florenntina Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Pa ne mozes imati pravedno i nepravedno drustvo i boriti se za obadva ...B92 i gospodja Beckovic su odabrali nepravdu i nepravedno drustvo da se bore za njega te stoga ja nikako ne mogu da se sada borim za njena ili njihova prava jer time skacem sebi u stomak i borim se za nepravedno drustvo a ne za pravedno. Ima ona slobodu i vec dvadeset godina je zloupotrebljava .. a i sada ako zeli moze da nastavi sa time samo je problem sto bi zelela da to nastavi u udarnom terminu ... Problem je samo sto je kod nas nepravredno drustvo vec napravljeno te vise nema potrebe za agitovanjem i agitatorima nepravde poput gospodje Beckovic te je sklanjaju ...kao sto menjaju i program na B92 jer vise nema potree za takvim B92 ... on je svoj posao obavio pa sada moze da ubira plodive truda ... A ona , bez talenta da radi bilo sta osim da vodi emisiju koja nikome vise ne treba a nikada nije ni trebala sada ima problem ...kome prodati bofl? I ti dosao po cokoladicu Dobro, dobro, samo polako... Dakle, mi smo sad po tvome rezonovanju iz nepravdenog drustva posle 20g konacno evoluirali u pravdu i prosperitet a jedino sto nam jos nedostaje je malo vise zabave na TV-u? Uh, izgleda da smo, za razliku od tebe, mi svi neobavesteni u kakvoj lepoti zivimo... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 I ti dosao po cokoladicu Dobro, dobro, samo polako... Dakle, mi smo sad po tvome rezonovanju iz nepravdenog drustva posle 20g konacno evoluirali u pravdu i prosperitet a jedino sto nam jos nedostaje je malo vise zabave na TV-u? Uh, izgleda da smo, za razliku od tebe, mi svi neobavesteni u kakvoj lepoti zivimo... Ne, mi sada zivimo u nepravednom drustvu koje su stvorili izmedju ostalog i Beckovicka i B92 ... Zasto bih se sada neko uznemiravao zbog njih? A pride ima punu slobodu da nastavi da radi sto je i do sada radila. Problem je sto to vise niko nece da finansira jer nema potrebe ...Cilj je postignut. A ako zelis pravedno drustvo onda se trebas boriti upravo protiv gospodje Beckovic i B92 a nikako za njih. Натан and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Ne, mi sada zivimo u nepravednom drustvu koje su stvorili izmedju ostalog i Beckovicka i B92 ... Zasto bih se sada neko uznemiravao zbog njih? A pride ima punu slobodu da nastavi da radi sto je i do sada radila. Problem je sto to vise niko nece da finansira jer nema potrebe ...Cilj je postignut. A ako zelis pravedno drustvo onda se trebas boriti upravo protiv gospodje Beckovic i B92 a nikako za njih. Pa evo cika Vucic se izborio protiv Olje. Je li nam sada bolje, je li drustvo pravednije, prosperitetnije? Paradoksologija and Млађони је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Pa evo cika Vucic se izborio protiv Olje. Je li nam sada bolje, je li drustvo pravednije, prosperitetnije? Sudeci po komentarima ljudi povodom ove emisije i prestanka emitovanja iste, bolje je ... Dobrom delu Srbije je laknulo .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Sudeci po komentarima ljudi povodom ove emisije i prestanka emitovanja iste, bolje je ... Dobrom delu Srbije je laknulo .. Zasto? Zato sto nema vise ko da im rusi idilu o padu cene prosecne potrosacke korpe i rastu standarda koju Decko propagira na svim TV stanicama u svim udarnim terminima...Tugo moja... Ne znam o kome delu Srbije pricas. Meni i ljudima oko mene je gore i to svakim danom. Em nam je gore, em nema vise gde da se cuje da nam je sve gore i gore... Млађони, Paradoksologija and Nevena Zec је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Zasto? Zato sto nema vise ko da im rusi idilu o padu cene prosecne potrosacke korpe i rastu standarda koju Decko propagira na svim TV stanicama u svim udarnim terminima...Tugo moja... Ne znam o kome delu Srbije pricas. Meni i ljudima oko mene je gore i to svakim danom. Em nam je gore, em nema vise gde da se cuje da nam je sve gore i gore... Pa 20 godina se Srbi bore za to ... sada su dobiii sta su trazili ... EU, trziste, demokratija, ...nema vise viza, carine svedene na 1-2 %, svi uslovi su tu za razvoj ... fali samo nemacka plata ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Hoce biti neka cokoladica od cika Vucica za ovaj post -sala... Elem, iskreno, ne znam gde je konkretno bila Olja u navedenim desavanjima niti je to