sto su tvoje simpatije na njenoj strani pa trazis neko politicko opravdanje je tvoj izbor, moje simpatije su na drugoj strani  pa u svemu vidim ekonomski interes .. Jer nikakvog ekonomskog iunteresa ne vidim u njenoj emisiji dok bi Ceca na primer u tom terminu donosila vece prihode toj TV stanici ..

A sve ostalo, tipa prete da ce im uzeti frekfenciju, politicki pritisak itd su samo spekulacije ... kako ti rece seseljevskog tipa ...

;)

Подели на овим сајтовима

Kao da ga je Milosavljevic pisao ...

:))

Први пут напишеш пост са аргументованим објашњењем зашто тако мислиш и не можеш да се опасуљиш пола сата :Р 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...