bila poenta mojih postova. Pravo pitanje je gde smo bili svi mi kad su se te stvari desavale ili jos bolje, gde smo sada dok se desavaju iste takve ili slicne nepravde. Moje vidjenje stvari je da smo u misijim rupama pa se samo pitam, onako naglas, cega smo se toliko uplasili ili zasto nemamo motivaciju da se borimo za slobodnije i pravednije drustvo od ovoga u kome zivimo... Мој је пост конкретан: где је она била када су систематски гажена права људи у Србији? Где је била кад јој је колега био две године у притвору, док му нису отели новину? Нигде, млатила паре и правила се да се апсолутно ништа не дешава. И поново, са каквим правом очекује да се неко сада бори за њена права, кад се сви врло добро сећају ко је она и шта је? А то да смо у мишјим рупама... Можда можеш у своје име да говориш, у моје сигурно не. Само бирам за шта и за кога ћу да подигнем глас. Crveni Baron, Натан and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 И поново, са каквим правом очекује да се неко сада бори за њена права, кад се сви врло добро сећају ко је она и шта је? Kaд се бориш за права "Оље Бећковић" ти се бориш за права свих нас. Јер како су њу укинули данс, сутра ће неког другог, прекосутра неког трећег. LISA је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 А то да смо у мишјим рупама... Можда можеш у своје име да говориш, у моје сигурно не. Само бирам за шта и за кога ћу да подигнем глас. A da ponekad podignes glas i "protiv" nekoga ili necega, sta mislis https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 A da ponekad podignes glas i "protiv" nekoga ili necega, sta mislis Pa evo ja dizem glas protiv B92, Olje Beckovic, DS-a , Djindjica, 5. oktobbra i niko od vas me ne podrzava uy tome. Zasto? Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Pa evo ja dizem glas protiv B92, Olje Beckovic, DS-a , Djindjica, 5. oktobbra i niko od vas me ne podrzava uy tome. Zasto? Zato sto je alternativa koju nudis jos gora... Млађони and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Zato sto je alternativa koju nudis jos gora... Iz tvog ugla ... Iz mog je ono sto nudi gospodja Beckovic ili B92 gore ... Te stoga ne mozes ocekivati podrsku od onih koji su protiv toga ... Jer je nama cilj i interes pravedno drustvo a ne nepravedno. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Evo dizu glas ovi iz DS, ali su im pitanja prilicno glupa: Kako B92 može da postane zabavna televizija? Predsednica Odbora za kulturu i informisanje Vesna Marjanović kazala je danas da će predstavnike Regulatornog tela za elektronske medije na sednici tog skupštinskog tela u petak pitati kako televizija B92 sopstvenom odlukom može da postane zabavna televizija. vesna_marjanovic "Zanima me pod kojim uslovima je B92 dobio frekvenciju, sa kakvom vrstom programskog sadržaja i da li sada i na koji način oni mogu sopstvenom odlukom da postanu zabavna televizija", kazala je Marjanovićeva. Ona je navela da će predstavnike tog regulatornog tela (doskorašnje Republičke radiodifuzne agencije) pitati da li i na koji način televizija B92 kao nosilac nacionalne frekvencije može u hodu i u kojoj proceduri da postane, kako je najavljeno, zabavna televizija. "Dakle, ako B92 kao nosilac nacionalne frekvencije menja svoju namenu i postaje sa tom frekvencijom zabavni kanal, mislim da je potrebno da čujemo objašnjenje i osnov za takvu jednu vrstu promene", rekla je Marjanovićeva, koja je poslanica opozicione Demokratske stranke. Prema njenim rečima, do sada su na sednicama na kojima su razmatrani izveštaji RRA pokretana različita pitanja i u petak će to sigurno biti slučaj posebno zbog ukidanja određenih kritičkih emisija kao što su "Utisak nedelje" koji se emitovao na B92 i "Problem" emitovan na Studiju B. Upitana da li očekuje da će ta sednica biti protumačena kao pokušaj politizacije "skidanja" emisija sa televizijskih programa, Marjanovićeva je kazala da Skupština Srbije jeste političko, predstavničko telo i da su sva pitanja koja se otvaraju u parlamentu naravno politička. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 LISA, Paradoksologija and Avocado је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Šta je ovo neka nova fora gde na svakoj strani po jednom psotavimo jedan te isti video? Juanito, Manolis, Nevena Zec and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука